Wiele razy żądałeś dowodów na skandaliczne czyny KK i jego funkcjonariuszy, to teraz dziwisz się, że jesteś wywoływany do tablicy? Gdybyś nie angażował się tak zapamiętale w obronę straconej sprawy, w obronę skompromitowanych ludzi Kościoła, to nie byłbyś wywoływany. Jeśli ktoś krzyczy, że deszcz nie istnieje, to jak tylko zaczyna padać wszyscy po niego biegną, by mu pokazać, że jednak coś z tym deszczem jest na rzeczy: jedni dla żartu, inni z przekory, inni jeszcze ze zwykłego szacunku dla prawdy.Bloodcult pisze: ↑07-09-2020, 12:55Ale ja nie wymagam abyś mój pogląd zaakceptował. Wymagam jedynie abyś uznał że gówno mnie odchodzi że właśnie przeczytałeś jakiś artykuł i chcesz aby się o nim wypowiedział. Jest temat to wstaw artykuł i tyle, jak uznał ze chce go sam skomentować to sam to zrobię. Takie trudne ?
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
Acha, tak, wielką zbrodnie popełniłem bo śmiałem stanąć w obronie legalnie istniejącej instytucji i teraz muszę znosić prostackie przytyki oraz zaczepki kretynów.
@film Sekielskich
Tak. Oglądałem oba. Pierwszy pokazał ofiary i schemat tego jak działali sprawcy. Film właściwie o pedofilach a nie o księżach bo żaden że sprawców nie uniknął odpowiedzialności bo był księdzem. Drugi film lepszy bo wreszcie pokazał konkrety i dowody. Z uwagą śledzę co się po tym filmikie dzieje.
@Głódź, Rydzyk, Jankowski
Przecież tak jest wszędzie: masz procent mend i gnid, masz masę ludzi przeciętnych i procent ludzi wybitnych. Czego Ty się Zimmerman spodziewałeś ? Problem w tym większość tutaj czyta jedynie o Glodziu, Rydzyku czy Jankowskim i na tym buduje obraz. Jesteście trochę jak yossarian który latami flugał na metalowców bo akurat znaczny odsetek idiotôw w tym środowisku był dla niego obrazem całości.
@film Sekielskich
Tak. Oglądałem oba. Pierwszy pokazał ofiary i schemat tego jak działali sprawcy. Film właściwie o pedofilach a nie o księżach bo żaden że sprawców nie uniknął odpowiedzialności bo był księdzem. Drugi film lepszy bo wreszcie pokazał konkrety i dowody. Z uwagą śledzę co się po tym filmikie dzieje.
@Głódź, Rydzyk, Jankowski
Przecież tak jest wszędzie: masz procent mend i gnid, masz masę ludzi przeciętnych i procent ludzi wybitnych. Czego Ty się Zimmerman spodziewałeś ? Problem w tym większość tutaj czyta jedynie o Glodziu, Rydzyku czy Jankowskim i na tym buduje obraz. Jesteście trochę jak yossarian który latami flugał na metalowców bo akurat znaczny odsetek idiotôw w tym środowisku był dla niego obrazem całości.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dlatego powinieneś zrobić sobie i i innym przysługę. Wyautować się stąd na zawsze. Polecam jakieś forum dla takich oświeconych ludzi jak ty. Nie będziesz musiał znosić przytyków oraz zaczepek kretynów. Tym bardziej, że w kwestii muzyki nie masz nic do powiedzenia.
Uszczypnijcie mnie bo chyba śnię.

Uszczypnijcie mnie bo chyba śnię po raz drugi.

