06-04-2023, 19:34
Z Lewandowskim to w ogóle śmiszna historia:
opowiadał mi: Tomasz śniłeś się mi jak Thor wbijający okowy młota w moje nędzne lędźwa Wiedziałem ,że przyjedziesz- w koszmarach sennych widziełe twój wizerunek. Nie jestem złym człowiekiem.
Słabszych ludzi się po prostu eliminuje albo sami się eliminują. Euco się samo eliminowało.
....................................................
...........................................................
..................................................................
......................................................................
.............................................................................
Lol. Krzysiu przyszedłem do Ciebie ,bo w każdej telewizji o tobie mówią, TVN moi zajebiści koledzy publikują o tobie i poświęcają czas drugiemu wydaniu uwagi w TVN.. Totalnie ci się coś pojebało w czaszce. Przejmuję tych i tych ,bo to ludzie wartościowi, z resztą nie wiem co zrobisz. Wypłać im obiecane prowizje . Wiesz co dostałem od tych ludzi od Ciebie w poczie? Tak samo jak z DRB. To taka druga dupna upadłosć gdzie chłopaki do mnie pisali z pomoca.
Tak wiem że w chuj nakradł. Jasne ,że wiem. to taka przypadłość branży odszkodowawczej.Gdzie jestem na czele hierarchii i się brzydzę.
Nasze działania miały być reglamentowane przez ustawę. Wyjebali mnie z Polskie Izby Odszkodowawczej- całe internety się rozpisywały. Jebany sztuczny twór wykreowany przez moich kolegów Bardzo mocno swojego czasu działem z panującym rządem. Bardzo mocno. Z rządem PISu. . Tłumaczyłem ,że nie może to tak wyglądać ,że pełnomocnik dostaje odszkodowanie ,bo ludzie są słabi, Każdego nęci żeby częśc z pieniędzy z odszkodowań zawłaszczyć. Mojego głosu nie posłuchano. Bo Ci ludzie u władzy mają po prostu udział w procederze. Nie u mnie gdzie przerabiam tego na dziesiątki mln złotych- nigdy kurwa w życiu. Ale przerabiają to w innych spółkach.
Ja to mam w chuju generalnie, jestem drugim folwarkiem wartym dziesiątki milonów złotych - gdzie wiadomo każdy chce sie dostać ale się nie dostanie. Nie za mojego życia. Prędzej zdechnę jak ulegnę jakimś wpływą. I wiem kto z nazwiska ,kto z imienia chce tam położyć rękę.
Ci tam na górze mają straszny bół dupy. Lol- bo mnie się nie da kupić. Po prostu nie da. A ból dupy ci ludzie gdzieś tam kurwa umocowani straszną mają chcice na moją firme . Nie,nie,nie nie ten adres, bół dupy ,że druga największa kancelaria odszkodowawcza jest w prywatnych rękach. Nie ma huja na mnie-szczerze prędzej zdechne jak ktoś to we władanie dostanie.To moje dzieło. Moje dziecko. Trafiało na wariata. I dobrze ,że są tacy ludzie jak ja.jak dostaję korespondencje z całego kraju wiem ,że swoje robię najlepiej jak mogę. Przykleję dziś co ludzie piszą na mój temat. łzy mi pociekły-to jest tak przyjemne.
Na swojej drodze dużo szmat poznałem- od tej spierdolonej latorośli naszego byłego prezydenta Komorowskiego-wypierdalać wec, szmaty . Jego syn myślał ,że coś znaczy- no myślał to najlepsze określenie, bo pewne rzeczy mu wyperswadowałem. Po ludzi z pisu- tu mam największy bagaż doświadczeń po picie gorzały i dupczenie kurew, snucie planów po pijaku bla bla.Po największą afererę taśmową w tym kraju gdzie jacyś popierdoleni ludzie nagrali moich kolegów z ramienia PO w restauracji- Brylanta, gdzie to jeden z największych moich kumpli i zawszę go karce. To ten co zawsze jest najbardziej wyszczekany w telewizji ale pije na mój koszt- bo nigdy nie ma pieniędzy Bagaż obfity.
Do spłukania w kiblu.