Napisz koniecznie do Watykanu, żeby mi odebrali prawo do wywoływania innych na forum.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
takie sprawy załatwia się u biskupa
- Drone
A tak, przeceniłem swoje znaczenie, bardzo przepraszam. Może nawet proboszcz wystarczy 

- Hatefire
Jak co to pisz na priva i ja opublikuję na swoim koncie. Mi póki co wolno

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Prodi
- postuje jak opętany!
aka
Boją Się Nawet Jego Konia*
*tego białego, z awataru
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lukass
Bauhaus był trudny. Próbowałem, ale większość jednak miałem złożoną na Legionie oraz Cybertronicu. Później przyszło MtG. To ostatnie sprzedałem przynajmniej za dobre pieniądze. Bardzo dobre. A karty do DT nadal gdzieś się walają albo komuś oddałem. Nawet nie pamiętam.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Słyszałem o tej historii.
Skurwysyny robią to, bo wiedzą, że mają młodych ludzi w szachu. Ci mają napompowane do granic możliwości marzenia i oczekiwania o wyjebanym w kosmos ślubie kościelnym, a bez bierzmowania Kościół ślubu nie udzieli, dlatego przy bierzmowaniu kler może dać popis swojej parszywej natury, bo młodzi zgodzą się na wszystko, byle nie mieć zablokowanej drogi do ślubu kościelnego za kilka lat. Jeśli młodzi powiedzą teraz: "chuj ci w dupę", ksiądz za kilka lat powie: "takiego wała". To jest układ wzajemnie zależny.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- Triceratops
Bauhaus trudny? Przeciez od mial od razu w podstawce dojebanych bohaterow I najlepszy sprzet z podstawki-T32 Wilczy Pazur, ktory podwajal wzzystkie cechy, Valerie Duval byla w nim nie do zajebania. a W Inkwizycji dostali Czolg Grizzly i Wenusjanskich Szeryfow, ktorzy robili robote +2 za kazdego szeryfa....a jak doszedl sojusz, ktory im przywiazywal sprzet to byli bardzo pancerna korporacja.Lukass pisze: ↑26-01-2021, 00:24Bauhaus był trudny. Próbowałem, ale większość jednak miałem złożoną na Legionie oraz Cybertronicu. Później przyszło MtG. To ostatnie sprzedałem przynajmniej za dobre pieniądze. Bardzo dobre. A karty do DT nadal gdzieś się walają albo komuś oddałem. Nawet nie pamiętam.
woodpecker from space
- Nerwowy
Haha, niech giną zatem, wcale mi ich nie żalDeadButDreaming pisze: ↑26-01-2021, 19:47Skurwysyny robią to, bo wiedzą, że mają młodych ludzi w szachu. Ci mają napompowane do granic możliwości marzenia i oczekiwania o wyjebanym w kosmos ślubie kościelnym

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Oj Czołg Bojowy Grizzly to był kosior okrutny i mało co miało nań haka. W kombo z Konstantym Romanowem i Bankiem Bauhausu kosiłem przeciwnikom polowe stołu zanim ktokolwiek zdążył w ogóle dupsko ruszyć xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
W ogóle mnie to nie dziwi. Każdy ksiądz to kurwa. Bez wyjątku. Kościół to organizacja przestępcza zdolna do wszelkiego kurestwa. Podobnie jak wszyscy to łajno popierający.DeadButDreaming pisze: ↑26-01-2021, 19:47Słyszałem o tej historii.
Skurwysyny robią to, bo wiedzą, że mają młodych ludzi w szachu. Ci mają napompowane do granic możliwości marzenia i oczekiwania o wyjebanym w kosmos ślubie kościelnym, a bez bierzmowania Kościół ślubu nie udzieli, dlatego przy bierzmowaniu kler może dać popis swojej parszywej natury, bo młodzi zgodzą się na wszystko, byle nie mieć zablokowanej drogi do ślubu kościelnego za kilka lat. Jeśli młodzi powiedzą teraz: "chuj ci w dupę", ksiądz za kilka lat powie: "takiego wała". To jest układ wzajemnie zależny.
- Triceratops
+okruch czasu i byl rozpierdol kompletny. Poza tym w podstawce byl Wielki Wygarniacz Bauhausu, ktory dla innych korporacji byl wkurwiajaca karta
woodpecker from space
- Lukass
Słabo już pamiętam mechanikę tej gry, ale większe sukcesy odnosiłem, grając innymi frakcjami. Niewątpliwie jednak Bauhaus miał w sobie trudny do odparcia urok.Triceratops pisze: ↑26-01-2021, 19:56Bauhaus trudny? Przeciez od mial od razu w podstawce dojebanych bohaterow I najlepszy sprzet z podstawki-T32 Wilczy Pazur, ktory podwajal wzzystkie cechy, Valerie Duval byla w nim nie do zajebania. a W Inkwizycji dostali Czolg Grizzly i Wenusjanskich Szeryfow, ktorzy robili robote +2 za kazdego szeryfa....a jak doszedl sojusz, ktory im przywiazywal sprzet to byli bardzo pancerna korporacja.Lukass pisze: ↑26-01-2021, 00:24Bauhaus był trudny. Próbowałem, ale większość jednak miałem złożoną na Legionie oraz Cybertronicu. Później przyszło MtG. To ostatnie sprzedałem przynajmniej za dobre pieniądze. Bardzo dobre. A karty do DT nadal gdzieś się walają albo komuś oddałem. Nawet nie pamiętam.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Triceratops
No kurwa helmy bojowe Wenusjanskich Zwiadowcow sa najfajniejsze chyba w calej grze
woodpecker from space
- Drone
https://dorzeczy.pl/religia/170832/fran ... iolem.html
Okazuje się, że największy obrońca Kościoła katolickiego na forum, niejaki Bloodcult, zgodnie z wytycznymi z Watykanu, pozostaje poza Kościołem! Cóż za paradoks.
Okazuje się, że największy obrońca Kościoła katolickiego na forum, niejaki Bloodcult, zgodnie z wytycznymi z Watykanu, pozostaje poza Kościołem! Cóż za paradoks.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ja pierdole, te komentarzeDrone pisze: ↑31-01-2021, 11:47https://dorzeczy.pl/religia/170832/fran ... iolem.html
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Drone
Klasyka na dorzeczy, wchodzę tam, żeby poczytać te komentarze. Mam znajomego, który zamieszcza tam celowo komentarze lewicowe, napisane bardzo kulturalnie i bez jednego przekleństwa - efekt jest zazwyczaj ten sam: sypią się wyzwiska od kurew Michnika i zdrajców ojczyzny, po czym komentarz znika. Swoboda wypowiedzi w wykonaniu "niezależnych, wolnościowych mediów" zazwyczaj właśnie tak wygląda 

W sensie, że taki katol wykłęty? Prawdziwy męczennik w dziąsło szarpany.Drone pisze: ↑31-01-2021, 11:47https://dorzeczy.pl/religia/170832/fran ... iolem.html