Głupie i pojebane sny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: Głupie i pojebane sny.
Dziś śniła mi się moja babcia (90 lat, ze 130 cm wzrostu, ze 40 kg wagi), ktora otworzyła drzwi od mieszkania, a za drzwiami niedźwiedź brunatny. No to babcia jeb niedźwiedzia kamieniem w łeb (skąd kamień w mieszkaniu w bloku?), ten padł, a ona udusiła go jeszcze kijem od szczotki.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- w mackach Zła
bo babcia jest wszechpotężna
- Bezdech
Miałem dzisiaj pobrać ze starego kościoła średniowiecznemu zamkowi podobnemu jakiś artefakt, w zbożnym celu. Już udało mi się urochomić przyciski z Dooma wzięte, coby zabrać przedmiot oraz dupę w troki, ale się wkurwił mocno jakiś brodaty poganin w brudnej flaneli samozwańczo pilnujący przybytku. Na szczęście na dachu czekał na mnie mój desantowy bocian przy pomocy którego uleciałem w siną dal śmiejąc się w twarz prześladowcy.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Self
- rasowy masterfulowicz
Też taką babcię mam, tylko z 10 lat młodszą i z 10 cm wyższą (ale nie cięższą). Na działce ślimaki i inne takie napierdala kamieniami z miną seryjnego mordercy, ale taką ma werwę, że nie zdziwiłbym się, jakby i dźwiedzia zajebała z łatwością w ten sposób.krz63 pisze:Dziś śniła mi się moja babcia (90 lat, ze 130 cm wzrostu, ze 40 kg wagi), ktora otworzyła drzwi od mieszkania, a za drzwiami niedźwiedź brunatny. No to babcia jeb niedźwiedzia kamieniem w łeb (skąd kamień w mieszkaniu w bloku?), ten padł, a ona udusiła go jeszcze kijem od szczotki.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mnie się śniła się indianka na koniu.
- krz63
Moja jakieś trzy - cztery lata temu do mnie zadzwoniła i umierającym głosem: Krzysiu, spadłam z drzewa, przyjedziesz po mnie na działkę? Może do 85-86 roku skubana po drzewie łaziła i zrywała czeresnie. Zawsze chwaliła się, że ona jest lekka, to nawet po tych cienkim gałęziach da radę chodzić. Mój dziadek zaś w wieku 90 lat władował się rowerem pod matiza :-)Self pisze:Też taką babcię mam, tylko z 10 lat młodszą i z 10 cm wyższą (ale nie cięższą). Na działce ślimaki i inne takie napierdala kamieniami z miną seryjnego mordercy, ale taką ma werwę, że nie zdziwiłbym się, jakby i dźwiedzia zajebała z łatwością w ten sposób.krz63 pisze:Dziś śniła mi się moja babcia (90 lat, ze 130 cm wzrostu, ze 40 kg wagi), ktora otworzyła drzwi od mieszkania, a za drzwiami niedźwiedź brunatny. No to babcia jeb niedźwiedzia kamieniem w łeb (skąd kamień w mieszkaniu w bloku?), ten padł, a ona udusiła go jeszcze kijem od szczotki.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- vicek
- zahartowany metalizator
Na faktach .
włączyłem sobie nową płytę necronomicon i położyłem się bo tak lubię słuchać muzyki , lecz niestety późno było już to złapałem zzzzzzzzzzzzzzzzzzz no i śniło mi się że słucham nowej płyty behemoth :D:D:E:E i najlepsze jest że pamiętam wszystko co tam wysłuchiwałem , tylko coś mi nie pasowało bo nergal mówił że płyta ma być bardziej transowa :D , a jak się obudziłem to zdałem sobie sprawie że te kawałki co słuchałem to przecież ten cały necronomicon .
włączyłem sobie nową płytę necronomicon i położyłem się bo tak lubię słuchać muzyki , lecz niestety późno było już to złapałem zzzzzzzzzzzzzzzzzzz no i śniło mi się że słucham nowej płyty behemoth :D:D:E:E i najlepsze jest że pamiętam wszystko co tam wysłuchiwałem , tylko coś mi nie pasowało bo nergal mówił że płyta ma być bardziej transowa :D , a jak się obudziłem to zdałem sobie sprawie że te kawałki co słuchałem to przecież ten cały necronomicon .
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Jak ktoś ma telefon z androidem i interesuje się lucid dreaming, to jest taka apka :

https://play.google.com/store/apps/deta ... ing.awoken
Trzeba sprawdzić ;) nigdy nie mogłem się przyzwyczaić do tych reality checks

this is a land of wolves now
- krz63
Mi wczoraj się śniło, że paliłem sobie papieroska (a nie palę już z 5 lat) i połknąłem go niechcący takiego palącego się. Trafiłem do szpitala i mnie ciachali z tego powodu.
