Sam widzisz jak unikasz oczywistej odpowiedzi na proste pytanie. Poza tym zakładając, że przy dużym szczęściu przeżyję jeszcze około 10 do 15 lat to wpływ na kllimat mam praktycznie żaden, albo bardzo niewielki. Natomiast twój kościółek okrada ten kraj, a poniekąd mnie, codziennie i na każdym kroku.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie chodzi o Twój wpływ na klimat, ale o to jak zmiany klimatu wpływają na Ciebie, a wpływają na pewno. Co do oddziaływania KK na finanse naszego kraju to przypomnę Twoją dobrą radę dotyczącą ZUS. Spisz to na straty, zwłaszcza że nie jesteś członkiem tej instytucji. Uprzejmie zakładam, że nawet jeśli byłeś ochrzczony to uczciwie dokonałeś aktu apostazji.535 pisze: ↑31-01-2021, 18:11Sam widzisz jak unikasz oczywistej odpowiedzi na proste pytanie. Poza tym zakładając, że przy dużym szczęściu przeżyję jeszcze około 10 do 15 lat to wpływ na kllimat mam praktycznie żaden, albo bardzo niewielki. Natomiast twój kościółek okrada ten kraj, a poniekąd mnie, codziennie i na każdym kroku.
PS. Pożyjesz dłużej. Ludzie, którzy mają pasję nie kopią w kalendarz tak szybko.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Cwaniaczku ty myślisz, że mnie weźmiesz pod włos? Po pierwsze nigdzie się nie zapisywałem, więc znikąd nie zamierzam się wypisywać, bo to uwłacza mojej godności , by zwracać się z prośbą o cokolwiek do czarnego ścierwa. Po drugie jakoś wytrzymam z tym wpływem klimatu przez tych kilkanaście lat. Po trzecie natomiast wiesz dobrze, że twoi przyjaciele żyją na nasz koszt. I ja mam prawo się z tym nie zgadzać. Porównujesz sprawy potrzebne ze sprawami zbędnymi? Wybór z przymusem? Dobrze sie kurwa dzisiaj czujesz? Jakim prawem chcesz zabierać pieniądze na utrzymanie tych leniwych świń? Pytam jeszcze raz. Kupiłeś sobie ten kraj?Pacjent pisze: ↑31-01-2021, 18:28Nie chodzi o Twój wpływ na klimat, ale o to jak zmiany klimatu wpływają na Ciebie, a wpływają na pewno. Co do oddziaływania KK na finanse naszego kraju to przypomnę Twoją dobrą radę dotyczącą ZUS. Spisz to na straty, zwłaszcza że nie jesteś członkiem tej instytucji. Uprzejmie zakładam, że nawet jeśli byłeś ochrzczony to uczciwie dokonałeś aktu apostazji.535 pisze: ↑31-01-2021, 18:11Sam widzisz jak unikasz oczywistej odpowiedzi na proste pytanie. Poza tym zakładając, że przy dużym szczęściu przeżyję jeszcze około 10 do 15 lat to wpływ na kllimat mam praktycznie żaden, albo bardzo niewielki. Natomiast twój kościółek okrada ten kraj, a poniekąd mnie, codziennie i na każdym kroku.
PS. Pożyjesz dłużej. Ludzie, którzy mają pasję nie kopią w kalendarz tak szybko.
-
Po pierwsze to taką decyzję podjęli legalnie Twoi opiekunowie prawni, więc jeśli Cię ochrzcili to jesteś pełnoprawnym członkiem "organizacji pedofilskiej". Rodzice podejmują za dzieci szereg takich kroków. Gdyby w dzieciństwie zapisali mnie do klubu przyjaciół łyżwiarstwa figurowego to będąc pełnoletnim od razu bym się stamtąd wypisał. Po drugie jestem przeciwnikiem finansowania kościołów przez państwo.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Powiem brutalnie: czasami tak w życiu bywa, że rodzi się człowiek w kraju Katolickim. Wielu przez to przeszło i wielu przez to przejdzie. Wiem, że to trudne do zaakceptowania, ale czasami naprawdę nie ma dobrego rozwiązania danej sytuacji i trzeba pogodzić się z tym, że akurat los nas wskazał na ofiarę.
