Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Może Ty nie masz problemu z ePUAPem tylko Twój bank z integracją z Profilem Zaufanym? Weź Ty sobie załóż prawdziwy Profil Zaufany zamiast się bawić w te półśrodki, bo np. skończy Ci się ważność dowodu osobistego, zapomnisz złożyć wniosek o wydanie nowego i bank Ci odetnie autoryzacje do czasu wydania nowego. Wtedy to nie będziesz wychodzić z tego wątku przez 3 tygodnie 

Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Akurat widzę, że nie tylko ja mam taki problem:
https://wykop.pl/wpis/53924535/chce-uzy ... e/strona/2
Wpis sprzed 4 lat, a nic się w tym gównie nie zmieniło. To jakiś jebany kabaret, jak całe to państwo.
Szkoda tylko, że nie słynę z poczucia humoru.
https://wykop.pl/wpis/53924535/chce-uzy ... e/strona/2
Wpis sprzed 4 lat, a nic się w tym gównie nie zmieniło. To jakiś jebany kabaret, jak całe to państwo.
Szkoda tylko, że nie słynę z poczucia humoru.
- TheDude
Takiej żenady to ja bardzo nie lubię. Jeszcze w filmach czy animacjach dla dzieci to rozumiem, ale w produkcjach dla starszej widowni to jest jakaś padaka totalna.
https://naekranie.pl/aktualnosci/diuna- ... 1708102309
https://naekranie.pl/aktualnosci/diuna- ... 1708102309
-
- postuje jak opętany!
Wkurwia mnie niemożebnie, że weekend się zaczął a ja jestem tak kurwa niewyspany i zmęczony po całym tygodniu, że nie mam siły się cieszyć 
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Wkurwia mnie to, że dziś zostałem oddelegowany do firmy z którą współpracujemy. Wielki moloch, fabryka. Nienawidze tu przychodzić. Ludzie jak zombie, hałas i atmosfera, która czasem mnie wkurwia. Na szczęście przez najbliższą godzinę powinienem ogarnąć temat i spierdalam z tego przybytku chujozy 
Everyone loves you when you are dead
- TheDude
^ I ku weekendu! 

-
- rasowy masterfulowicz
Wybitnie mnie wkurwia, że nigdzie nie ma ma pracy dla ludzi z orzeczeniem,a przynajmniej w sektorze, który mnie interesuje(ochrona/monitoring). Mega chujowa, dołująca wręcz sytuacja, będzie trzeba iść do jakiegoś CC na szybko :/
Stay clean! 

- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Ma się rozumieć
Everyone loves you when you are dead
- TheDude
^ I prawidłowo!
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
R'LY? Gdzie mieszkasz?Bonecrusher pisze: ↑22-02-2024, 10:13Wybitnie mnie wkurwia, że nigdzie nie ma ma pracy dla ludzi z orzeczeniem,a przynajmniej w sektorze, który mnie interesuje(ochrona/monitoring). Mega chujowa, dołująca wręcz sytuacja, będzie trzeba iść do jakiegoś CC na szybko :/
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
- postuje jak opętany!
A mnie wybitnie dzisiaj wkurwia, ze jestem zmuszony toczyc wojne podjazdowa z moim wynajemca mieszkania bo mnie chujoza chce ostrugac na kasie 

