GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- evildead
- weteran forumowych bitew
Re: GÓRY
na trasie przez Wąwóz Homole na Wysoką też jakieś Widzewy widziałem
a tymczasem kolejne (które to już w tym roku?) złe wieści z Karakorum... http://tvp.info/informacje/swiat/nie-ma ... 8.facebook
a tymczasem kolejne (które to już w tym roku?) złe wieści z Karakorum... http://tvp.info/informacje/swiat/nie-ma ... 8.facebook
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
- Random Apex
To nie my - my jesteśmy za Bieżanowianką, a nie jakąś Wisłą KrakuffClochard pisze:Edziowy to pewnie Wyśta tam namalowali wszystkie te obraźliwe wyrazy.
You've got nothing to lose but your lives.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Takie polskie tradycje spotkasz bez problemu poza polska. Moze kiedys wklejalem do tematu "debilizmy", nie pamietam, ale ponizej zdjecie z cabo de roca, czyli najdalej wysnietego na zachod kawalka europy. Miejsce wyglada mniej wiecej tak:535 pisze:albo kilku kretynów z wiadrem farby i sprayemevildead pisze:w Polsce w taki krajobraz już by się wczesało kilkadziesiąt domów

...wiec oczywiscie nasi patrioci musieli zaznaczyc swoja obecnosc:

zabic to moim zdaniem zdecydowanie za malo.
miejsce jest na relatywnym odludziu, wiec te pierdolone robaki musialy specjalnie przytargac ze soba spraye w okreslonych kolorach, zeby nawet w takim miejscu pokazac, ze w naszym kraju sa podludzie.
this is a land of wolves now
Tak. "Turystyka górska" to u nas bardzo popularne zajęcie.Plasfodeur pisze:
hehehe, byłem nad Morskim Okiem w ostatnią sobotę (nigdy wcześniej się nie zdarzyło) i ludzie, którzy po tej asfaltowej drodze maszerują raźno to jakaś masakra jest, a nie turyści, ale sami górale sobie na to zapracowali, stawiając po drodze budki z "góralskim kebabem" itp.

- Random Apex
Ja jestem niedzielnym turystą górskim z brakiem kondycji, ale w weekend widziałam Panią, która szła na koturnach na Morskie Oko. Ja rozumiem, że asfalt do schroniska, ale koturny... Oczywiście wszelkiej maści klapki nagminnie się pojawiają. I reklamówki. I śmieci.
-
- rasowy masterfulowicz
Właśnie skończyłem zajebisty weekend- sobota z siodełka jakieś 80 km po Górach Orlickich, zwłaszcza po czeskiej stronie.535 pisze:
Przejdźmy do "spraw małych". W jakich górach będzie można spotkać Użytkowników tego forum w tym sezonie?
Niedziela, już na spokojnie, z buta Śnieżnik i okolice. Polecam, wystarczy tylko odrobinę zboczyć z najczęściej uczęszczanych szlaków i przez 2-3 godziny nie spotkać nikogo po drodze. A pogoda była świetna i na samych szczytach całkiem sporo ludzi.
Zupełnie inaczej to wygląda w porównaniu do coraz bardziej zadeptanych Karkonoszy.
Plan na kolejny wypad to kilkudniowy rajd rowerem po całej Kotlinie Kłodzkiej, zacząć w Radkowie, a skończyć w Złotym Stoku/ Paczkowie.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Random Apex pisze:Ja jestem niedzielnym turystą górskim z brakiem kondycji, ale w weekend widziałam Panią, która szła na koturnach na Morskie Oko. Ja rozumiem, że asfalt do schroniska, ale koturny... Oczywiście wszelkiej maści klapki nagminnie się pojawiają. I reklamówki. I śmieci.

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Random Apex
W Bieszczadach, przy +30 st C w cieniu, widziałam matkę z małym dzieckiem wchodzącą na Tarnicę z 0,5 l wody w ręce. Wysoce prawdopodobne, że miała klapki na nogach, ale tego nie pamiętam już
- evildead
evildead pisze: a tymczasem kolejne (które to już w tym roku?) złe wieści z Karakorum... http://tvp.info/informacje/swiat/nie-ma ... 8.facebook
no kurwa, przed chwilą Wielicki powiedział że Hajzer najprawdopodobniej nie żyje...
Intensive silence, all in blood red
-
Właśnie wróciłem z Bieszczadów, byłem na Tarnicy i widziałem identyczne sceny. Pochlastać się można, jak się popatrzy na niektórych cebularzy zdobywających "monumentalne szczyty w dzikich ostępach". Tzn samych cebularzy mi nie szkoda, ale dzieci już raczej tak. Urzekła mnie taka rodzajowa scenka w Ustrzykach Górnych: stoi sobie jakaś rodzinka na skrzyżowaniu, przy drogowskazach. On, ona, dwójka małych dzieci. Stroje raczej nadjeziorne. Ojciec Andrzej z wybitnym mięsniem piwnym studiuje drogowskaz. Po czym wydaje komendę: "Idziemy. Tarnica jest tylko 1346 metrów stąd".Random Apex pisze:W Bieszczadach, przy +30 st C w cieniu, widziałam matkę z małym dzieckiem wchodzącą na Tarnicę z 0,5 l wody w ręce. Wysoce prawdopodobne, że miała klapki na nogach, ale tego nie pamiętam już
No, a poza tym to Bieszczady mi bardzo leża i pewnie się tam jeszcze w tym roku zabiorę. Albo może w Beskid Niski, jeszcze mnie ludzi pono. Ino tym razem sam i może z namiotem. Towarzystwo wymusza kompromisy, a ja lubię iść tam, gdzie mam ochotę.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Random Apex
Beskid Niski fajny, niziutki, górki całkiem w porządku, przeważnie zalesione całe, ale uroczyska naprawdę ekstra - poza tym mnóstwo cerkwi i bardzo mało turystów :-) polecam nocleg w Krempnej przy stadninie - dojazd szutrową drogą, piękna okolica, konie za płotem.
-
W Beskidzie Niskim warto poszukać łemkowskich cmentarzy i pozostałości po wioskach, bardzo klimatyczne miejsca.
Grrrówno!
-
- mistrz forumowej ceremonii
co kurwa????!!!evildead pisze:evildead pisze: a tymczasem kolejne (które to już w tym roku?) złe wieści z Karakorum... http://tvp.info/informacje/swiat/nie-ma ... 8.facebook
no kurwa, przed chwilą Wielicki powiedział że Hajzer najprawdopodobniej nie żyje...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior