Gorzej jak telefon zaczyna do ciebie mówić. Jedziemy kiedyś z kolesiem przez las. Pracowałem w firmie, hydraulika silowa te sprawy. Gdzieś za Włocławkiem kumpel mi opowiada, że gość ma taki plac w lesie, piach nieutwardzone i leje z tych siłowników olej prosto w ten piach...i nagle telefon oznajmia. "Nie wolno wylewać oleju". Gdybym tego nie słyszał nigdy bym nie uwierzył. Mało do lasu nie wjechałem z tego wszystkiego.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 18:39Znajomek mi ostatnio opowiadal, ze pisal z telefonu na jakims mesengerze czy watsupie do baby, zeby wziela po drodze pampersy dla malucha. W domu wbija na poczte a tam reklamy pieluch xD
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Jak na razie cała rzeczywistość krzyczy, że nie walnąłem głupoty i jest tak w istocie, włącznie z Tobą, który zaciekle broni sensu tych cytatów xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Jak wygląda współczesny katolicyzm to każdy mniej więcej się orientuje. Dajecie tutaj jego popis, a właściwie świadectwo, bo tak przecież nazywacie te brednie i kurestwo.Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:51To właśnie nie szczegół tylko ogół. Kobiety są w chrześcijaństwie traktowane tak samo jak mężczyźni.
Antysemityzm kierowany tylko w wyłącznie z pobudek rasowych jest sprzeczny z chrześcijaństwem co nie zmienia faktu że nie mogę biernie patrzeć na polityczną działalność, jakby to powiedział Grzegorz Braun, państwa położonego w Palestynie.
To miej odwagę przyznać że walnąłeś głupotę przytaczając jakieś cytaty z przed 700 lat i myślisz że tak wygląda współczesny Katolicyzm.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pragnę tylko przypomnieć że katolicyzm opiera się na głupotach sprzed 2000 lat.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Generalnie to się zgadza przy reklamach z FB czy Googla, bo szpiegują na potęgę, ale tutaj trzeba wziąć w obronę 535, bo akurat TipMedia ma własny system reklamowy i bardzo ograniczone możliwości śledzenia użytkowników. Inna kwestia to czemu nie korzysta z jakiegoś adblocka - to teraz standard nawet na komórkowych przeglądarkach.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 18:39Znajomek mi ostatnio opowiadal, ze pisal z telefonu na jakims mesengerze czy watsupie do baby, zeby wziela po drodze pampersy dla malucha. W domu wbija na poczte a tam reklamy pieluch xD
Guilty of being right
To proste. Nie umiem se założyć.uglak pisze: ↑01-02-2021, 18:55Generalnie to się zgadza przy reklamach z FB czy Googla, bo szpiegują na potęgę, ale tutaj trzeba wziąć w obronę 535, bo akurat TipMedia ma własny system reklamowy i bardzo ograniczone możliwości śledzenia użytkowników. Inna kwestia to czemu nie korzysta z jakiegoś adblocka - to teraz standard nawet na komórkowych przeglądarkach.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 18:39Znajomek mi ostatnio opowiadal, ze pisal z telefonu na jakims mesengerze czy watsupie do baby, zeby wziela po drodze pampersy dla malucha. W domu wbija na poczte a tam reklamy pieluch xD
- Oferma
Nie są. Pokaż mi biskupkę, papieżycę albo kardynałkę, to pogadamy.
Rozumiem, że ten z pobudek finansowo-światopoglądowo-konspiracyjnych już jest. Ty się sam czytasz?Antysemityzm kierowany tylko w wyłącznie z pobudek rasowych jest sprzeczny z chrześcijaństwem co nie zmienia faktu że nie mogę biernie patrzeć na polityczną działalność, jakby to powiedział Grzegorz Braun, państwa położonego w Palestynie.
Patrz wyżejTo miej odwagę przyznać że walnąłeś głupotę przytaczając jakieś cytaty z przed 700 lat i myślisz że tak wygląda współczesny Katolicyzm.
To przecież rozwodniona wersja judaizmu dla gojów.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-02-2021, 18:55Pragnę tylko przypomnieć że katolicyzm opiera się na głupotach sprzed 2000 lat.
- maciek z klanu
Wrzuciłem ci cytaty z bibli czyli najważniejszego pisma chrześcijan. I dalej twierdzisz, że kobiety są traktowane tak samo? Czyli co katolicyzm wybiórczy? Posłucham sobie Black metalu, ale na słuchawkach, żeby nikt nie słyszał?Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:51To właśnie nie szczegół tylko ogół. Kobiety są w chrześcijaństwie traktowane tak samo jak mężczyźni.
