Skończcie mu wypominać. Czasem resekcja niesie za sobą niepożądane skutki uboczne. Pacjent umarł na stole i po chuj drążyć ;-)535 pisze:Niestety nie dokończył amputacji, bo ocknął się z letargu podnosząc czoło z klawiatury i tym samym uwalniając od nacisku klawisz delete. Jeżeli forum ocalało, to znak, że powinno trwać w tej nieocenzurowanej formie.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a mi się wydaje, że to lubisz. piszę poważnie. taki mały surrogat władzy. jak z tym kierowcą 512ki zamykającym drzwi przed babcią cisnącą do tego autobusu. taka moja obserwacja na przestrzeni lat. bo? bo jakoś Heretyk, Ultravox ani Nasum się do tego nie rwą i raczki trzymają na swoim miejscu. i te żarciki nt. wycinki ...Sybir pisze:Bardzo nietrafiona interpretacja mojej wakacyjnej akcji, Panie Kolego. Za to forumową ranę powstałą w wyniku pokąsania przez kanibala oczyściłem zgodnie z zasadami sztuki. Tego wątku - zgodnie z jego tytułem - chyba ostatecznie nie ruszę, choć to, co wypisują w nim wolff i Lucek, jest odstępstwem od idei, jaka przyświecała jego założeniu. Moje wątpliwości budzi także osobny temat o Lucku - mam rozumieć, że jego wywalenie to również byłaby forma cenzury?
- Hatefire
Nie róbmy sobie jaj. Luźna atmosfera luźną atmosferą. Ok ten akurat temat w sumie może służyć do wypisywania tego typu durnot jak miłosne przekomarzanka Lucjana i Wilczka, ale pojawiają się przerzuty. Trochę porządku by się przydało, a nie że chcesz poczytać co koledzy z forume napisali w jakimś temacie muzycznym i musisz przebijać się przez flirt w/w użytkowników.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Niczego nie wypominam. Przytoczyłem tylko najbardziej jaskrawy przykład do czego prowadzi cenzurowanie forum, a to czy rzecz się działa po dwutygodniowym dyżurze, czy po koniaczku ze szafki zupełnie mnie nie interesuje. No i sprawa najważniejsza. Pacjent nie umarł, bo doktor się ocknął.Hatefire pisze:Skończcie mu wypominać. Czasem resekcja niesie za sobą niepożądane skutki uboczne. Pacjent umarł na stole i po chuj drążyć ;-)535 pisze:Niestety nie dokończył amputacji, bo ocknął się z letargu podnosząc czoło z klawiatury i tym samym uwalniając od nacisku klawisz delete. Jeżeli forum ocalało, to znak, że powinno trwać w tej nieocenzurowanej formie.
- Sybir
@535; chyba "Was". Trochę szacunku w ten magiczny czas :P Generalnie, ograniczam się do usuwania postów zgłaszanych do moderacji (bardzo rzadkie zjawisko), plus wczoraj bodajże usunąłem dwie wymiany uprzejmości, które nijak nie pasowały do tematyki wątków. Z tym tematem o Lucku to faktycznie, za bardzo się rozrósł, żeby jego resekcja była bezbolesna.
Wracając do wspomnianej akcji, to nie rozpoznaję w niej znamion cenzury, nawet u jej zarania.
@Wacław: wiesz, Ascetic, ani mnie to ziębi, ani grzeje, ale zdążyłem już się przyzwyczaić, że Twoje widzimisię to najwyższa prawda. Logów nie będę prezentować, pozostali moderatorzy też okresowo są dość aktywni, ale nie piszą o tym (bo i po co mieliby pisać?). W otwartej dyskusji biorę udział, ponieważ uważam to za nieinwazyjną formę moderacji.
Wracając do wspomnianej akcji, to nie rozpoznaję w niej znamion cenzury, nawet u jej zarania.
@Wacław: wiesz, Ascetic, ani mnie to ziębi, ani grzeje, ale zdążyłem już się przyzwyczaić, że Twoje widzimisię to najwyższa prawda. Logów nie będę prezentować, pozostali moderatorzy też okresowo są dość aktywni, ale nie piszą o tym (bo i po co mieliby pisać?). W otwartej dyskusji biorę udział, ponieważ uważam to za nieinwazyjną formę moderacji.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Fakt Pacjent nie umarł. Żyje i dalej widzi Żyda pod każdym kamieniem ;-)535 pisze:Pacjent nie umarł
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mi to zupełnie akurat nie przeszkadza. tak samo jak codzienne przebijanie się przez wątki o muzyce, która kompletnie mnie nie interesuje, czy np. czerstwe memy nt. jeszcze bardziej czerstwej aktorki z karpiem w tle. takie reguły. morze gówna z rajskimi wysepkami. dla mnie luz. nie ruszać. pełna swoboda wypowiedzi.Hatefire pisze:Nie róbmy sobie jaj. Luźna atmosfera luźną atmosferą. Ok ten akurat temat w sumie może służyć do wypisywania tego typu durnot jak miłosne przekomarzanka Lucjana i Wilczka, ale pojawiają się przerzuty. Trochę porządku by się przydało, a nie że chcesz poczytać co koledzy z forume napisali w jakimś temacie muzycznym i musisz przebijać się przez flirt w/w użytkowników.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
pośrednio nie zaprzeczasz, że lubisz wcisnąć guzik zamykając drzwi przed nosem... przynajmniej tyle, że się do tego przyznałeś.Sybir pisze:
moje zdanie już znasz. co do wycinania.
