Trzeba przyznać że, mimo iż laska bardzo mu utrudniała zadanie, gościu trafił bezbłędnie. Szacun.
Myślisz, że wcześniej trenował ten manewr? Kurwa, możliwe, jak teraz po raz kolejny na to patrze. Jest w tym pewna finezja, technika i jakby przygotowanie do zaplanowanej akcji.
Zwróć uwagę z jaką gracją wszedł w ten łuk. I jak pięknie, jakby od niechcenia, w nią pierdolnął. Jestem przekonany że to nie amator.
Niektórzy pewnie kojarzą tego debila od Biblii Zombirycznej xD i wybitnych projektów muzycznych, jak Antitheistic Gestapo. Jak go tylko zobaczyłem parę lat temu, to wiedziałem że wcześniej czy później kogoś zabije no i niestety miałem rację.
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
NIestety sam tu parę lat temu pisałem ,że coś z tym deklem należałoby zrobić. Dzisiaj nie żyje kobita. NIe potrzeba tu żadnej głębszej analiza psychologicznej ,że typ jest niebezpieczny i się szara masa komórkowa odkleiła.
Mocny głos za powszechną dostępnością do pełnego asortymentu broni palnej.
Wincyj klamek, dla każdego!
pa. Dobrze widzę, że białasa konsekwentnie pozostawił przy życiu?
Absurd powszechnej dostępności półautomatów (niby nie można, ale dokupić modyfikacje do konkretnych modeli to jak najbardziej) w Stanach to połowa problemu wg. mnie.
Drugą połowę stanowi nieograniczony dostęp do wszystkiego w sieci dla nieletnich. Ten kolo gdzieś został wyprany, będąc w wieku, kiedy jest się na pranie podatnym.