ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Jeszcze raz bo chyba coś umknęło. Nigdzie nie było mowy o żadnych pozwach i z niczego się nie wycofuję bo nic takiego nigdy nie padło. Była mowa o pewnych prawnych aspektach dotyczących tego zagadnienia i tyle. Moje posty dotyczyły pewnych reakcji nie do końca adekwatnych do danej sytuacji. Wiadomo czym jest rasizm i do czego prowadzi. Uważam, że sytuacja w meczu (na tą wiedzę, którą posiadam obecnie z dostępnych źródeł i pojawiające się informacje dotyczące drugiej strony) była trochę na wyrost. Wydaje się, że na dzień dzisiejszy w sytuacji gdy mecze odbywają się bez publiczności ta sytuacja powinna zostać załatwiona od razu. Nie znaczy to, że popieram działanie a konkretnie słowa wypowiedziane przez arbitra. Inaczej to mogło się to rozwinąć w przypadku obecności widzów na trybunach i doprowadzić do pewnej eskalacji.
-
- postuje jak opętany!
Pozwy pozwy pozwy to Ty sobie wymyśliłeś i pierdolisz jak potłuczony.Ascetic pisze: ↑10-12-2020, 16:32a teraz jeszcze zodiak wpada i wywala, że pozwy ... pozwy ... pozwy ... !!!!! za obrazę i poglądy rasistowskie xD ja nie wiem co tu się odpierdala ostatnio, ale zdecydowanie za dużo xD
zresztą. tu jest kilku takich co jak im taki pozew wpadnie, to z cywilnego, spuszczą w kiblu takich mądrych, którym się zamarzyło wojować. forum AD2020 LOL
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Czy Inspekcja Pracy została powiadomiona o tym, co się dzieje na masterfulu?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zodiac pisze: ↑10-12-2020, 16:34Jeszcze raz bo chyba coś umknęło. Nigdzie nie było mowy o żadnych pozwach i z niczego się nie wycofuję bo nic takiego nigdy nie padło. Była mowa o pewnych prawnych aspektach dotyczących tego zagadnienia i tyle. Moje posty dotyczyły pewnych reakcji nie do końca adekwatnych do danej sytuacji. Wiadomo czym jest rasizm i do czego prowadzi. Uważam, że sytuacja w meczu (na tą wiedzę, którą posiadam obecnie z dostępnych źródeł i pojawiające się informacje dotyczące drugiej strony) była trochę na wyrost. Wydaje się, że na dzień dzisiejszy w sytuacji gdy mecze odbywają się bez publiczności ta sytuacja powinna zostać załatwiona od razu. Nie znaczy to, że popieram działanie a konkretnie słowa wypowiedziane przez arbitra. Inaczej to mogło się to rozwinąć w przypadku obecności widzów na trybunach i doprowadzić do pewnej eskalacji.
powiedzmy, że w tym rzecz. choć kontekstowo zapewne były inne intencje.
a do czego prowadzi? bo jak wiemy z tego miejsca, było to zachowanie przypadkowe, neutralne a zwrot "te czarny" jest synonimem "proszę pana"
Poro
-
- postuje jak opętany!
No nie wiem bo nie sędziowałem tego meczu
- Ascetic
czyli paragraf 257, nie zostanie użyty? no jaka szkoda. może przynajmniej bloodkult uzna, że jest dyskryminowany ze względu na religie, bo po to cwaniaczku, ten swój smutny wpis zamieściłeś. zacznie się karuzela prawnicza może. zaleją nas pozwy xDzodiac pisze: ↑10-12-2020, 16:36Pozwy pozwy pozwy to Ty sobie wymyśliłeś i pierdolisz jak potłuczony.Ascetic pisze: ↑10-12-2020, 16:32a teraz jeszcze zodiak wpada i wywala, że pozwy ... pozwy ... pozwy ... !!!!! za obrazę i poglądy rasistowskie xD ja nie wiem co tu się odpierdala ostatnio, ale zdecydowanie za dużo xD
zresztą. tu jest kilku takich co jak im taki pozew wpadnie, to z cywilnego, spuszczą w kiblu takich mądrych, którym się zamarzyło wojować. forum AD2020 LOL
weź sanki i pozjeżdżaj z górki. może pomoże.
Poro
- Hatefire

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
wydaj to z siebie. pacjent się nie obrazi. klub rasistów i tak już ciebie nie lubi. pamiętaj: wycofałeś się z pozwów.