-
- rasowy masterfulowicz
Okolice BydgoszczyAlkoholokaust pisze: ↑22-02-2024, 14:40R'LY? Gdzie mieszkasz?Bonecrusher pisze: ↑22-02-2024, 10:13Wybitnie mnie wkurwia, że nigdzie nie ma ma pracy dla ludzi z orzeczeniem,a przynajmniej w sektorze, który mnie interesuje(ochrona/monitoring). Mega chujowa, dołująca wręcz sytuacja, będzie trzeba iść do jakiegoś CC na szybko :/
Stay clean! 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Opowiadaj
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
I nie masz w okolicy żadnego przemysłu, fabryk, domów handlowych, galerii? Nawet jak nie ma ogłoszeń to warto pójść i zostawić CV, praca w ochronie będąc młodym z grupą jest łatwiejsza do znalezenia niż grzyb po wrześniowej ulewie.Bonecrusher pisze: ↑22-02-2024, 19:39Okolice BydgoszczyAlkoholokaust pisze: ↑22-02-2024, 14:40R'LY? Gdzie mieszkasz?Bonecrusher pisze: ↑22-02-2024, 10:13Wybitnie mnie wkurwia, że nigdzie nie ma ma pracy dla ludzi z orzeczeniem,a przynajmniej w sektorze, który mnie interesuje(ochrona/monitoring). Mega chujowa, dołująca wręcz sytuacja, będzie trzeba iść do jakiegoś CC na szybko :/
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- dzik
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
Chyba standardowo, mieszkam u goscia prawie 7 lat. Zawsze na koniec roku robi zestawienie zuzycia tzw. kosztow pobocznych. Przez pierwszych 5 lat dostawalem niezla sumke z powrotem, bo nie wykorzystywalem np ogrzewania tak duzo jak mi gosciu akonto pobieral.
Od dwoch lat facet przynosi mi rozliczenie z suma 3krotnie nizsza niz kiedys. Po glebszej analizie wychodzi ze ponaliczal mi duzo kosztow ktorych sie najemcy naliczac nie powinno, np. za posadzenie nowych drzewek w kolo budynku etc. Za ogrzewanie i ciepla wode etc. kwoty mam naliczone o 200-300% wyzsze niz wczesniej, Rozumiem ze inflacja, wojna itd. ale koszty takich rzeczy nie wzrosly 3-4 krotnie. Widac ewidentnie ze przy tych kwotach bylo kombinowane.
Na szczescie wykupilem sobie abo w zwiazku najemcow za co otrzymuje fachowa pomoc prawna w takich tematach.
Pierwsze efekty juz widac, pierwsza okazja byla widoczna jak mu powiedzialem ze nie podpisuje zadnego rozliczenia tym razem i nie biore na razie tej kasy co mi wyliczyl bo musze obejrzec to rozliczenie z prawnikiem. Jak mu mina pieknie zrzedla, bezcenne.
Jak mu powiedzialem, ze prawnik polecil mi zadac od niego bardziej szczegolowego rozliczenia gdzie bedzie wypisane za jakie prace dokladnie ile policzyl razem z zalaczonymi fakturami do wgladu to juz przyniosl nowa wersje rozliczenia gdzie na przyklad prace w garazu podziemnym cudownie wyparowaly i juz chce mi zwrocic 2 razy wiecej niz w pierwszej wersji.
Ale i tak mu nie odpuszcze, bardzo nie lubie byc oszukiwanym, wyciagne z niego kazdego pierdolonego grosza jaki mi sie uczciwie nalezy

Szkoda tylko tego nakladu czasu, nerwow i stresu jaki bede musial w cale to gowno zainwestowac, ale na pocieszenie jest duza nadzieja, ze uda mi sie goscia ze wspomnianym juz gownem ostro zmieszac