Dobrze wiesz spryciarzu, ze jakiekolwiek wypisywanie nie niesie żadnych skutków w tej organizacji. Powoduje jedynie dodatkowe przeczołganie wnioskodawcy przed czarną ścierą. Wiesz. Ja jestem delikatny. Mógłbym tego nie znieść. W każdym razie ostatecznie, liczy się jedynie moja postawa, a nie wasze zakłamane statystyki. Nawiasem mówiąc pamiętnik piszesz, czy pracę magisterską. Nie łudź się nie dasz rady pochwalić się swemu proboszczowi. Sukcesu nie będzie. Co do finansowania to nie popierasz , ale się cieszysz. Interesująca konstrukcja.Pacjent pisze: ↑31-01-2021, 18:50Po pierwsze to taką decyzję podjęli legalnie Twoi opiekunowie prawni, więc jeśli Cię ochrzcili to jesteś pełnoprawnym członkiem "organizacji pedofilskiej". Rodzice podejmują za dzieci szereg takich kroków. Gdyby w dzieciństwie zapisali mnie do klubu przyjaciół łyżwiarstwa figurowego to będąc pełnoletnim od razu bym się stamtąd wypisał. Po drugie jestem przeciwnikiem finansowania kościołów przez państwo.
No chyba ciebie obrońco zorganizowanej pedofilii. Mnie w to nie wciągaj.Bloodcult pisze: ↑31-01-2021, 18:56Powiem brutalnie: czasami tak w życiu bywa, że rodzi się człowiek w kraju Katolickim. Wielu przez to przeszło i wielu przez to przejdzie. Wiem, że to trudne do zaakceptowania, ale czasami naprawdę nie ma dobrego rozwiązania danej sytuacji i trzeba pogodzić się z tym, że akurat los nas wskazał na ofiarę.
-
Akt apostazji niesie konkretne skutki, więc skoro tego nie dokonałeś to witaj w Klubie Bracie. W kwestii finansowania KK przez państwo to jestem przeciwnikiem tego i wcale się nie cieszę, bo to czasami prowadzi do patologicznych relacji biskupi - politycy, czego skutki znamy wszyscy.535 pisze: ↑31-01-2021, 19:03Dobrze wiesz spryciarzu, ze jakiekolwiek wypisywanie nie niesie żadnych skutków w tej organizacji. Powoduje jedynie dodatkowe przeczołganie wnioskodawcy przed czarną ścierą. Wiesz. Ja jestem delikatny. Mógłbym tego nie znieść. W każdym razie ostatecznie, liczy się jedynie moja postawa, a nie wasze zakłamane statystyki. Nawiasem mówiąc pamiętnik piszesz, czy pracę magisterską. Nie łudź się nie dasz rady pochwalić się swemu proboszczowi. Sukcesu nie będzie. Co do finansowania to nie popierasz , ale się cieszysz. Interesująca konstrukcja.Pacjent pisze: ↑31-01-2021, 18:50Po pierwsze to taką decyzję podjęli legalnie Twoi opiekunowie prawni, więc jeśli Cię ochrzcili to jesteś pełnoprawnym członkiem "organizacji pedofilskiej". Rodzice podejmują za dzieci szereg takich kroków. Gdyby w dzieciństwie zapisali mnie do klubu przyjaciół łyżwiarstwa figurowego to będąc pełnoletnim od razu bym się stamtąd wypisał. Po drugie jestem przeciwnikiem finansowania kościołów przez państwo.
