Myślisz, że teraz wezmą się za dzieci?
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
-
- postuje jak opętany!
Piosenki nie kojarzę, ale przypomniało mi się, że faktycznie dzieci już były brane na celownik:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Zamiesz ... C5%82upsku
We can't hear nothing
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
A ja znowu nie wiem, czy to była zmywara, czy nie? Bo brała udział w jakimś proteście, to by znaczyło, że zmywara?
Kerosene keeps me warm.
Dobry trop. Zaczyna się od słów "mundur niebieski, orzeł żelazny" . Szlagier utrzymujący się bardzo długo w czołówce listy wraz z "j...ć pezetpeen"shitshow pisze: ↑11-04-2021, 23:44Piosenki nie kojarzę, ale przypomniało mi się, że faktycznie dzieci już były brane na celownik:
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zabił dziecko, posiedział cztery lata... Masakra.535 pisze: ↑12-04-2021, 07:34Dobry trop. Zaczyna się od słów "mundur niebieski, orzeł żelazny" . Szlagier utrzymujący się bardzo długo w czołówce listy wraz z "j...ć pezetpeen"shitshow pisze: ↑11-04-2021, 23:44Piosenki nie kojarzę, ale przypomniało mi się, że faktycznie dzieci już były brane na celownik:
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- trup
Co do pobicia tej Pani Kariny. Ewidentnie widać na nagraniu, że pan w stroju kosmonauty lubi napierdalać kobiety i być może ćwiczy w domu takie interwencie. Nie było to tylko "użycie środka przymusu bezpośredniego" bo ją łapskami łapał za szyję, może przyduszał, i za włosy. Gdyby jeszcze reszta kosmonautów nie miała tego w dupie...
---------------------------------
A tymczasem u krula szurów pseudonim "Suweren":
"Król antycovidowców" jest oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Lista zarzutów jest dłuższa

Mimo aresztowania wciąż rośnie sława Bartosza T. ps. "Suweren", który wszedł do szpitala w Toruniu i nagrywał leżących w nim pacjentów. Internauci wpłacili ponad 23 tys. zł na jego adwokata, ruszyła też sprzedaż ubrań nawiązujących do jego działalności. Tymczasem Onet ustalił, że "król antycovidowców" ma spore problemy prawne. Jest w trakcie procesów karnych m.in. za udział w zorganizowanej grupie przestępczej, produkcję i wprowadzanie do obrotu tabletek ecstasy, a także prowadzenie po spożyciu alkoholu.
-------------------------
bardzo dobry pseudonim. Wręcz idealny.
---------------------------------
"Król antycovidowców" jest oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Lista zarzutów jest dłuższa
Mimo aresztowania wciąż rośnie sława Bartosza T. ps. "Suweren", który wszedł do szpitala w Toruniu i nagrywał leżących w nim pacjentów. Internauci wpłacili ponad 23 tys. zł na jego adwokata, ruszyła też sprzedaż ubrań nawiązujących do jego działalności. Tymczasem Onet ustalił, że "król antycovidowców" ma spore problemy prawne. Jest w trakcie procesów karnych m.in. za udział w zorganizowanej grupie przestępczej, produkcję i wprowadzanie do obrotu tabletek ecstasy, a także prowadzenie po spożyciu alkoholu.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Na tym nagraniu ewidentnie widać, że jakaś drobna , prawdopodobnie kobieta, brutalnie atakuje po zęby uzbrojony milicyjny odział. Milicjanci czują się zagrożeni, gdyż kobieta posiada ze sobą torebkę z niewiadomą zawartością. Jeden z nich bohatersko odpiera ten brutalny atak, ratując zdrowie, a może nawet życie swoich kamratów. Odznaczenie i zegarek. Minimum.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Co za siara przeokrutna...
Motocykliści tłumnie rozpoczęli sezon na Jasnej Górze
https://www.onet.pl/informacje/onetslas ... m,79cfc278

