Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Wybitnie mnie cieszy dodatek do przeglądarki Unhook, który chowa wszystkie sugestie Youtube'a. To była moja słabość jeśli chodzi o łapanie się na haczyk podsuwanej, bezmózgiej rozrywki.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- DST
- rasowy masterfulowicz
W tej książce o social mediach, którą kiedyś wklejalem jest dużo na temat YouTube. Prosiłeś mnie o zreferowanie najważniejszych punktów jeśli pamiętasz i postaram się to zebrać do kupy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-01-2025, 21:08Wybitnie mnie cieszy dodatek do przeglądarki Unhook, który chowa wszystkie sugestie Youtube'a. To była moja słabość jeśli chodzi o łapanie się na haczyk podsuwanej, bezmózgiej rozrywki.
Ogólnie jazda bez trzymanki. Niby wiedziałem to wszystko lub podejrzewałem, ale i tak straszne po prostu.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przypomnij mi tytuł, dodam do listy bo zapomniałemDST pisze: ↑09-01-2025, 21:35
W tej książce o social mediach, którą kiedyś wklejalem jest dużo na temat YouTube. Prosiłeś mnie o zreferowanie najważniejszych punktów jeśli pamiętasz i postaram się to zebrać do kupy.
Ogólnie jazda bez trzymanki. Niby wiedziałem to wszystko lub podejrzewałem, ale i tak straszne po prostu.
- DST
- rasowy masterfulowicz
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-01-2025, 21:45Przypomnij mi tytuł, dodam do listy bo zapomniałemDST pisze: ↑09-01-2025, 21:35
W tej książce o social mediach, którą kiedyś wklejalem jest dużo na temat YouTube. Prosiłeś mnie o zreferowanie najważniejszych punktów jeśli pamiętasz i postaram się to zebrać do kupy.

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
rok koncertowy rozpoczęty 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
Śnieeeeeeeeeeg, dużo snieeeeeeegu
-
Dzisiaj (wczoraj) tak się dzień ułożył, że o 21 poszedłem z familią na sanki XD
-
- rasowy masterfulowicz
Tak trzeba żyć. Mój syn około 23 (dwudziestej trzetziej) zrobił iglo dla psa.
- Żułek
nie wiem, serio nie jestem pewien, to zależy
ja za młody miałem

no u babki w lasku bielańskim jest taka większa (teraz to chyba mała, dawno nie byłem) górka i się zjezdzało, no ale że ja nie lubie się dzielić więc zjeżdzałem sam, niestety napatoczyli się jacyś sąsiedzi z dzieciekiem, no i czym byśmy razem se pozjezdzami, babka mówi se pewnie bo to fajna zabawa, no ja miałem inne zdanie, ale dobra zgadzam się ale stawiam warunek że ja kieruje
zjazd z kolegą był dosłownie jeden, prosto w drzewo

od tej pory zawsze jeżdziłem sam, nawet nikt się nie pytał, nie wiem czemu

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
-
Jezu XDŻułek pisze: ↑12-01-2025, 00:36nie wiem, serio nie jestem pewien, to zależy
ja za młody miałem
no u babki w lasku bielańskim jest taka większa (teraz to chyba mała, dawno nie byłem) górka i się zjezdzało, no ale że ja nie lubie się dzielić więc zjeżdzałem sam, niestety napatoczyli się jacyś sąsiedzi z dzieciekiem, no i czym byśmy razem se pozjezdzami, babka mówi se pewnie bo to fajna zabawa, no ja miałem inne zdanie, ale dobra zgadzam się ale stawiam warunek że ja kieruje
zjazd z kolegą był dosłownie jeden, prosto w drzewowiecej kolegi i sąsiadów nie widziałem
![]()
od tej pory zawsze jeżdziłem sam, nawet nikt się nie pytał, nie wiem czemu![]()
-
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
to nie jest pies

-
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wybitnie mnie cieszy, że wróciłem do kraju, w którym można się załatwić, podetrzeć tyłek i spuścić papier w toalecie. Ogromna ulga. Grecja była strasznie męcząca z tym, że wszędzie oznaczenia, że papier do kosza obok, nie mówiąc o tym, że to poniżające, że trzeba się podetrzeć i wrzucać to do kosza na śmieci, widząc jeszcze ślizgi na papierze.
Cieszy mnie w ogóle powrót do domu. 2,5 tygodnia to już dla mnie chyba za dużo na podróż, w której trzeba dużo się przemieszczać, kombinować, co chwila spać w innym miejscu i zaczynam kamienieć. Może jakby zdrowie było lepsze, to jeszcze tak, ale powiedziałem żonie, że teraz już chyba będzie coraz gorzej i czas wybierać najdalsze kierunki, jakie chce w życiu zobaczyć, bo za parę lat już nie będzie mi się chciało tak daleko ruszać. Zresztą widziałem już bardzo dużo.
Cieszy mnie w ogóle powrót do domu. 2,5 tygodnia to już dla mnie chyba za dużo na podróż, w której trzeba dużo się przemieszczać, kombinować, co chwila spać w innym miejscu i zaczynam kamienieć. Może jakby zdrowie było lepsze, to jeszcze tak, ale powiedziałem żonie, że teraz już chyba będzie coraz gorzej i czas wybierać najdalsze kierunki, jakie chce w życiu zobaczyć, bo za parę lat już nie będzie mi się chciało tak daleko ruszać. Zresztą widziałem już bardzo dużo.
- empir
- zahartowany metalizator
Ee.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-01-2025, 10:55Wybitnie mnie cieszy, że wróciłem do kraju, w którym można się załatwić, podetrzeć tyłek i spuścić papier w toalecie. Ogromna ulga. Grecja była strasznie męcząca z tym, że wszędzie oznaczenia, że papier do kosza obok, nie mówiąc o tym, że to poniżające, że trzeba się podetrzeć i wrzucać to do kosza na śmieci, widząc jeszcze ślizgi na papierze.
W Turcji z kiblami było podobnie.
Za to w hotelach mieli kible z bidetem 2w1.
Fajna sprawa. Papier to zło.
Już zacząłem w PL takich szukać. Niestety większość to podwieszane.
Stojące tylko online.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
-
Jutro 7:45 alebo jestem największa cipą labo największa kurwą. i Tak nie zasnę.
Nigdy też nie miałem okazji oprowadzić po swoich posiadłości nikogo z forume........ sam tu gnije. Ostatnie3 tygodnie spędziłem z Synem i partnerką. . Fajnie jakby mnie ktoś odwiedził..........
Nigdy też nie miałem okazji oprowadzić po swoich posiadłości nikogo z forume........ sam tu gnije. Ostatnie3 tygodnie spędziłem z Synem i partnerką. . Fajnie jakby mnie ktoś odwiedził..........
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
Tak po ludzku, zawsze można uznać ,że chujowy dom, nie ma tematu- to pozer. Kiedyś ścigaliśmy się kto będzie pierwszym milionerem. Teraz może mi obsysać fiutaa- tyle jest warty. Oby zdechł . Jebany śmieć któremu coś się wydaje ż,e coś znaczy dobópty syn go nie zabił. Kiedyś wepchę mu tę pieniądze do gardła. Aż się zesra.
Doom the dark ages. Sesja trwa.