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zajebiscie szanuje, nauka o własnych prawach to to co powinni codziennie robic dorosli ludzie. Ostatnie uprawiam tzw. medytacje premortem, czyli rozmyslania na temat tego, co poszlo nie tak w sytuacji, ktora jeszcze sie nie rozpoczela, np: mam zamiar wydac ksiazke, ale tak naprawdę zadane sobie teoretyczne pytanie ,,wydalem ja i wyszla porazka, co zrobilem nie tak?" I rozpisuje wszystkie potencjalne powody. Uswiadomilem sobie dzieki temu ze np nie wiem co w pratyce zrobic w czasie wypadku z samochodem z wypozyczalni, i musialem troche pogrzebac zanim zrozumialem.Br00tal pisze: ↑23-02-2024, 10:39Chyba standardowo, mieszkam u goscia prawie 7 lat. Zawsze na koniec roku robi zestawienie zuzycia tzw. kosztow pobocznych. Przez pierwszych 5 lat dostawalem niezla sumke z powrotem, bo nie wykorzystywalem np ogrzewania tak duzo jak mi gosciu akonto pobieral.
Od dwoch lat facet przynosi mi rozliczenie z suma 3krotnie nizsza niz kiedys. Po glebszej analizie wychodzi ze ponaliczal mi duzo kosztow ktorych sie najemcy naliczac nie powinno, np. za posadzenie nowych drzewek w kolo budynku etc. Za ogrzewanie i ciepla wode etc. kwoty mam naliczone o 200-300% wyzsze niz wczesniej, Rozumiem ze inflacja, wojna itd. ale koszty takich rzeczy nie wzrosly 3-4 krotnie. Widac ewidentnie ze przy tych kwotach bylo kombinowane.
Na szczescie wykupilem sobie abo w zwiazku najemcow za co otrzymuje fachowa pomoc prawna w takich tematach.
Pierwsze efekty juz widac, pierwsza okazja byla widoczna jak mu powiedzialem ze nie podpisuje zadnego rozliczenia tym razem i nie biore na razie tej kasy co mi wyliczyl bo musze obejrzec to rozliczenie z prawnikiem. Jak mu mina pieknie zrzedla, bezcenne.
Jak mu powiedzialem, ze prawnik polecil mi zadac od niego bardziej szczegolowego rozliczenia gdzie bedzie wypisane za jakie prace dokladnie ile policzyl razem z zalaczonymi fakturami do wgladu to juz przyniosl nowa wersje rozliczenia gdzie na przyklad prace w garazu podziemnym cudownie wyparowaly i juz chce mi zwrocic 2 razy wiecej niz w pierwszej wersji.
Ale i tak mu nie odpuszcze, bardzo nie lubie byc oszukiwanym, wyciagne z niego kazdego pierdolonego grosza jaki mi sie uczciwie nalezya potem poszukam sobie innego lokum u lepszego wynajemcy
Szkoda tylko tego nakladu czasu, nerwow i stresu jaki bede musial w cale to gowno zainwestowac, ale na pocieszenie jest duza nadzieja, ze uda mi sie goscia ze wspomnianym juz gownem ostro zmieszacale ten akapit juz czesciowo do wybitnie mnie cieszy
![]()
-
- postuje jak opętany!
O, to ja robię tak samo. Tylko u mnie nie nazywa się to "medytacja premortem", a "podsycana niepokojem paranoja".Ostatnie uprawiam tzw. medytacje premortem, czyli rozmyslania na temat tego, co poszlo nie tak w sytuacji, ktora jeszcze sie nie rozpoczela

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
xD zona rozesmiala sie jeszcze głośniej ode mnie gdy jej to przeczytałem i powiedziala ze doskonale rozumiesanctusdiavolos pisze: ↑23-02-2024, 19:01O, to ja robię tak samo. Tylko u mnie nie nazywa się to "medytacja premortem", a "podsycana niepokojem paranoja".Ostatnie uprawiam tzw. medytacje premortem, czyli rozmyslania na temat tego, co poszlo nie tak w sytuacji, ktora jeszcze sie nie rozpoczela![]()
- uglak
Podesłałem to mojej byłej, psychoterapeutce, i stwierdziła, że pewnie pisali to jej pacjencisanctusdiavolos pisze: ↑23-02-2024, 19:01O, to ja robię tak samo. Tylko u mnie nie nazywa się to "medytacja premortem", a "podsycana niepokojem paranoja".Ostatnie uprawiam tzw. medytacje premortem, czyli rozmyslania na temat tego, co poszlo nie tak w sytuacji, ktora jeszcze sie nie rozpoczela![]()

Guilty of being right