Motocykliści tłumnie rozpoczęli sezon na Jasnej Górze
https://www.onet.pl/informacje/onetslas ... m,79cfc278
- trup
szprychy i cylyndry poświęcone, gazolina od samego przeora w kanistrach z lichenia. Heaven Angels Gang Bang.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- rasowy masterfulowicz
O moim mieście znowu głośno
https://www.onet.pl/informacje/onettroj ... soo94pZlUo
Piękne czasy nastały
https://www.onet.pl/informacje/onettroj ... soo94pZlUo
Piękne czasy nastały
- Prodi
- postuje jak opętany!
Jak to w pewnym refrenie, pewnej piosnki stało?535 pisze: ↑12-04-2021, 09:26Na tym nagraniu ewidentnie widać, że jakaś drobna , prawdopodobnie kobieta, brutalnie atakuje po zęby uzbrojony milicyjny odział. Milicjanci czują się zagrożeni, gdyż kobieta posiada ze sobą torebkę z niewiadomą zawartością. Jeden z nich bohatersko odpiera ten brutalny atak, ratując zdrowie, a może nawet życie swoich kamratów. Odznaczenie i zegarek. Minimum.
"Władza i bezkarność - dobry przepis na gnoja
Skuteczny i sprawdzony we wszystkich krajach i ustrojach
Uczciwy, prosty glina - to się sprawdza w kryminałach
W życiu rządzi szumowina, którego świerzbi pała
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Z drugiej strony nie wypada się dziwić. Tak reaguje organizm, który właśnie uświadamia sobie, że jest bezwartościowym kaczym popychlem.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Te silny, to do chłopa bez maseczki powinni wg. ciebie strzelać a babę bez maseczki, podobno ubliżajacą Panu władzy to nawet pałką po dupie i na glebę już nie bardzo? Paczta jaki husarz niepokalanej...mocny2_3 pisze: ↑11-04-2021, 23:06
535 jak masz konto na fb to możesz wejść i spuścić napalm na donaldzie bo tam jest teraz ostra akcja w komentarzach.Ja już swoje zdanie ostatnio wyraziłem jak rozpędzać demonstracje, ale za biciem kobiet nigdy nie byłem i nie będe.Jak widze komentarz takiego zjeba jak ten typ to mnie nosi
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No coś tu nie styka
If you do everything right, there will be no struggle.
-
- rasowy masterfulowicz
czekałem na ciebie pało, pierwszy kurwa ogryzek który sie musiał dojebać., zresztą do każego.Czy Twoje sdanie to jest sie dokuwiać do userów na twoim forum? czy aż tak ciężary ci rozjebały mózgownice ptysiu że musisz spłaszczac każdego do swojego poziomu? ostatnio ci sie nie podoba to więc zadziwerasz z każdym, nawet ztomasem który ni chuja ci wadzi.Zajmij sie pojebańcu swoim życiem a od mojego wypierdalaj.EoTRumburak pisze: ↑12-04-2021, 18:19Te silny, to do chłopa bez maseczki powinni wg. ciebie strzelać a babę bez maseczki, podobno ubliżajacą Panu władzy to nawet pałką po dupie i na glebę już nie bardzo? Paczta jaki husarz niepokalanej...mocny2_3 pisze: ↑11-04-2021, 23:06
535 jak masz konto na fb to możesz wejść i spuścić napalm na donaldzie bo tam jest teraz ostra akcja w komentarzach.Ja już swoje zdanie ostatnio wyraziłem jak rozpędzać demonstracje, ale za biciem kobiet nigdy nie byłem i nie będe.Jak widze komentarz takiego zjeba jak ten typ to mnie nosi
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Co się tak ciskasz przegrywie? Przecież tylko grzecznie zapytałem. Nie zastawiaj się już "innymi userami" frajerze pompko
"pogadaj" sobie z jakimś paszczurem na badoo czy innym portalu dla przegrywów, wystrugaj marchewę, naparz meliski i spać,bo mame na prąd nie wyrobi. Jak nie badoo to masterful i inne donaldy po całych dniach.
Twoje życie to aukrat wyjątkowo mało ciekawa sprawa żebym się do niego wpierdalał więc nie wiem skąd te fanaberie durniu? Aż tak cię boli, że ktoś komentuje twoje wypociny? Poproś ładnie to może przestanę.

Twoje życie to aukrat wyjątkowo mało ciekawa sprawa żebym się do niego wpierdalał więc nie wiem skąd te fanaberie durniu? Aż tak cię boli, że ktoś komentuje twoje wypociny? Poproś ładnie to może przestanę.
-
trup pisze: ↑12-04-2021, 08:57
Ten zjeb powinien napierdalać na oddziale kovidowym taszcząc te butle z tlenem, bez żadnej ochrony. Złapał by to gówno, to by złapał, nie powinno nikomu się życzyć źle, więc niech by tam z tego wyszedł, ale może by go to coś nauczyło. Debil, kurwa, debil.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
A może tak dla odmiany, zamiast tych bzdur, trochę żelaznej, akademickiej logiki?

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.