"te czarny" ale i też "te cyganie" to takie neutralne i przypadkowe formy zwracania się do siebie, czy jednak rasizm? prościej się nie da chyba zadać tego pytania.
opcja 1. tak
opcja 2. nie
Ostatnio zmieniony 10-12-2020, 16:52 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
-
- postuje jak opętany!
W sumie fajna dyskusja. Do tablicy wystąpili wszyscy arbitrzy elegancji. Czyli celnie trafiło. Jak się okazało, że sami stosują metody, które zarzucają adwersarzom to trzeba się zasłonić absurdem i dorobić sobie ideologię.
- Ascetic
w sumie fajna dyskusja. od razu wiadomo kto rasista a kto dobrze wychowany przez tutusia (od mamusi z tego co pamiętam miałem sie odpierdolić - panie kulturalny xD)
prawaku. metodologia od was zaczerpnięta, wiec się nie denerwuj. uczymy się od najlepszych. powinieneś to docenić.
a co do kultury, wiesz, że się odpowiada na pytania?
opcja 1, czy może 2. ?
Ostatnio zmieniony 10-12-2020, 17:02 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Odpowiednikiem Ryszarda Nowaka na tym forum jesteś Ty Ascetic. Niedawno zgłaszałeś adminom, że na forum są użytkownicy popierający bicie kobiet i że nic z tym nie robią.
-
- postuje jak opętany!
Przepytywać to możesz swoich koleżków. Pracujesz w komisji weryfikacyjnej?
- Ascetic
taka prawda. hasacie sobie faszolki do woli. przykre i prawdziwe. cieszysz się, co? LOL
a jak z tą odpowiedzią? opcja 1, czy 2? czy będziesz niekulturalny jak mistrzsardu, co nie odpowiada po ile dzieciaki można kupić, albo pacjent, który nie mówi co ostatnio ukradł w ekopaku? doborowe towarzystwo. weź się wyłam xD
Poro
-
- postuje jak opętany!
Połącz kropki to Ci wyjdzie. Przecież Ty i tak już dawno znasz odpowiedź.
- Ascetic
czyli jednak nie projekcje a fakty. przez gardło nie przejdzie, że nazywanie kogoś "czarnym" jest objawem rasizmu. nie ma się co krygować. jest was tu kilku. w kupie <śmierdzącej> raźniej.
Poro
- Ascetic
ta wiara w ludzi to mnie zgubi. tym razem chciałem sie pomylić

Poro
-
- postuje jak opętany!
Ty jednak masz jakiś problem z rozumieniem słowa pisanego. Co napisałem kilka postów wyżej? Wiem dla takich orłów intelektu jak Ty to co ktoś napisał lub powiedział nie ma znaczenia. Ty sobie sam dopiszesz to co będziesz chciał a później pobiegniesz z żalem, że faszyzm, szury, brunatni.
- Ascetic
o tym przemyconym i rzuconym luźno stwierdzeniu piszesz?:zodiac pisze: ↑10-12-2020, 17:11Ty jednak masz jakiś problem z rozumieniem słowa pisanego. Co napisałem kilka postów wyżej? Wiem dla takich orłów intelektu jak Ty to co ktoś napisał lub powiedział nie ma znaczenia. Ty sobie sam dopiszesz to co będziesz chciał a później pobiegniesz z żalem, że faszyzm, szury, brunatni.
"Wiadomo czym jest rasizm i do czego prowadzi"
Poro
- Drone
Zupełnie nie w tym rzecz. Nie chodzi o żadne przepisy ani prawo pracy. Sprawa jest niezwykle prosta: tzw. prawicowcom chodzi wyłącznie o to, by komuś dojebać, zrobić na złość, pokazać mu miejsce w szeregu. Jeżeli ktoś im powie - tak jak w tym wypadku tutaj na forum - żeby spierdalali ze swoimi uzurpacjami i wbijaniem złośliwych szpil - to zamiast przyjąć ten strzał, zaczynają różnej maści wygibasy: powoływanie się na tradycję, wartości, zdrowy rozsądek, semantykę, prawo cywilne czy karne, w tym także prawo pracy. To ma na celu odsunięcie podejrzeń, że ich atak jest spowodowany wyłącznie przez deficyty emocjonalne i różne nieprzepracowane kompleksy, które miotają nimi na lewo i prawo (głównie na prawo).
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.