Kocury i bobry, czyli temat o kobietach nieszablonowych
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- devastator77
- zahartowany metalizator
Re: Kocury i bobry, czyli temat o kobietach nieszablonowych

Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Darekthrone
- w mackach Zła
^
Jestem pewien, że za tym siankiem kryje się smakowity kąsek. Jestem na tak.
Jestem pewien, że za tym siankiem kryje się smakowity kąsek. Jestem na tak.
- devastator77

Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Darekthrone
- w mackach Zła
- Darekthrone
- w mackach Zła
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Sklep rybny karwasz twarz!
- Darekthrone
- w mackach Zła
- Darekthrone
- w mackach Zła

Każda dziurka ma swój kolczyk.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ciekawe co na to proktolog?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Darekthrone
- w mackach Zła
Pewnie zasugerował jej, że to gówniany pomysł :)Pacjent pisze:Ciekawe co na to proktolog?
- Lucek
- weteran forumowych bitew
co ma na celu wklejanie cały czas brzydkich niekształtnych workowatych kobiet z nadmiernym owłosieniem ?? czy mamy tutaj do czynienia z jakimś powszechnym zaklinaniem rzeczywistości przez życiowe cipy nerdów i homoseksualistów którzy to znalezli swoją nisze na forum i zawziecie promują swe uposledzenie ?? dlaczego to tak długo trwa ? czy władze tego forum to również cipy, nerdy i jebane umysłowe kaleki skoro na to pozwalają ? odpowiem z wielką niesatysfakcją, oczywiście ze tak, "władze forum" to jeszcze wieksze pedały niz najbardiej niedojebani użytkownicy tego forum, dlatego tak to własnie wygląda
- Darekthrone
- w mackach Zła
^
Ten jaki poważny mocno. Nie umie się bawić :/
- Medard
Kto nie poruchał brzyduli, ten nie poznał życia.Darekthrone pisze:^
Brzydsze dziewczyny są wierniejsze,
nie trzeba się nimi dzielić z kolegami,
często bardziej chętne do zabawy.
Nie ma chorych gadek tylko o tipsach, liftingach i ubraniach.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- TheDude
^ Brzydsze mają też więcej kompleksów i bywają równie przykre jak te ładniejsze. Byłem, widziałem :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lucek pisze:co ma na celu wklejanie cały czas brzydkich niekształtnych workowatych kobiet z nadmiernym owłosieniem ?? czy mamy tutaj do czynienia z jakimś powszechnym zaklinaniem rzeczywistości przez życiowe cipy nerdów i homoseksualistów którzy to znalezli swoją nisze na forum i zawziecie promują swe uposledzenie ?? dlaczego to tak długo trwa ? czy władze tego forum to również cipy, nerdy i jebane umysłowe kaleki skoro na to pozwalają ? odpowiem z wielką niesatysfakcją, oczywiście ze tak, "władze forum" to jeszcze wieksze pedały niz najbardiej niedojebani użytkownicy tego forum, dlatego tak to własnie wygląda
Już Ci odpowiadam Lucjuszu.
Nasz forumowy kolega, niejaki imć Devastator, miał w zwyczaju w temacie o dziewczynach poruszyć jakże ważki problem wklejanych zdjęć - a że to zbyt ładne, zbyt kształtne, nieprawdziwe, sztuczne i w ogóle więcej tam programu graficznego niż prawdziwej dziewczyny. Dla równowagi zaczął więc wklejać laski z bobrami, które jeszcze by uszły, ale oprócz spasionych loch znalazły się tam takie kwiatki jak laska z szampanem w dupie, obsrane czy akurat szczające na ziemię, laski z fiutem też były, no i cała plejada gwiazd spod znaku paszkwili których nikt nie chciałby dotknąć zdalnie sterowanym kijem. Cały czas upierał się, że takie kobiety są dla niego piękne. Tak więc wydzieliliśmy mu osobny temat w którym może wklejać co tylko żywnie mu się podoba, temat ma inną nazwę, więc każdy wie co tu może znaleźć, nikt nikogo do niczego nie zmusza, tym bardziej do ogladania. Jako że kilka osób wystąpiło w obronie Devastatora i jego pań, więc jest to temat dla koneserów. Mamy wolność, więc jeśli komuś się podobają - jego sprawa.
Jeśli chcesz pooglądać jakieś ładne dziewoje, to zapraszam do tematu "girls, girls, girls", specjalnie dla Ciebie znajdę dziś kilka ładnych pań obrobionych w photoshopie. A jeśli Ci ten temat nie odpowiada, to po prostu wysraj się na niego i tyle.
- devastator77

Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Mistrzowska riposta :)
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- dzikens
- zaczyna szaleć
Jeśli komuś mało obrazków, a ma się za intelektualistę i chciałby coś poczytać w temacie to polecam "Ja chcę miłości!" Kinskiego. Facet był rozmiłowany w damskim zaroście i nie szczędził bogatych opisów. Czasem to aż się niedobrze robiło, kiedy np babka miała wąsa pod nosem to ejakulat lał się ze stron strumieniami. Pozycja dla znawców.
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
- maciek z klanu
A z tą drugą np co nie teges pedały?Nasum pisze:Lucek pisze:co ma na celu wklejanie cały czas brzydkich niekształtnych workowatych kobiet z nadmiernym owłosieniem ?? czy mamy tutaj do czynienia z jakimś powszechnym zaklinaniem rzeczywistości przez życiowe cipy nerdów i homoseksualistów którzy to znalezli swoją nisze na forum i zawziecie promują swe uposledzenie ?? dlaczego to tak długo trwa ? czy władze tego forum to również cipy, nerdy i jebane umysłowe kaleki skoro na to pozwalają ? odpowiem z wielką niesatysfakcją, oczywiście ze tak, "władze forum" to jeszcze wieksze pedały niz najbardiej niedojebani użytkownicy tego forum, dlatego tak to własnie wygląda
Już Ci odpowiadam Lucjuszu.
Nasz forumowy kolega, niejaki imć Devastator, miał w zwyczaju w temacie o dziewczynach poruszyć jakże ważki problem wklejanych zdjęć - a że to zbyt ładne, zbyt kształtne, nieprawdziwe, sztuczne i w ogóle więcej tam programu graficznego niż prawdziwej dziewczyny. Dla równowagi zaczął więc wklejać laski z bobrami, które jeszcze by uszły, ale oprócz spasionych loch znalazły się tam takie kwiatki jak laska z szampanem w dupie, obsrane czy akurat szczające na ziemię, laski z fiutem też były, no i cała plejada gwiazd spod znaku paszkwili których nikt nie chciałby dotknąć zdalnie sterowanym kijem. Cały czas upierał się, że takie kobiety są dla niego piękne. Tak więc wydzieliliśmy mu osobny temat w którym może wklejać co tylko żywnie mu się podoba, temat ma inną nazwę, więc każdy wie co tu może znaleźć, nikt nikogo do niczego nie zmusza, tym bardziej do ogladania. Jako że kilka osób wystąpiło w obronie Devastatora i jego pań, więc jest to temat dla koneserów. Mamy wolność, więc jeśli komuś się podobają - jego sprawa.
Jeśli chcesz pooglądać jakieś ładne dziewoje, to zapraszam do tematu "girls, girls, girls", specjalnie dla Ciebie znajdę dziś kilka ładnych pań obrobionych w photoshopie. A jeśli Ci ten temat nie odpowiada, to po prostu wysraj się na niego i tyle.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Darekthrone
- w mackach Zła