ps. ktoś tu pisał kiedyś o dynamice tego miejsca. takie szatkowanie, w szczególności jak ktoś tu wchodzi raz na jakiś czas tez nie będzie pomagać w czytaniu. poza tym twoja funkcja jest usłużna. tylko i wyłącznie. o czym zapomniałeś.
Ostatnio zmieniony 21-12-2018, 23:57 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Mogę zaprzeczyć bezpośrednio, ale to przecież bezcelowe, bo przecież znasz PRAWDĘ ¯\_(ツ)_/¯
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie ma co cfaniaczyć i robić podśmiechujki. zbędne zabiegi. to gołym okiem widać. sam to potwierdziłeś piszac, że inni tez tną i się z tym nie pucują. czyli co? masz frajdę bo w tym swoim małym zagoniku możesz polatać z pistoletem do uboju? tu jeb, tam jeb? i oczywiście musisz oznajmić o tym wszem i wobec. słabe.Sybir pisze:Mogę zaprzeczyć bezpośrednio, ale to przecież bezcelowe, bo przecież znasz PRAWDĘ ¯\_(ツ)_/¯
- Sybir
O tym właśnie pisałem, Tomaszu :)
- Lucek
- weteran forumowych bitew
jak to mówią kazdy widzi to co chce widzieć, tak więc mamy na forum prawdziwych homoseksualistów, pozostaje "pogratulować" tzw comingoutu...Wacław pisze:Hatefire pisze:Ja w tym wszystkim wyczuwam dziwną werbalną grę wstępną o podłożu homoerotycznym, w końcu się przelecą :-D
też czuje w moczu, że zamiast brutalnej przemocy będzie zapinanie po same jaja. w rozete. bo? bo, wiadomo nie od dziś, że od nienawiści dwa kroki do mnilości.
ps. nie wycinać. intryguje mnie te lovestory. bardzo -:)
- Lucek
hmm kolega Ascetic załozył nawet nowe piętnaste z koleji konto, myśle ze robi to bo nie może się zdecydować kim ma być, a tak na prawde on chce byc dziewczynką i zmienić płeć...
- Lucek
wszystkim którym nie podoba sie death metalowa poezja, doradzam wypierdalanie z tąd, jeżeli ktoś nie rozumie DM poezji znaczy ze nie rozumie również metalu, bynajmniej nie jest to niedzielna szkółka, tak więc prosze wypierdalać
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
prawda jest dużo bardziej trywialna -:) do konta Ascetic mam dostęp tylko z jednego urządzenia. bo? bo zapomniałem hasła -:) a, że teraz jestem, gdzie jestem to i pisze z tego gdzie mam dostęp. no, ale jak chcesz się czuć raźniej w wyimaginowanej grupie, niech Ci będzie -:)Lucek pisze:hmm kolega Ascetic załozył nawet nowe piętnaste z koleji konto, myśle ze robi to bo nie może się zdecydować kim ma być, a tak na prawde on chce byc dziewczynką i zmienić płeć...
- uglak
jesli to faktycznie jedyny powod to akurat zaden problem: zresetuj haslo, a jak zapomniales tez hasla do maila (albo zeby zmienic maila trzeba operacje potwierdzic haslem fo forum) to napisz do ktoregos admina, zeby Ci podmienil adres mailowy na koncie.
Guilty of being right
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Otusz to, sedno znaczy sie ditto.535 pisze:Tak jakbyś sobie nie mógł opuścić ich wypowiedzi, albo zignorować autorów. Cenzurowanie forum to kastracja i kompletne zatracenie jego sensu. Jeżeli chcesz czytać tylko to co jest miłe dla twego oka i sumienia, książkę se napisz. Taką tylko dla siebie.
woodpecker from space
- Triceratops
Otusz to, sedno, znaczy sie ditto535 pisze:Każda ingerencja w naturalny bieg forum jest formą cenzury, aczkolwiek w przypadku tego konkretnego tematu faktycznie można dyskutować. Natomiast znowu powraca brak konsekwencji, bo daliście się mu rozwinąć, a teraz nagle was razi i nie wiecie co zrobić. Co zresztą celnie wypunktował tytułowy bohater.
woodpecker from space
-
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
https://fakty.interia.pl/zachodniopomor ... Id,2745021" onclick="window.open(this.href);return false;
Polakom udziela się świąteczna atmosfera
Polakom udziela się świąteczna atmosfera