Ja proszę. Możesz się do mnie zwracać per chuju, betoniarzu, czy grubasie, ale nie nazywaj mnie swoim bratem, bo nic z tego nie będzie. Gardzę takimi jak ty. Poza tym nie mam zamiaru się spowiadać, a już szczególnie osobnikowi popierającemu pedofili w sutannach. Co do twego nie cieszenia. Jesteś jak ten buc z mojego miasta. Pośmiewisko i wstyd jednocześnie. Z drugiej strony niby nie chcesz finansowania, a optujesz za bezgranicznym wpływem kościółka na każdą z dziedzin życia. Jak sobie ten szpagat wyobrażasz? Nie masz dzisiaj najlepszego dnia. Pedofil rąk nie umył, czy ciastko było nieświeże?Pacjent pisze: ↑31-01-2021, 19:18Akt apostazji niesie konkretne skutki, więc skoro tego nie dokonałeś to witaj w Klubie Bracie. W kwestii finansowania KK przez państwo to jestem przeciwnikiem tego i wcale się nie cieszę, bo to czasami prowadzi do patologicznych relacji biskupi - politycy, czego skutki znamy wszyscy.535 pisze: ↑31-01-2021, 19:03Dobrze wiesz spryciarzu, ze jakiekolwiek wypisywanie nie niesie żadnych skutków w tej organizacji. Powoduje jedynie dodatkowe przeczołganie wnioskodawcy przed czarną ścierą. Wiesz. Ja jestem delikatny. Mógłbym tego nie znieść. W każdym razie ostatecznie, liczy się jedynie moja postawa, a nie wasze zakłamane statystyki. Nawiasem mówiąc pamiętnik piszesz, czy pracę magisterską. Nie łudź się nie dasz rady pochwalić się swemu proboszczowi. Sukcesu nie będzie. Co do finansowania to nie popierasz , ale się cieszysz. Interesująca konstrukcja.Pacjent pisze: ↑31-01-2021, 18:50Po pierwsze to taką decyzję podjęli legalnie Twoi opiekunowie prawni, więc jeśli Cię ochrzcili to jesteś pełnoprawnym członkiem "organizacji pedofilskiej". Rodzice podejmują za dzieci szereg takich kroków. Gdyby w dzieciństwie zapisali mnie do klubu przyjaciół łyżwiarstwa figurowego to będąc pełnoletnim od razu bym się stamtąd wypisał. Po drugie jestem przeciwnikiem finansowania kościołów przez państwo.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Rodzice mogą nawet uznać prawnie, że dziecko jest trzygłowym ratlerkiem, i mogą mieć na to papier, a dziecko mimo tego nie zechce szczekać i służyć.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Bloodcult
^powiedz to cwaniaczku tym co mając prącie mają prawnie stwierdzone że są kobietami 

-
Bezgraniczny wpływ KK na każdą z dziedzin życia oznaczałby teokrację, a ja przecież jestem temu przeciwny. Chyba masz gorszy dzień ode mnie.535 pisze: ↑31-01-2021, 19:29Ja proszę. Możesz się do mnie zwracać per chuju, betoniarzu, czy grubasie, ale nie nazywaj mnie swoim bratem, bo nic z tego nie będzie. Gardzę takimi jak ty. Poza tym nie mam zamiaru się spowiadać, a już szczególnie osobnikowi popierającemu pedofili w sutannach. Co do twego nie cieszenia. Jesteś jak ten buc z mojego miasta. Pośmiewisko i wstyd jednocześnie. Z drugiej strony niby nie chcesz finansowania, a optujesz za bezgranicznym wpływem kościółka na każdą z dziedzin życia. Jak sobie ten szpagat wyobrażasz? Nie masz dzisiaj najlepszego dnia. Pedofil rąk nie umył, czy ciastko było nieświeże?
Mam jeszcze pytanie. Skoro przez X lat byłeś pod skrzydłami organizacji pedofilskiej to z pewnością dotknęło Cię co najmniej molestowanie ze strony jej funkcjonariuszy, bo przecież tym zajmuje się taka organizacja. Prawda?
Muszę ciebie rozczarować. Nie byłem pod niczyim skrzydłem. Natomiast mam wiele powodów, by was nienawidzić. Daruj sobie takie pierdolenie. Jesteś bardzo wiarygodny w sugerowaniu, że kościół nie ma na nic wpływu. Nudne to trochę. Nie uważasz? Tym bardziej, że nie piszesz tego przedszkolakom.Pacjent pisze: ↑31-01-2021, 20:11Bezgraniczny wpływ KK na każdą z dziedzin życia oznaczałby teokrację, a ja przecież jestem temu przeciwny. Chyba masz gorszy dzień ode mnie.535 pisze: ↑31-01-2021, 19:29Ja proszę. Możesz się do mnie zwracać per chuju, betoniarzu, czy grubasie, ale nie nazywaj mnie swoim bratem, bo nic z tego nie będzie. Gardzę takimi jak ty. Poza tym nie mam zamiaru się spowiadać, a już szczególnie osobnikowi popierającemu pedofili w sutannach. Co do twego nie cieszenia. Jesteś jak ten buc z mojego miasta. Pośmiewisko i wstyd jednocześnie. Z drugiej strony niby nie chcesz finansowania, a optujesz za bezgranicznym wpływem kościółka na każdą z dziedzin życia. Jak sobie ten szpagat wyobrażasz? Nie masz dzisiaj najlepszego dnia. Pedofil rąk nie umył, czy ciastko było nieświeże?
