Wasze sporty

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

Re: Wasze sporty

11-01-2013, 16:33

Jest dobrze, drugi dzień na stoku i tylko dupa lekko obita. 7 to go.
Give birth to something dead
Give birth to something old
535

11-01-2013, 16:36

Widzę, że temat o butach, też trzeba będzie pomyśleć. Do lasu to takie są chyba dobre?
Obrazek
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-01-2013, 16:46

Bez cholewek do lasu? Bardzo zły pomysł.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

12-01-2013, 14:13

Riven pisze:a potem kontuzja i nara bieganie :).
no właśnie. forest też miał kontuzje. głowy chyba
Awatar użytkownika
Lykantrop

12-01-2013, 14:21

Tak naprawdę wszystko jest zależne od anatomii stopy. Są tacy co mają fetysz biegania na boso i nic im nie jest :) i są też tacy co po pierwszych 150 km w karierze muszą zmierzyć się z kwasem hialuronowym wstrzykiwanym do kolana.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

18-01-2013, 13:13

Ok panowie, pytanie do was, w szczegolnosci Triceps, Nicram i Vulture, Pierwszy raz zrobilem sobie pelne badania (od jakiegos czasu mam straszne problemy z koncentracja, brakiem energi, drzenie rak itp) niby wszystko w normie tylko poziom testosteronu (s) jest powyzej normy. gorne widelki to 27,9 nmol/l u mnie jest 29,53. Dobrze to czy zle? moj lekarz to pierdola, rownie dobrze moglem zadzwonic do wrobity macieja i go zapytac, takimi ogolnikami sadzil.
KVLT lizania CZASZKI
Mort
rasowy masterfulowicz

18-01-2013, 13:50

Pan_Kimono pisze:Ok panowie, pytanie do was, w szczegolnosci Triceps, Nicram i Vulture, Pierwszy raz zrobilem sobie pelne badania (od jakiegos czasu mam straszne problemy z koncentracja, brakiem energi, drzenie rak itp) niby wszystko w normie tylko poziom testosteronu (s) jest powyzej normy. gorne widelki to 27,9 nmol/l u mnie jest 29,53. Dobrze to czy zle? moj lekarz to pierdola, rownie dobrze moglem zadzwonic do wrobity macieja i go zapytac, takimi ogolnikami sadzil.
Boisz się wpadki na dopingu? Korzystaj z teścia i wbijaj na siłownie.
I AM MORBID
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

18-01-2013, 13:57

lol nic nie biore, nigdy nie bralem i nie zamierzam brac:) poszedlem na badania bo to rozchwianie serio zaczyna mi przeszkadzac w pracy. Chociaz sz.p. doktorzyna pytals ie czy jakies odbloki biore lol. Powaznie, nie wiem czy sa jakies efekty uboczne przy duzej ilosci tego hormonu, a z tego co czytalem to chlopaki znaja sie na tym troche wiec pytam:)
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-01-2013, 13:59

Podwyższenie o niecałe 6% nie jest anomalią. Po porostu mieści się to w granicach błędu pomiaru. Wysoki poziom testosteronu podobno korzystnie wpływa na pracę serca, chroni przed chorobami z autoagresji, ale za to może Ci włączyć większego agresora i zaszlachtujesz kolegę, gdy ten tylko źle na Ciebie spojrzy...zatem wszystko jest względne. Nie masz czym się martwić, niech Twoje otoczenie się martwi :-D
all the monsters will break your heart
Mort
rasowy masterfulowicz

18-01-2013, 14:00

To wygląda, jakbyś z cyklu schodzil ;)
I AM MORBID
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

18-01-2013, 14:12

no moja kobita mnie chciala do psychologa wyslac bo podobno jestem agresywny, po swietach rodzice tez:P

tylko jak wytlumaczyc ogolny spadek energi, sennosc itp?
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

18-01-2013, 14:20

Na bank toczeń.

A tak serio to możesz spróbować uzupełnić magnez.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

18-01-2013, 14:23

magnez w normie, potas troche niski ale tez miesci sie w widelkach. Obstawialem tarczyce ale niby wszystko ok, tsh ft3 ft4 w normie
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-01-2013, 15:24

Pan_Kimono pisze:
tylko jak wytlumaczyc ogolny spadek energi, sennosc itp?
Nie przytyłeś ostatnio? ;-)

Poza tym spójrz przez okno, mnie się podoba, ale też widzę takie objawy u siebie. :-) Dobrze mi robią regularne ćwiczenia fizyczne. Zdecydowanie poprawiają koncentrację, żwawszy jestem i mniej agresywny.
all the monsters will break your heart
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

18-01-2013, 18:10

No przytyc sie przytylo, praca siedzaca, swieta itp. Natomiast to odretwienie, ktore mnie dopada to jakas masakra, nie pale zielska a efekty jak przy zmule po paleniu. Z drugiej strony jak ktos mnie zdenerwuje to serio mam ochote wbic mu olowek w oko albo rozwalic mu leb o biurko. Nie mialem tak nigdy dlatego poszedlem zrobic te badania.Od jakiegos czasu tez drzenie rak nie spowodowane stresem czy czymkolwiek. Wodki tez nie pije w wielkich ilosciach wiec to nie delira;) No i spadek libido, przy taklim tesciu to nie powinno wchodzic chyba w gre. Partnerka bardzo spoko wiec sam nie wiem.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

19-01-2013, 19:47

Heh, RSSS :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
[V]

19-01-2013, 19:50

Pan_Kimono pisze:No przytyc sie przytylo, praca siedzaca, swieta itp. Natomiast to odretwienie, ktore mnie dopada to jakas masakra, nie pale zielska a efekty jak przy zmule po paleniu. Z drugiej strony jak ktos mnie zdenerwuje to serio mam ochote wbic mu olowek w oko albo rozwalic mu leb o biurko. Nie mialem tak nigdy dlatego poszedlem zrobic te badania.Od jakiegos czasu tez drzenie rak nie spowodowane stresem czy czymkolwiek. Wodki tez nie pije w wielkich ilosciach wiec to nie delira;) No i spadek libido, przy taklim tesciu to nie powinno wchodzic chyba w gre. Partnerka bardzo spoko wiec sam nie wiem.
wypalenie zawodowe albo jakaś depresyja;( zmień prace,zaciagnij się do Masterfula,na trzy zmiany;))
zdrowia życzę.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

19-01-2013, 19:52

Pan_Kimono pisze:No przytyc sie przytylo, praca siedzaca, swieta itp. Natomiast to odretwienie, ktore mnie dopada to jakas masakra, nie pale zielska a efekty jak przy zmule po paleniu. Z drugiej strony jak ktos mnie zdenerwuje to serio mam ochote wbic mu olowek w oko albo rozwalic mu leb o biurko. Nie mialem tak nigdy dlatego poszedlem zrobic te badania.Od jakiegos czasu tez drzenie rak nie spowodowane stresem czy czymkolwiek. Wodki tez nie pije w wielkich ilosciach wiec to nie delira;) No i spadek libido, przy taklim tesciu to nie powinno wchodzic chyba w gre. Partnerka bardzo spoko wiec sam nie wiem.
Przepraszam, że tak bezceremonialnie. Mieszkasz z szanownymi teściami?
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

20-01-2013, 14:10

może dupę se na boku znajdz? czasem pomaga, rzadko szkodzi ;)
Awatar użytkownika
Łucja
rozkręca się

20-01-2013, 21:07

Polecam zieloną herbatę.
Mój plan, to z życia ram wyłamać realności dzienny kicz.
ODPOWIEDZ