Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Księża
Przed chwila w Saloniku Prasowym (goscie Terlikowski, Stankiewicz, Grochal, Sierakowski) byl wlasnie temat Isakowicza-Zaleskiego i ujebania jego kandydatury przez Pis do spolki z PO i Lewica. Ciekawie mowil wlasnie Terlikowski, ze to wlasnie doprowadzi do jeszcze wiekszego rozkladu partii rzadzacej (bo byly zgrzyty, czesc zaglosowala za) i kosciola, co spowoduje jeszcze wieksza laicyzacje tak jak w Hiszpanii i Irlandii. To jest wlasnie to czego nie rozumie tow.Dawkins. ze nalepzy temu pozwolic swobodnie plynac.
woodpecker from space
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Środowiska katolickie rozpalił temat Kurskiego i jego drugiego ślubu kościelnego:
https://www.onet.pl/kultura/onetkultura ... r,681c1dfa
Nie mój cyrk, ale patrzy się na to z przyjemnością, proszę o więcej.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
Temat Kurskiego tez polecial, ze w zamian za przyslugi dla swoich, kosciol zazadal glowy Zaleskiego
woodpecker from space
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
też się rozsiadam jak pannowaelyta*Drone pisze: ↑19-07-2020, 13:30Środowiska katolickie rozpalił temat Kurskiego i jego drugiego ślubu kościelnego:

i obserwuję z rozbawieniem.
* co jak co ale ubrać to się pisowskilizydup potrafi.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Onet nie odrobił lekcji, toż w Świętym Kościele Rzymskim nie ma " unieważnienia" małżeństwa, jest " stwierdzenie nieważności", czyli nie zwykły rozwód, ale, rzec można, rozwód plus.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Drone
Tak naprawdę do małżeństwa wcale nie doszło, choć nikt o tym nie wiedział aż do czasu stwierdzenia nieważności - tak wynika z logiki Kościoła.
- WaszJudasz
W rzeczy samej, stąd plus 

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Triceratops
Nawet najwieksze pisoskie taliby nie moga tego zniesc. To moze byc poczatek czegos dobrego.
woodpecker from space
- dzik
Czyli co? Panicz Kurski uznał oficjalnie trójkę swoich dzieci za bękarty?
dobry kościół to kościół spalony
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Wszystko w prawie. Pewnie mu się wyzerowało.
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- uglak
O której był ten ślub Kurskiego? Bo zahaczyłem na rowerze m.in. o Łagiewniki i ani ochrony ani Kaczyńskiego. Na dodatek podejrzany typ z pentagramami na koszulce może sobie jeździć po terenie sanktuarium...

Guilty of being right
- Medard
Chyba tylko z rzymskich bazylik wypraszają za niestosowne ubranie.
U nas nie słyszałem.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
Nie przesadzajmy - do środka nie wchodziłem. Za to wieża widokowa kusiła
Może następnym razem.

Guilty of being right
- Medard
Podobno wypraszano ze środka do drugiego kościoła czy kaplicy (nie wiem jak tam to wygląda), żeby zrobić miejsce dla gości kurskiego.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Uważam, że ślub Kurskiego to najlepsze, co się mogło ostatnio przydarzyć, jeżeli chodzi o podważenie zaufania do tej instytucji. Zaufania w oczach prostego suwerena. Takie akcje robią o wiele większe spustoszenie niż sprzedaż gruntu z bonifikatą itp. Dlatego czytałem te informacje z rosnącą radością.
-
Zgadzam się, choć pozytywów upatruję w całkiem innych skutkach tego obrzydliwego skandalu.Drone pisze: ↑21-07-2020, 11:30Uważam, że ślub Kurskiego to najlepsze, co się mogło ostatnio przydarzyć, jeżeli chodzi o podważenie zaufania do tej instytucji. Zaufania w oczach prostego suwerena. Takie akcje robią o wiele większe spustoszenie niż sprzedaż gruntu z bonifikatą itp. Dlatego czytałem te informacje z rosnącą radością.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
-
Nie tylko, bo nie chodzi o doklejenie do jednej partii. Biskupi interweniowali skutecznie u polityków PO, SLD czy PSL. To jedna sprawa. Druga do spadek zaufania wiernych wobec hierarchii na rzecz autentycznych kapłanów, których ta hierarchia sekuje tak jak Isakowicza-Zalewskiego, Lengę, Kneblewskiego czy Pelanowskiego, aż po tych zupełnie szeregowych, wyrzuconych z miast na prowincję za nieprawomyślne kazania.
- Triceratops
To oczywiste, ze takie autokomprommitacje wiecej znacza niz walka z kosciolem. Bo jezeli z czyms walczysz to dajesz temu sile.Drone pisze: ↑21-07-2020, 11:30Uważam, że ślub Kurskiego to najlepsze, co się mogło ostatnio przydarzyć, jeżeli chodzi o podważenie zaufania do tej instytucji. Zaufania w oczach prostego suwerena. Takie akcje robią o wiele większe spustoszenie niż sprzedaż gruntu z bonifikatą itp. Dlatego czytałem te informacje z rosnącą radością.
Mnie z tego wszystkiego, tzn tej zenujacej akcji najbardziej rozwalil cytat "Zarowno Jacek jak i jego zona sa bardzo wierzacy, dlatego bardzo chcieli tego slubu". Nie napisano tylko w co sa wierzacy. Widzialem na tt zdjecia, ze na mownicy byl ten narkoman z bialymi wlosami, Terlecki
woodpecker from space