Dziś mi się śniło (pewnie przez te moje poszukiwania nowego samochodu), że kupiłem od jednego ze swoich klientów BMW 7 poprzedniej generacji V8 z gazem :-)
Dziś mi się śniło (pewnie przez te moje poszukiwania nowego samochodu), że kupiłem od jednego ze swoich klientów BMW 7 poprzedniej generacji V8 z gazem :-)
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- vicek
bmw gaz :(
- Clochard
I po co? Wszyscy i tak tylko ruchają w tych lucid dreamsach.Riven pisze:Jak ktoś ma telefon z androidem i interesuje się lucid dreaming, to jest taka apka :
-
+1Clochard pisze: I po co? Wszyscy i tak tylko ruchają w tych lucid dreamsach.
Tacy już dzisiaj jesteśmy nienasyceni, że jawa nie wystarcza, trzeba jeszcze zbierać wrażenia w snach. Rozumiem, że w kulturach pierwotnych miało to ręce i nogi, bo szaman się we śnie komunikował z duchami i tak dalej, ale w dzisiejszym odczarowanym świecie nie widzę jakoś dla LD żadnego zastosowania. Fakt faktem, że to fajne, ale nic z tego nie wynika poza jakimś bardzo wysublimowanym hedonizmem.
Mialem ostatnio jakiś jebnięty sen, którego szczegółów nie pamiętam, ale pamiętam ogólny zarys - mianowicie podrózowałem przez Układ Słoneczny od Słońca do Plutona, z tym, że wszechświat był ogromnym lasem, a każda planeta to był zrujnowany dom gdzieś w tym lesie o_o Niebo było granatowe, a na Jowiszu (w Jowiszu?) mieszkały szczury i tak mi się tam nie podobało, że się obudziłem.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Riven
- Kontakt:
e tam, po prostu jestescie slabi i idziecie w najbanalniejsze rejony. moje najlepsze lucid dreamy to konstruowanie swiata i zapierdalanie po galaktyce :). for real.
szkoda tylko, ze trafia sie to tak 2 razy w roku ;c
szkoda tylko, ze trafia sie to tak 2 razy w roku ;c
- vicek
jak byłem mały to często śniły mi się dziwne sny , ale najfajniejszy był ten w którym śniło mi się że jestem supermenem i mogę latać i leciałem tak wszędzie ale był jeden problem nie wiem dlaczego ale mogłem lecieć tylko nisko nad ziemią , jednak sen był niesamowicie realny i wrażenia lepsze niż po narkotykach. Co do świadomych snów czasem je miałem. Raz pamiętam jak we śnie dostałem gitarę od ojca i wtedy poczułem niesamowitą radość , gdyż zawsze chciałem mieć elektryką , enyłej nagle zrozumiałem że coś tu nie gra , przecież to by było zbyt piękne żeby ja dostał gitarę :d no i ta gitara nagle zamieniła się z prawdziwej na atrapę z tektury :E i wtedy zrozumiałem ze to sen i dopiero jazda była , lecz długo moja swawola nie trwała ponieważ szybko z tych emocji się wybudziłem .
- Riven
- Kontakt:
z tym lataniem to cos jest na rzczy, bardzo trudno utrzymac kontrole, wcale nie jest tak, ze sie robi co chce. na przyszlosc jak zaczniesz tracic kontrole polecam zaczac sie krecic , pomaga :D. no i najbardziej niszczacy mozg motyw, czyli wejscie w lustro - tylko raz mi sie udalo i bylo srogo. ogolnie to chyba dobrze, ze miewam to tak rzadko:)
- vicek
a zdarzyło ci się widywać w świadomych snach straszne postacie ?
- Riven
- Kontakt:
nie bo jak sie uswiadomi sen to postacie zamieniaja sie w nieaktywne npc niestety :(. jak sen jest swiadomy to wszystie straszne elementy traca znaczenie bo mozna je w kazdej chwili wyjebac.
- Triceratops
- Riven
- Kontakt:
Oj tak! Po wytrzeźwieniu. Nie dość, że wstyd i rany cięte naskórka to jeszcze dodatkowe koszty. Nie jest to przyjemne.Riven pisze:.. no i najbardziej niszczacy mozg motyw, czyli wejscie w lustro - tylko raz mi sie udalo i bylo srogo. ogolnie to chyba dobrze, ze miewam to tak rzadko:)