Kiedyś jechałem z ojcem samochodem i przed nami jechał typ który miał na bagażniku naklejkę z tą rybą i pytam się ojca "Co to znaczy, ta naklejka?" A ojciec "Chyba, że jedzie tu lekarz" :D :DSelf pisze:Vitriol pisze:co by metalowcy odwracali?
Głupie i pojebane sny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Głupie i pojebane sny.
- Self
- rasowy masterfulowicz
A konkretnie ginekolog. ;)
Ale to chyba kiepski pomysł. Nie jestem przekonany, czy przyjęłoby się np. logo Mayhem albo Sarcofago z płetwami zamiast krzyży.
Ale to chyba kiepski pomysł. Nie jestem przekonany, czy przyjęłoby się np. logo Mayhem albo Sarcofago z płetwami zamiast krzyży.
-
- w mackach Zła
fish metal
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Deviant
- w mackach Zła
Islamistan?vicek pisze:Piękny senLykantrop pisze:Śnił mi się dzisiaj świat bez krzyża.
-
- starszy świeżak
Moj kumpel opowiedzial mi dzis jego sen
Wyszedl z domu bo chcial obejrzec start dreamlinera. Akurat w tym snie wybudowali mu pod domem lotnisko (na boisku szkolnym) No wiec obserwuje start, samolot odbija sie od pasa, leci i nagle jeb w ziemie. Wybuch, ogien ludzie krzycza, no to biegnie im pomagac. Nagle patrzy a przy ulicy stoja dwa odpalone smiglowce a obsluga wola do nieego zeby wsiadal bo leca na pomoc (chuj z tym ze katastrofa byla dokladnie po drugiej stronie drogi). No wiec on wsiada do smiglowca, leci na miejsce katastrofy, a pilo do niegow wola ze po lewej stronie ma karabin maszynowy a po prawej rakiety i ze ma napierdalac w ofiary. On na to ze przeciez mieli ich ratowac nie zabijac. Na to pilot "Napierdalaj to ludzie dyktatora Kaczynskiego" :-)
Wieczorem gral koles w Call of Duty
Wyszedl z domu bo chcial obejrzec start dreamlinera. Akurat w tym snie wybudowali mu pod domem lotnisko (na boisku szkolnym) No wiec obserwuje start, samolot odbija sie od pasa, leci i nagle jeb w ziemie. Wybuch, ogien ludzie krzycza, no to biegnie im pomagac. Nagle patrzy a przy ulicy stoja dwa odpalone smiglowce a obsluga wola do nieego zeby wsiadal bo leca na pomoc (chuj z tym ze katastrofa byla dokladnie po drugiej stronie drogi). No wiec on wsiada do smiglowca, leci na miejsce katastrofy, a pilo do niegow wola ze po lewej stronie ma karabin maszynowy a po prawej rakiety i ze ma napierdalac w ofiary. On na to ze przeciez mieli ich ratowac nie zabijac. Na to pilot "Napierdalaj to ludzie dyktatora Kaczynskiego" :-)
Wieczorem gral koles w Call of Duty
- Deviant
- w mackach Zła
666 :)
- Block69
- zahartowany metalizator
Dziś przez całą noc śnił mi sie bohenek orkiszowego chleba. Miał oczy, ale nie miał ust i tak patrzeliśmy na siebie całą noc.
PENIS METAL
- koreaniec
- w mackach Zła
Lykantrop pisze:Śnił mi się dzisiaj świat bez krzyża.
chyba czerwonego xD
Lefthandpathyoga
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
zawsze jak czytam ten topic to kończy się płaczem ze śmiechu xD
mózg we śnie jest zajebistą maszynką do mielenia rzeczywistości
mózg we śnie jest zajebistą maszynką do mielenia rzeczywistości
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Block69
Zgadza się. Gdyby nie sny to nigdy nie poznałbym osobiście Wielkiego Cygańskiego Mistrza Wszechświata w gotowaniu bigosu.
