Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Warszawa
To Warszawa - można parkować wszędzie, tam prawo o ruchu drogowym się nie przyjęło podobnie jak prawo budowlane na Podhalu. No chyba, że coś od mojej ostatniej wizyty się wreszcie ucywilizowało.
Guilty of being right
- Medard
ale czeba zapłacić za bileta i jeszcze znaleźć miejsce, ja tam zwykle komunikacją w okolice Złotej, bo szkoda nerw,
ale jest parking przy Centrum Kopernika i na Placu Defilad chyba też
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
bartwa
Jestem na Grochowie i lokalsi mowia, ze najlepiej byłoby jechać na Złota tramwajem, bo o parkingu zapomnij. Mam niestety za mało czasu na takie zabawy. Dzięki za pomoc tak czy siak.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W życiu.... Nie ma szans. Komunikacja miejska. Metro. Tramwaj.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ggfh
- weteran forumowych bitew
Przy Zlotych Tarasach jest parking podziemny. Pod Palacem Kultury tez jest parking. Pytanie czy w szczycie powrotow z pracy chcesz sie do centrum pchac autem.
-
Panopticon
- w mackach Zła
Mam pytanie, czy w klubie Odessa dostępne jest lepsze piwo, czy same koncernowe szczyny? 
- Ascetic
Różycki, Expo, teraz troszkę bliżej. Jak na 2 dni, to można powiedzieć, że nie próżnują.
https://www.onet.pl/informacje/onetwars ... w,79cfc278
Może nie przez okno, ale bliżej się nie da. Psy nie będą mieć gdzie srać, przez moment.
https://www.onet.pl/informacje/onetwars ... w,79cfc278
Może nie przez okno, ale bliżej się nie da. Psy nie będą mieć gdzie srać, przez moment.
- Żułek
Expo blisko mnie ale nic nie widział ani słyszał bo ciężko pracował 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
bartwa
Polecam garkuchnię "Otwarta" na Rakowieckiej. Tanie, polskie i dobre żarcie, trzy minuty od zamówienia na stole. Mieli dziś nawet kotlety wiepSZowe. Już miałem wziąć kredę i poprawić, ale wyluzowałem. Wziąłem za to książkę Fiedlera z korytarza. Udało mi się też zaparkować pod pobliskim kościołem. To już nie pierwszy raz, kiedy uratował mnie parking pod kościołem. Na coś się te świątynie jednak przydają. I jeszcze jedna obserwacja - warszawiaki jeżdżą jak pizdy.
- Żułek
https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/ost ... tu/v0724b9Aktywiści Ostatniego Pokolenia zablokowali dojazd do Mostu Gdańskiego w Warszawie. Uczestnicy demonstracji klimatycznej przykleili się do ulicy. — Jestem przerażony bezczynnością polityków wobec zapaści klimatu. W ciągu kilkudziesięciu lat w Polsce nie będzie co jeść i co pić — mówił uczestnik protestu w rozmowie z Onetem.
cholera minełem się z nimi
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czy w Warszawie pozostał jakikolwiek sklep muzyczny w którym jest szansa znaleźć kasety z metalem albo chociaż czymś innym niż disco polo?
Find your flow
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
-
est
Czy jest napisane jaki to był klej i czy był ekologiczny? Swoją drogą to z taką nazwą wypadałoby być bardziej radykalnym i np. zdetonować się w Urzędzie Marszałkowskim albo obrzucić koktajlami mołotowa stojące w korku na Jerozolimskich pojazdy.Żułek pisze: ↑06-05-2025, 11:26https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/ost ... tu/v0724b9Aktywiści Ostatniego Pokolenia zablokowali dojazd do Mostu Gdańskiego w Warszawie. Uczestnicy demonstracji klimatycznej przykleili się do ulicy. — Jestem przerażony bezczynnością polityków wobec zapaści klimatu. W ciągu kilkudziesięciu lat w Polsce nie będzie co jeść i co pić — mówił uczestnik protestu w rozmowie z Onetem.
cholera minełem się z nimi![]()
- Żułek
pewnie kropelka 
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
-
Stary Metal
Kupowałem tam trochę płyt.
Dobre opisy stanu płyty i szybka wysyłka.
- Ascetic
Imponujące. Na 1,8 mln mieszkańców z meldunkami, tyle pewnie, minimalnie tylu mieszka tutaj bez meldunków.

Pomijając ze 100 tys. ludzi z Ukrainy, czy też tych, których nawiózł PiS.

Pomijając ze 100 tys. ludzi z Ukrainy, czy też tych, których nawiózł PiS.
- Ascetic
No proszę. Szkołę tak bliską memy sercu, pokazali na tvp, na wiadomąokoliczność. Że niby tutaj rekordy. (Choć to nie jest prawda, w tej drugiej lokalizacji mojej, nowszej, tam są rekordyyyyy.... od lat).
Tak na marginesie. Ta cała impreza, miała dzisiaj jeden pozytywny aspekt, ekonomiczny. Ludzi kosmiczne ilości. W kinie dawno tyle osób nie widziałem, zjeść, wejść do ulubionej knajpy się nie dało i trzeba było szukać wyjścia awaryjnego. Super. Takie święto to ja rozumiem.
Tak na marginesie. Ta cała impreza, miała dzisiaj jeden pozytywny aspekt, ekonomiczny. Ludzi kosmiczne ilości. W kinie dawno tyle osób nie widziałem, zjeść, wejść do ulubionej knajpy się nie dało i trzeba było szukać wyjścia awaryjnego. Super. Takie święto to ja rozumiem.
- Żułek
popierdoliło ich całkiem
robią chyba wszystkie tramwaje w mieście w tym samym czasie
robią chyba wszystkie tramwaje w mieście w tym samym czasie