Mam jeszcze pytanie. Skoro przez X lat byłeś pod skrzydłami organizacji pedofilskiej to z pewnością dotknęło Cię co najmniej molestowanie ze strony jej funkcjonariuszy, bo przecież tym zajmuje się taka organizacja. Prawda?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Chuj mnie to boli
If you do everything right, there will be no struggle.
-
Przecież nigdzie nie napisałem, że KK nie ma na nic wpływu. Myślę, że w tej sprawie straciłeś kontakt z rzeczywistością. Jeśli jest to organizacja pedofilska to przez tyle lat funkcjonowanie w jej pobliżu musiałbyś odczuć to na własnej skórze. Chciałbyś by tak było, ale tak nie jest.535 pisze: ↑31-01-2021, 20:28Muszę ciebie rozczarować. Nie byłem pod niczyim skrzydłem. Natomiast mam wiele powodów, by was nienawidzić. Daruj sobie takie pierdolenie. Jesteś bardzo wiarygodny w sugerowaniu, że kościół nie ma na nic wpływu. Nudne to trochę. Nie uważasz? Tym bardziej, że nie piszesz tego przedszkolakom.Pacjent pisze: ↑31-01-2021, 20:11Bezgraniczny wpływ KK na każdą z dziedzin życia oznaczałby teokrację, a ja przecież jestem temu przeciwny. Chyba masz gorszy dzień ode mnie.535 pisze: ↑31-01-2021, 19:29Ja proszę. Możesz się do mnie zwracać per chuju, betoniarzu, czy grubasie, ale nie nazywaj mnie swoim bratem, bo nic z tego nie będzie. Gardzę takimi jak ty. Poza tym nie mam zamiaru się spowiadać, a już szczególnie osobnikowi popierającemu pedofili w sutannach. Co do twego nie cieszenia. Jesteś jak ten buc z mojego miasta. Pośmiewisko i wstyd jednocześnie. Z drugiej strony niby nie chcesz finansowania, a optujesz za bezgranicznym wpływem kościółka na każdą z dziedzin życia. Jak sobie ten szpagat wyobrażasz? Nie masz dzisiaj najlepszego dnia. Pedofil rąk nie umył, czy ciastko było nieświeże?
- nicram
Widzę, że kato-faszysta kluczy i ciągle przedstawia ten sam argument. No i już ci niektórzy pisali szurze, że znają osoby molestowane przez tych zboków w czarnych kieckach.
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
Tego nie kumam, tyle wszędzie się mówi o molestowaniu a do ciebie to Pacjent nie dochodzi? Wysmiewasz to? Wypierasz? Czy problem molestowania w KK jest dość ,,rozwodniony,,?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Szmondaku, jeśli KK jest organizacją pedofilską to nie ma możliwości by np. stu użytkowników tego forum uchowało się w dzieciństwie przed co najmniej molestowaniem seksualnym z ich strony, bo tym właśnie zajmuje się grupa ludzi o pedofilskich celach.
Czytaj ze zrozumieniem. Nie neguje tego. Neguję, że KK jest organizacją pedofilską.maciek z klanu pisze: ↑31-01-2021, 20:45Tego nie kumam, tyle wszędzie się mówi o molestowaniu a do ciebie to Pacjent nie dochodzi? Wysmiewasz to? Wypierasz? Czy problem molestowania w KK jest dość ,,rozwodniony,,?
- maciek z klanu
Nie negujesz, ale lekko wysmiewasz pisząc że to pewnie każdy kogoś molestowane go zna. Wg mnie słabo. W tym aspekcie tj molestowania w KK powinieneś powiedzieć przepraszam za kk i siedzieć cicho. To nie są pojedyncze przypadki tylko setki tysięcy przypadków na całym świecie. Czym więcej ktoś drąży temat tym bardziej wychodzi to na wierzch.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Pedofile podobnie jak przestępcy nie atakują wszystkich jak leci, tylko najsłabszych.
Ponadto charakter przestepstwa pedofilii powoduje, że ludzie wstydzą się o tym mówić.
Gdybym był molestowany na pewno nie chwaliłbym sie tym na internetowym forum.
Ponadto charakter przestepstwa pedofilii powoduje, że ludzie wstydzą się o tym mówić.
Gdybym był molestowany na pewno nie chwaliłbym sie tym na internetowym forum.