Antysemityzm kierowany tylko w wyłącznie z pobudek rasowych jest sprzeczny z chrześcijaństwem co nie zmienia faktu że nie mogę biernie patrzeć na polityczną działalność, jakby to powiedział Grzegorz Braun, państwa położonego w Palestynie.
To miej odwagę przyznać że walnąłeś głupotę przytaczając jakieś cytaty z przed 700 lat i myślisz że tak wygląda współczesny Katolicyzm.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Oferma
Daj spokój, on zaraz będzie z katechizmem, jak Grześ z wnioskiem formalnym xDmaciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 19:16Wrzuciłem ci cytaty z bibli czyli najważniejszego pisma chrześcijan. I dalej twierdzisz, że kobiety są traktowane tak samo? Czyli co katolicyzm wybiórczy? Posłucham sobie Black metalu, ale na słuchawkach, żeby nikt nie słyszał?Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:51To właśnie nie szczegół tylko ogół. Kobiety są w chrześcijaństwie traktowane tak samo jak mężczyźni.
- Bloodcult
@Papież
https://pl.wikipedia.org/wiki/Papie%C5%BCyca_Joanna
Rozumiem że skoro nie było kobiety prezydent USA to znaczy że USA to kraj gdzie nie ma równości płci?
@antysemityzm
Jak ktoś mi pluje w mordę to mam najpierw sprawdzić czy to aby nie żyd bo żydowi wolno pluć na polaczka ?
Prawdziwy antysemityzm to tropie i szykany dowolnych żydów i nienawiść do nich. Judeorealizm to nie grzech
https://pl.wikipedia.org/wiki/Papie%C5%BCyca_Joanna
Rozumiem że skoro nie było kobiety prezydent USA to znaczy że USA to kraj gdzie nie ma równości płci?
@antysemityzm
Jak ktoś mi pluje w mordę to mam najpierw sprawdzić czy to aby nie żyd bo żydowi wolno pluć na polaczka ?
Prawdziwy antysemityzm to tropie i szykany dowolnych żydów i nienawiść do nich. Judeorealizm to nie grzech

- Bloodcult
W Biblii jest dużo rzeczy dziwnych i szkodliwych. Zastanawiałeś się kiedyś dlaczego ich nie przestrzegamy albo nawet nie słyszymy ich w Kościele czy na szkolnej katechezie ?maciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 19:16Wrzuciłem ci cytaty z bibli czyli najważniejszego pisma chrześcijan. I dalej twierdzisz, że kobiety są traktowane tak samo? Czyli co katolicyzm wybiórczy? Posłucham sobie Black metalu, ale na słuchawkach, żeby nikt nie słyszał?Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:51To właśnie nie szczegół tylko ogół. Kobiety są w chrześcijaństwie traktowane tak samo jak mężczyźni.
- maciek z klanu
No to dla mnie nie do zrozumienia. Są dogmaty wiary, które jako katolik powinieneś akceptować w 100 procentach, albo znaleźć sobie inną religie. A nie że wybierasz co ci pasuje i olewasz to co nie. To jeszcze gorsze niż oddanie Religi.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Drone
Analogia byłaby poprawna, gdyby w USA był zakaz wyboru kobiet na urząd prezydenta. Czy ty naprawdę aż tak nie radzisz sobie z myśleniem?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W Biblii szkodliwych? W swietej ksiedze? A coz to za impertynencje?
woodpecker from space
- Hatefire
No rzeczywiście wybiórczo patrząc na praktyki organizacji. Na przykład o tym żeby oddać Bogu co boskie a Cesarzowi co cesarskie, o źdźble w oku bliźniego, o rzucaniu kamieniem, o kupcach w świątyni, nadstawianiu drugiego, policzka, przypowiedni o dobrym Samarytaninie, krzywdzie uczynionej najmniejszemu, sandałach i kiju.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Ja wybieram ? Papież też wybiera ? Może i on ma przejść na inną religię ?maciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 19:35No to dla mnie nie do zrozumienia. Są dogmaty wiary, które jako katolik powinieneś akceptować w 100 procentach, albo znaleźć sobie inną religie. A nie że wybierasz co ci pasuje i olewasz to co nie. To jeszcze gorsze niż oddanie Religi.

- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
Róbcie sobie co chcecie, ale bez tych płaczów że ludzie widzą zgniliznę moralną i hipokryzję.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator