ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
"zwichrowane pod deklem cioty" - etymologiczny potworek według homofoba-oszołoma-pacjenta. a i złodzieja co sprzedaje ruskie piraty.
Poro
-
Ciota ze znaczkiem Hitlerjugend znów pisze o sobie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
brzydko, że się nazywasz ciotą. twoja sprawa. z drugiej strony, dobrze, że robisz komingałt, póki się wyda. później będzie mniej śmiechu. w hitlerjugend szans śmieciu nie miałeś być, chyba, że zupełnie słusznie mylisz to z pobytem w rn. niestety nie napisałeś o złodziejstwie i sprzedaży ruskich piratów. tutaj ja to napiszę, ku przestrodze.
Poro
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Acsetiku Szanowny, a czego nie rozumiesz w mojej chęci bycia tolerancyjnym ?
nie jestem psychopatą który strzela od tak sobie do pedałów, murzynów, żydów, cyganów, lewaków, prawaków, wróbli, szpaków i chuj wie czego jeszcze. Są jakieś granice których się nie przekracza i w których żyjemy sobie spokojnie obok siebie, jestem tolerancyjny, nie ruszam nikogo, nikomu nie mówię co ma robić i komu przyznawać nagrody...............
ale jeśli tego nie rozumiesz to już nie mój problem
Dobranoc
nie jestem psychopatą który strzela od tak sobie do pedałów, murzynów, żydów, cyganów, lewaków, prawaków, wróbli, szpaków i chuj wie czego jeszcze. Są jakieś granice których się nie przekracza i w których żyjemy sobie spokojnie obok siebie, jestem tolerancyjny, nie ruszam nikogo, nikomu nie mówię co ma robić i komu przyznawać nagrody...............
ale jeśli tego nie rozumiesz to już nie mój problem
Dobranoc
- Ascetic
Stoigniewie Szanowny,
a czego nie rozumiesz w mojej chęci wytknięcia Tobie braku tolerancji? Żeby nie pisać o homofobii, bo jak się dzisiaj dowiedziałem, to zjawisko wymyślili lewacy i nie istnieje w stosunku do katopatoprawaków;-)
RNŚ , jako prywatny biznes, może wyjebać z roboty babę z brodą, przegiętego geja, a nawet ketokoksa, wedle i podle kaprysu, a w ich miejsce przyjąć faszystę z rn, albo forza nuova. Na tym polega spokojne życie obok siebie. Każdy robi co chce (w ramach prawa, np. prawa pracy, zasad współżycia społecznego, czy zwykłej przyzwoitości) a drugi nie lata za nim i się nie miota. Bo mu się z ideolo to nie spina.
Ale jeśli tego nie rozumiesz to już nie mój problem.
Dobranoc
a czego nie rozumiesz w mojej chęci wytknięcia Tobie braku tolerancji? Żeby nie pisać o homofobii, bo jak się dzisiaj dowiedziałem, to zjawisko wymyślili lewacy i nie istnieje w stosunku do katopatoprawaków;-)
RNŚ , jako prywatny biznes, może wyjebać z roboty babę z brodą, przegiętego geja, a nawet ketokoksa, wedle i podle kaprysu, a w ich miejsce przyjąć faszystę z rn, albo forza nuova. Na tym polega spokojne życie obok siebie. Każdy robi co chce (w ramach prawa, np. prawa pracy, zasad współżycia społecznego, czy zwykłej przyzwoitości) a drugi nie lata za nim i się nie miota. Bo mu się z ideolo to nie spina.
Ale jeśli tego nie rozumiesz to już nie mój problem.
Dobranoc
Poro
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Warto pamiętać, że szpaki są szkodnikami tylko w czasie migracji - kiedy jest ich masa, a resztę roku posiadanie własnych szpaków w ogrodzie jest bardzo pozytywne, bo zajmują się wszelkimi owadzimi szkodnikami.
A co do Acetica... ostatnimi czasy tak bardzo się zradykalizował, że trzeba by być sympatykiem jakiejś skrajnej organizacji, żeby nadążać w tych absurdach.
A co do Acetica... ostatnimi czasy tak bardzo się zradykalizował, że trzeba by być sympatykiem jakiejś skrajnej organizacji, żeby nadążać w tych absurdach.
Guilty of being right
- Ascetic
i nie wiadomo z której strony? co? przejebane dla takich jak Ty, co starają się złapać sprawęuglak pisze: ↑04-12-2020, 23:09Warto pamiętać, że szpaki są szkodnikami tylko w czasie migracji - kiedy jest ich masa, a resztę roku posiadanie własnych szpaków w ogrodzie jest bardzo pozytywne, bo zajmują się wszelkimi owadzimi szkodnikami.

