I ładniejsza. Choć ostatnio kowalkiewicz wyladnialaAscetic pisze:
niestety Waterson szybsza. bardziej efektywna. lepsza.
MMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MMA
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
podobnie rozklepane puree na pyszczkach miały. widać, że te twarze już niejednego liścia przyjęły i im to nie służy zasadniczo. jak już coś w kwestii urody to Waterson ma ładne nogi. lizałbym z góry na dół a później na odwrót. i jeszcze raz.maciek z klanu pisze:I ładniejsza. Choć ostatnio kowalkiewicz wyladnialaAscetic pisze:
niestety Waterson szybsza. bardziej efektywna. lepsza.
po tej walce był Emmett. ale pięknie czarnego luda z fryzurą której by się nie powstydził detektyw-bezlicencji-rutkowski Pan Emmett wyłączył. pstryk i światło zgasło. zresztą po tej walce mi też prąd odjęło und odcięło, a podobno walka dnia była równie mordobiciowo-udana. no cóż za mało specyfików. albo w złej kolejności. życie ;-)
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Block69
- zahartowany metalizator
Fajna z niej babka, ale w klatce UFC idzie jej coraz słabiej. O pas już raczej nie zawalczy.
Wykupiłem wczoraj dla beki FAME MMA 3 i zostałem pozytywnie zaskoczony. Na 8 walk, 5 było na całkiem niezłym poziomie jak na amatorów.
Wykupiłem wczoraj dla beki FAME MMA 3 i zostałem pozytywnie zaskoczony. Na 8 walk, 5 było na całkiem niezłym poziomie jak na amatorów.
PENIS METAL
- Ascetic
ta. moja idolka Linkiewicz wygrała z glonojadem. aż się sam sobie dziwię, że też śledziłem jednym okiem to "wydarzenie" ;-)Block69 pisze:Fajna z niej babka, ale w klatce UFC idzie jej coraz słabiej. O pas już raczej nie zawalczy.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
taa jasne "się sam sobie dziwię" :)Ascetic pisze:ta. moja idolka Linkiewicz wygrała z glonojadem. aż się sam sobie dziwię, że też śledziłem jednym okiem to "wydarzenie" ;-)Block69 pisze:Fajna z niej babka, ale w klatce UFC idzie jej coraz słabiej. O pas już raczej nie zawalczy.

- Ascetic
na TVP sPORT, polaczki leją niemcóf. stop. póki co same turasy udające niemce. co nie zmienia postaci, że wpierdol jest. gut.
ps. tak jak teraz ogladam, wolę k-boxing. nie ma turlania się. jakichś małpich macanek na glebie. sama stójka. wysokie kolana. obite piszczele. gut zwei mal.
Juras. eeee
ps. tak jak teraz ogladam, wolę k-boxing. nie ma turlania się. jakichś małpich macanek na glebie. sama stójka. wysokie kolana. obite piszczele. gut zwei mal.
Juras. eeee
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Piękna koncepcja!
UFC idzie śladami Mortal Kombat. Dana White zorganizuje turniej na wyspie
https://www.ppe.pl/news/144488/ufc-idzi ... ombat.html
UFC idzie śladami Mortal Kombat. Dana White zorganizuje turniej na wyspie
https://www.ppe.pl/news/144488/ufc-idzi ... ombat.html