PENIS METAL
- morbid
- rasowy masterfulowicz
a mnie dziś sie śnił Paweł Kamiński z Morbid Noizz....byliśmy na jakims jarmarku,poznał moja zone ,rozmawialiśmy o muzyce po czym odwiozłem go do domu....
- pr0metheus
Przeciez w logo mayhem sa pletwy tylko ze na gorzeSelf pisze:
niech to miejsce niebawem zniknie
- Block69
Dziś był mocny strzał. Sniło mi sie, że z kumplem nagrałem demówke - coś pod wczesne DEATH, ale to najmniej ważne. Samego procesu nagrywania nie pamiętam. Zaczeło się w kuchni. Dzwoni Blackult, chce wpaść przesłuchać materiał. Nie ma sprawy, czekam. Chwila i jest na miejscu. Okazało się, że owa demówka jest nie do końca na standardowym nośniku. Dało się ją odsłuchać poprzez podgrzanie na mojej kuchence gazowej wielkiego gara z zupą pomidorową. Podpalam gaz, zupa zaczyna sie grzać i z gara wydobywa sie muza. Całkiem fajne riffy nam wyszły, wokalnie też niczego sobie. Słuchamy muzyki z garnka z zupą pomidorową i nikogo z nas to nie dziwi. Blackult ma coś jeszcze do załatwienia na mieście i chce by puścić mu drugi numer. Robiło się to za pomocą chochli. Nalałem do talerza 2 chochle zupy pomidorowej i z gara zaczął lecieć drugi numer. Całkiem fajny swoją drogą. Tyle :D
PENIS METAL
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Odp: Głupie i pojebane sny.
Plus świeży sen - miazga i cygański bigos :D Swoją drogą chciałbym pamiętać moje sny, o ile coś mi się śni.Block69 pisze:Zgadza się. Gdyby nie sny to nigdy nie poznałbym osobiście Wielkiego Cygańskiego Mistrza Wszechświata w gotowaniu bigosu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Block69
Ponoć za każdym razem coś nam sie śni tylko nie zawsze sie pamięta. A szkoda, bo może miałem coś jeszcze ciekawszego :)
PENIS METAL
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
rozjebałeś mnie rano smsem z tym snem :)
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Jakiś czas temu śniło mi się, że pojechałem na koncert Slayera. Czekam aż się zacznie a tu na scenę wychodzi Bronisław Komorowski i zaczyna przemawiać. Zastanawiam się wtf i wtedy "przypomniało" mi się, że przecież on z nimi grał na pierwszym demo... :/
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja pierdole :ddddBlock69 pisze:Dziś był mocny strzał. Sniło mi sie, że z kumplem nagrałem demówke - coś pod wczesne DEATH, ale to najmniej ważne. Samego procesu nagrywania nie pamiętam. Zaczeło się w kuchni. Dzwoni Blackult, chce wpaść przesłuchać materiał. Nie ma sprawy, czekam. Chwila i jest na miejscu. Okazało się, że owa demówka jest nie do końca na standardowym nośniku. Dało się ją odsłuchać poprzez podgrzanie na mojej kuchence gazowej wielkiego gara z zupą pomidorową. Podpalam gaz, zupa zaczyna sie grzać i z gara wydobywa sie muza. Całkiem fajne riffy nam wyszły, wokalnie też niczego sobie. Słuchamy muzyki z garnka z zupą pomidorową i nikogo z nas to nie dziwi. Blackult ma coś jeszcze do załatwienia na mieście i chce by puścić mu drugi numer. Robiło się to za pomocą chochli. Nalałem do talerza 2 chochle zupy pomidorowej i z gara zaczął lecieć drugi numer. Całkiem fajny swoją drogą. Tyle :D
this is a land of wolves now
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Dzisiaj rano obudziłem się po klubowym "jam session" Napalm Death i Prodigy, to dopiero była jazda:)