a to wbrew pozorom jest to dość proste i logiczne, tylko trzeba logicznie myśleć kolego.
podpowiadam:
wyjebać szurów, tych od lewitacji i plandemii, nawiedzonych co się bawią w kaznodziejów i faszoli z konfy. później będzie już tylko miło, przyjemnie. nawet będziemy mogli się za rączki potrzymać. w kółeczku. wchodzisz w to?
Poro
- uglak
Historia uczy, że ta lista nigdy się nie kończy - później będą kułacy czy żydowscy lekarze...
Guilty of being right
- Ascetic
nie. nie czytasz dokładnie. przecież każdy lewak to żyd. rzeczywiście nie ogarniasz tematu ....

Poro
- uglak
W takim razie wygląda na to, że Żydzi w 1952 też nie ogarniali

Guilty of being right
- Ascetic
rozwiń skomplikowaną myśl. bo teraz to ja nie ogarniam.
Poro
- uglak
- Ascetic
aaaaaa, czyli musze sobie wygooglać? szkoda mi czasu. wolę spiski faszystów. ale to zrozumiałe.
Poro
- uglak
Spiski faszystów znasz już na pamięć - trzeba się trochę rozwinąć 

Guilty of being right
- Ascetic
jestem niestety ograniczony. pozostanę przy rn, fn, greckim świcie, co już zgasł, czy dansk folkeparti. sorry

Poro
- uglak
Rozumiem w 100%, lepiej zostać we własnej bańce 

Guilty of being right
- Ascetic
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
hehe, no i czemu się dziwisz ?
przecież wg aktualnych masterfulowych norm (i nie tylko) sędziemu nie wolno wyrzucić z boiska ani gwizdać na murzyna bo to rasizm, tak samo jak dziennikarzowi nie wolno zadawać niewygodnych pytań pedałowi bo to homofobia

- Ascetic
hehe (pozwolę sobie też na rechot debila).
te. zabawmy się w moją grę. taką logiczną. dla rumuna tamten asystent trenera to: "czarnuch". według tego asystenta jest to obraźliwe. tak? tak. według mnie jesteś "debilem". według ciebie jest to obraźliwe. tak? tak. tamto zachowanie obraźliwe akceptujesz? tak? tak. to i to teraz, będziesz akceptował? tak? tak. - jakie, no takie, że ja ciebie będę nazywał od dziś per debilu. tak jak tamten rumun sobie pozwolił. jedno i drugie nie przeszkadza tobie. jesteśmy umówieni debilu.
< nie ma to nic wspólnego z aktualnie obowiązującymi normami. na masterfulu, czy na brutalandzie. jestem debilu przekonany, że do człowieka na ulicy nie mówisz per czarnuchu, albo per pedale. nawet jak kultura osobista jest jest tobie obca, bo jak widać po kolejnym wpisie, tak właśnie jest. >
<jeszcze jedno. doczytaj też jak cała scena wyglądała na tym meczu, później wróć i uklęknij przed swoim kolegom powyżej. bo rechoczesz jak debil z akcji, która zwyczajnie jest słaba>
Poro