I co się dzieje? Nadal wspierasz zorganizowaną szajkę pedofilów zwaną kościołem katolickim...
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
Nadal wspieram Kościół Katolicki bo jeden biskup z Polski to żadna skala by organizację te uznać za szajkę.
Tak na marginesie. Brak lidera pewnego bardzo szanowanego zespołu BM z Polski odsiaduje właśnie trzeci rok odsiadki za rozpowszechnianie CP. Paru użytkowników tego forum nadal ma go w znajomych na fb (podejrzewam że akurat nie wiedzą). Czy w takim razie należy forum masterfula również uznać za pedofilską szajkę ?
Tak na marginesie. Brak lidera pewnego bardzo szanowanego zespołu BM z Polski odsiaduje właśnie trzeci rok odsiadki za rozpowszechnianie CP. Paru użytkowników tego forum nadal ma go w znajomych na fb (podejrzewam że akurat nie wiedzą). Czy w takim razie należy forum masterfula również uznać za pedofilską szajkę ?
-
- postuje jak opętany!
- nicram
Masz problemy z logiką i rozumowaniem. Posiadanie w znajomych na fb przestępcy nie sprawia, że ci znajomi biorą udział w zorganizowanej grupie mającej na celu ochronę tego przestępcy. Co innego kościół katolicki, w którym sto pięćdziesiąt tysięcy odosobnionych przypadków zostało wskazanych, w których ksiądz-pedofil w ramach kary był chroniony przez swoich przełożonych, którzy zamiatali sprawy pod dywan odsyłając rzeczonego pedofila na nową parafię. Ile razy trzeba ci to napisać, żebyś w końcu zrozumiał?Bloodcult pisze: ↑07-09-2020, 17:19Nadal wspieram Kościół Katolicki bo jeden biskup z Polski to żadna skala by organizację te uznać za szajkę.
- Bloodcult
Bo nowa parafia = immunitet xD
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ja tam uważam, że miejsce pedofila jest w pierdlu albo na stryczku a nie w innej parafii, ale jak widać KK uważa inaczej skoro w tej organizacji świadomie awansują takich ludzi na kardynałów.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
- maciek z klanu
O jaki zespół chodzi? Pm plsBloodcult pisze: ↑07-09-2020, 17:19Nadal wspieram Kościół Katolicki bo jeden biskup z Polski to żadna skala by organizację te uznać za szajkę.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Bloodcult pisze: ↑07-09-2020, 17:19Tak na marginesie. Brak lidera pewnego bardzo szanowanego zespołu BM z Polski odsiaduje właśnie trzeci rok odsiadki za rozpowszechnianie CP. Paru użytkowników tego forum nadal ma go w znajomych na fb (podejrzewam że akurat nie wiedzą). Czy w takim razie należy forum masterfula również uznać za pedofilską szajkę ?

Ścigasz się z kimś?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Glodni nakarmieni kurła

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Drone
Z instytucją, która hoduje takie okazy, jest coś bardzo nie tak.
- nicram
E tam. Przecież tak samo jest w przypadku naszego forum, czego dowodem jest to, że parę osób ma przestępcę w znajomych na fb. Tak orzekł imć Bloodcult. 

- Drone
Analogie kol. Bloodculta są chybione, ale ta jest wyjątkowo nietrafna. To chyba to słynne łączenie kropek, tak poważane w środowiskach psychoprawicy.
- Bloodcult
Fajnie się wam zmieniła nomenklatura, nagle przestał to być "pedofil" a jest to jedynie "przestępca".
- Drone
Ale po co w ogóle ta analogia? Może jeszcze napiszesz o Polańskim? Nawet żebyś wyciągnął na światło dzienne armię pedofilów działających w szeregach dowolnej instytucji, to nie zmieni to oceny postępowania Kościoła katolickiego, nie zmieni tego, że powinni zostać ukarani z całą surowością prawa, a nawet jeszcze mocniej z tego względu, że kreują się na autorytet moralny. Wiem, przerabiamy to tutaj po raz setny, ale widać tak trzeba, w końcu nauka polega na ustawicznym powtarzaniu materiału.
- Bloodcult
No powinni. Czy ja kiedykolwiek mówiłeś że nie powinni ?
- Drone
Nie, ale też powinni zostać ukarani w Kościele ci, którzy chronili sprawców na różne sposoby - zdaje się, że tu jest między nami podstawowa różnica.
- Bloodcult
Taki Janiak który zbierał papiery i jest uzasadnienie że ukrywał kolegę - oczywiście.
Samego fakty przeniesienia (przynajmniej w okresie jak to się statystycznie dzieje) nie wiązał bym z ukrywaniem. Chyba że kogoś przenoszą co pół roku to może być to poszlaka.
Samego fakty przeniesienia (przynajmniej w okresie jak to się statystycznie dzieje) nie wiązał bym z ukrywaniem. Chyba że kogoś przenoszą co pół roku to może być to poszlaka.