Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: Wasze sporty
Jest dobrze, drugi dzień na stoku i tylko dupa lekko obita. 7 to go.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Widzę, że temat o butach, też trzeba będzie pomyśleć. Do lasu to takie są chyba dobre?

- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Bez cholewek do lasu? Bardzo zły pomysł.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- empir
- zahartowany metalizator
no właśnie. forest też miał kontuzje. głowy chybaRiven pisze:a potem kontuzja i nara bieganie :).
- Lykantrop
Tak naprawdę wszystko jest zależne od anatomii stopy. Są tacy co mają fetysz biegania na boso i nic im nie jest :) i są też tacy co po pierwszych 150 km w karierze muszą zmierzyć się z kwasem hialuronowym wstrzykiwanym do kolana.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
Ok panowie, pytanie do was, w szczegolnosci Triceps, Nicram i Vulture, Pierwszy raz zrobilem sobie pelne badania (od jakiegos czasu mam straszne problemy z koncentracja, brakiem energi, drzenie rak itp) niby wszystko w normie tylko poziom testosteronu (s) jest powyzej normy. gorne widelki to 27,9 nmol/l u mnie jest 29,53. Dobrze to czy zle? moj lekarz to pierdola, rownie dobrze moglem zadzwonic do wrobity macieja i go zapytac, takimi ogolnikami sadzil.
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
Boisz się wpadki na dopingu? Korzystaj z teścia i wbijaj na siłownie.Pan_Kimono pisze:Ok panowie, pytanie do was, w szczegolnosci Triceps, Nicram i Vulture, Pierwszy raz zrobilem sobie pelne badania (od jakiegos czasu mam straszne problemy z koncentracja, brakiem energi, drzenie rak itp) niby wszystko w normie tylko poziom testosteronu (s) jest powyzej normy. gorne widelki to 27,9 nmol/l u mnie jest 29,53. Dobrze to czy zle? moj lekarz to pierdola, rownie dobrze moglem zadzwonic do wrobity macieja i go zapytac, takimi ogolnikami sadzil.
I AM MORBID
-
- rasowy masterfulowicz
lol nic nie biore, nigdy nie bralem i nie zamierzam brac:) poszedlem na badania bo to rozchwianie serio zaczyna mi przeszkadzac w pracy. Chociaz sz.p. doktorzyna pytals ie czy jakies odbloki biore lol. Powaznie, nie wiem czy sa jakies efekty uboczne przy duzej ilosci tego hormonu, a z tego co czytalem to chlopaki znaja sie na tym troche wiec pytam:)
KVLT lizania CZASZKI
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Podwyższenie o niecałe 6% nie jest anomalią. Po porostu mieści się to w granicach błędu pomiaru. Wysoki poziom testosteronu podobno korzystnie wpływa na pracę serca, chroni przed chorobami z autoagresji, ale za to może Ci włączyć większego agresora i zaszlachtujesz kolegę, gdy ten tylko źle na Ciebie spojrzy...zatem wszystko jest względne. Nie masz czym się martwić, niech Twoje otoczenie się martwi :-D
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
no moja kobita mnie chciala do psychologa wyslac bo podobno jestem agresywny, po swietach rodzice tez:P
tylko jak wytlumaczyc ogolny spadek energi, sennosc itp?
KVLT lizania CZASZKI
- Nerwowy
Na bank toczeń.
A tak serio to możesz spróbować uzupełnić magnez.
A tak serio to możesz spróbować uzupełnić magnez.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz
magnez w normie, potas troche niski ale tez miesci sie w widelkach. Obstawialem tarczyce ale niby wszystko ok, tsh ft3 ft4 w normie
KVLT lizania CZASZKI
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie przytyłeś ostatnio? ;-)Pan_Kimono pisze:
Poza tym spójrz przez okno, mnie się podoba, ale też widzę takie objawy u siebie. :-) Dobrze mi robią regularne ćwiczenia fizyczne. Zdecydowanie poprawiają koncentrację, żwawszy jestem i mniej agresywny.
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
No przytyc sie przytylo, praca siedzaca, swieta itp. Natomiast to odretwienie, ktore mnie dopada to jakas masakra, nie pale zielska a efekty jak przy zmule po paleniu. Z drugiej strony jak ktos mnie zdenerwuje to serio mam ochote wbic mu olowek w oko albo rozwalic mu leb o biurko. Nie mialem tak nigdy dlatego poszedlem zrobic te badania.Od jakiegos czasu tez drzenie rak nie spowodowane stresem czy czymkolwiek. Wodki tez nie pije w wielkich ilosciach wiec to nie delira;) No i spadek libido, przy taklim tesciu to nie powinno wchodzic chyba w gre. Partnerka bardzo spoko wiec sam nie wiem.
KVLT lizania CZASZKI
- Morph
- Kontakt:
-
wypalenie zawodowe albo jakaś depresyja;( zmień prace,zaciagnij się do Masterfula,na trzy zmiany;))Pan_Kimono pisze:No przytyc sie przytylo, praca siedzaca, swieta itp. Natomiast to odretwienie, ktore mnie dopada to jakas masakra, nie pale zielska a efekty jak przy zmule po paleniu. Z drugiej strony jak ktos mnie zdenerwuje to serio mam ochote wbic mu olowek w oko albo rozwalic mu leb o biurko. Nie mialem tak nigdy dlatego poszedlem zrobic te badania.Od jakiegos czasu tez drzenie rak nie spowodowane stresem czy czymkolwiek. Wodki tez nie pije w wielkich ilosciach wiec to nie delira;) No i spadek libido, przy taklim tesciu to nie powinno wchodzic chyba w gre. Partnerka bardzo spoko wiec sam nie wiem.
zdrowia życzę.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Przepraszam, że tak bezceremonialnie. Mieszkasz z szanownymi teściami?Pan_Kimono pisze:No przytyc sie przytylo, praca siedzaca, swieta itp. Natomiast to odretwienie, ktore mnie dopada to jakas masakra, nie pale zielska a efekty jak przy zmule po paleniu. Z drugiej strony jak ktos mnie zdenerwuje to serio mam ochote wbic mu olowek w oko albo rozwalic mu leb o biurko. Nie mialem tak nigdy dlatego poszedlem zrobic te badania.Od jakiegos czasu tez drzenie rak nie spowodowane stresem czy czymkolwiek. Wodki tez nie pije w wielkich ilosciach wiec to nie delira;) No i spadek libido, przy taklim tesciu to nie powinno wchodzic chyba w gre. Partnerka bardzo spoko wiec sam nie wiem.
- empir
może dupę se na boku znajdz? czasem pomaga, rzadko szkodzi ;)Pan_Kimono pisze:No przytyc sie przytylo, praca siedzaca, swieta itp. Natomiast to odretwienie, ktore mnie dopada to jakas masakra, nie pale zielska a efekty jak przy zmule po paleniu. Z drugiej strony jak ktos mnie zdenerwuje to serio mam ochote wbic mu olowek w oko albo rozwalic mu leb o biurko. Nie mialem tak nigdy dlatego poszedlem zrobic te badania.Od jakiegos czasu tez drzenie rak nie spowodowane stresem czy czymkolwiek. Wodki tez nie pije w wielkich ilosciach wiec to nie delira;) No i spadek libido, przy taklim tesciu to nie powinno wchodzic chyba w gre. Partnerka bardzo spoko wiec sam nie wiem.
- Łucja
- rozkręca się