Dopiero to zobaczyłem. :)))FENIKS pisze:Szum wody... przy myciu garów.
Too extreme.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dopiero to zobaczyłem. :)))FENIKS pisze:Szum wody... przy myciu garów.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
No, bez zmywarki. :)Lykantrop pisze:Kolega FENIKS ewidentnie z wybranką losu EGZYSTUJE WULGARNIE. :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
która by dotykała moich płyt swoimi tłustymi paluchami :)YNKE pisze:Moja słucha totalnie lajtowych rzeczy jakiegoś popu, soulu itp. Jakoś nigdy nie wyobrażałem sobie wspólnego życia z metalówą pod jednym dachem.
A o mnie pisali ze przeginamboroowa pisze:która by dotykała moich płyt swoimi tłustymi paluchami :)YNKE pisze:Moja słucha totalnie lajtowych rzeczy jakiegoś popu, soulu itp. Jakoś nigdy nie wyobrażałem sobie wspólnego życia z metalówą pod jednym dachem.
U mnie tak samo. Adele, Kate Melua, Di(l)do, Nelly Furtado, M.I.A.... nasze gusta pokrywają się jedynie w zakresie Depeche Mode i ostatnich płyt Madonny
Od zawsze Hammerfal nigdy nie byl oryginalny ale przywrocil stary heavy metal zamiast Nirvany czy innych Alice In Chains i tylko dlatego wole ich niz wg mnie sztucznego komputerowego DM[V] pisze:wolisz Hammerfall od Depeche Mode?
Odpowiedz sobie sam:)))boroowa pisze:jak można woleć gej-metal:
od fajnego, niezobowiązującego popu?
hehehe,no to nie mam juz wiecej pytan wysoki sadzie:)aniola pisze:Od zawsze Hammerfal nigdy nie byl oryginalny ale przywrocil stary heavy metal zamiast Nirvany czy innych Alice In Chains i tylko dlatego wole ich niz wg mnie sztucznego komputerowego DM[V] pisze:wolisz Hammerfall od Depeche Mode?
nie wiem, zapewne często chodzicie na takie potańcówki:aniola pisze:Odpowiedz sobie sam:)))boroowa pisze:jak można woleć gej-metal:
od fajnego, niezobowiązującego popu?