MMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MMA
szkoda, że ta ruska* szmata przetargała Connor'a.
tyle mam do napisania.
ps. Madzia G. vs gwiazda KSW. wynik nieoczywisty.
*choć to on chyba jeszcze gorszy sort jest. jakiś czeczen czy coś.
tyle mam do napisania.
ps. Madzia G. vs gwiazda KSW. wynik nieoczywisty.
*choć to on chyba jeszcze gorszy sort jest. jakiś czeczen czy coś.
Poro
- Ascetic
przecież się kebab obraził i postawił ultimatum :-)wolff pisze:Ja mam nadzieję na rewanż i podobny wynik.
z drugie strony tu tylko o kase chodzi, więc pewnie DanaWhite zaaranżuje rewanż-rewanżu.
inna sprawa, że muszą tą klatkę jeszcze wyższą zrobić, bo ta małpa jakaś taka skoczna jest ....
Poro
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Irol podobno pyskował w stronę rodziny przeciwnika i jego wiary .W chuj to słabe, zwłaszcza, że te jego napinki nudne i prymitywne jak on sam. Wyłapie drugi raz wpierdol to zmieni taktykę i zacznie lizać kakao. Sport kontaktowy i brutalny ale szacun dla przeciwnika powinien być, dlatego nigdy nie lubiłem rudego.
Jebać żuli.
- Ascetic
ja tam nie wiem jak było. na pewno Connor aktualnie jest gorszy sportowo. myślę, że rewanż-rewanżu nie ma sensu. a cała akcja z przewracaniem autobusu i w konsekwencji skoki przez oktagon mocno słabe. taka woda na młyn przeciwnikom MMA. że huligańskie to takie i niesportowe. i sporo w tym racji mają. ci oponenci. oni. właśnie.wolff pisze:Irol podobno pyskował w stronę rodziny przeciwnika i jego wiary .W chuj to słabe, zwłaszcza, że te jego napinki nudne i prymitywne jak on sam. Wyłapie drugi raz wpierdol to zmieni taktykę i zacznie lizać kakao. Sport kontaktowy i brutalny ale szacun dla przeciwnika powinien być, dlatego nigdy nie lubiłem rudego.
Poro
- Block69
- zahartowany metalizator
Co prawda obstawiłem zwycięstwo Nurmagomedova, ale byłem mocno zaskoczony jak bardzo zdominował McGregora.
No i jeszcze to:
https://twitter.com/yasserronaldo99/sta ... 8410478593
A tymczasem świetny news sprzed paru dni:

No i jeszcze to:
https://twitter.com/yasserronaldo99/sta ... 8410478593
A tymczasem świetny news sprzed paru dni:

PENIS METAL
- Triceratops
-
- zaczyna szaleć
To powyżej przypomina mi, że niedawno odbyła się kolejna gala Fame MMA. Same delicje. Szczypiorkowaci blogerzy, 50-letni striptizer, jakieś jutubowe patusy od alkoholowych kociołków, Bonus BGC...Zanik mięśni, brzuchy do kolan, brak umiejętności trzymania gardy - Fame MMA to król gal MMA, jak lew jest król dżungli.
- Ascetic
Nebelwerfer pisze:To powyżej przypomina mi, że niedawno odbyła się kolejna gala Fame MMA. Same delicje. Szczypiorkowaci blogerzy, 50-letni striptizer, jakieś jutubowe patusy od alkoholowych kociołków, Bonus BGC...Zanik mięśni, brzuchy do kolan, brak umiejętności trzymania gardy - Fame MMA to król gal MMA, jak lew jest król dżungli.
kremedelakreme fameMMA2

Poro
-
- zaczyna szaleć
Warto dodać, że Fame to nie tylko bitwy w oktagonie. Fame to również pełne niecodziennych wydarzeń i czerstwych tekstów konferencje prasowe.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Jeśli chodzi o konferencje prasowe w MMA to nic nie pobije Najmana i Trybsona obrzucających się słomkami ptysiowymi :-D
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Plus milion. Marki tempy jest to taki typowy dres a do tego kozaczysz bez sensu nie lubię.wolff pisze:Oby Mamed rozkurwił Narkuna .
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- SODOMOUSE
Nie znam się ma tym boxu, dlatego wzrok sugerował mi Maimed:)wolff pisze:Oby Mamed rozkurwił Narkuna .
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wrzosek wyłapał od "młodego" co było do przewidzenia wszak kresem jego kariery było zwycięstwo nad Sowińskim, nie wydaje mi się by jeszcze miał coś namieszać.
Koike, pogromca Wszoska sprzed roku zaliczył oklep od Gamrota. Gamrot to nie byle leszcz ale i tak delikatna niespodzianka.
Koike, pogromca Wszoska sprzed roku zaliczył oklep od Gamrota. Gamrot to nie byle leszcz ale i tak delikatna niespodzianka.
Jebać żuli.
-
- starszy świeżak
Przyznaję że po cichu trochę liczyłem na Koike (większy ze mnie fan bjj niż zapasów), ale Gamrot wydaje się nie do zajechania. Jednak impulsywna agresja plus dobra kontrola zapaśnicza to moc. Ciekawy, wyjątkowo kreatywny Koike, niestety słabo się porusza w tej płaszczyznie.
Connor vs Nurmagomedow było raczej do przewidzenia. Znów, Dagestańczyk to świetny zapaśnik o genialnej umiejętności kontrolowania przeciwnika. Co prawda można było liczyć na celność irola, jak precyzyjnym strikerem jest pokazał nie raz, ale na dłuższą metę był raczej bez szans, w zapasach to różnica klas.
Jestem ciekaw powrotu Jonesa, długie przerwy jeszcze nikomu nie wyszły na dobre, ale Jones to fenomen, najlepszy zawodnik w historii tego sportu.
Connor vs Nurmagomedow było raczej do przewidzenia. Znów, Dagestańczyk to świetny zapaśnik o genialnej umiejętności kontrolowania przeciwnika. Co prawda można było liczyć na celność irola, jak precyzyjnym strikerem jest pokazał nie raz, ale na dłuższą metę był raczej bez szans, w zapasach to różnica klas.
Jestem ciekaw powrotu Jonesa, długie przerwy jeszcze nikomu nie wyszły na dobre, ale Jones to fenomen, najlepszy zawodnik w historii tego sportu.
-
- starszy świeżak
Gamrot był ostatnio na obozie w American Top Team, ciekawe jak mu szło na tle Amerykanów. UFC, imo Polska to jeszcze nie ten poziom co Stany. Bardzo liczyłem na Marcina Helda w UFC, zawsze miał bardzo praktyczny styl, niestety pasmo pecha pogrzebało karierę w amerykańskim gigancie.