masz ciotę czy wiadro pomyj wylało się na głowę?atr pisze:no co ty nie powieszWolfkhan pisze:obaj bliźniacy
Walka XXI wieku KLITSCHKO vs. ADAMEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Re: Walka XXI wieku KLITSCHKO vs. ADAMEK
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Mój szwagier gorąco kibicujący Adamkowi po walce stwiedził "no cóż to sport", a ja szybko skontrowałem "chyba jednak biznes"....
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
;)Morph pisze:Kliczko TKO
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
śmiejcie się. szoł na euro 2012 wyglądał będzie podobnie o ile nie gorzej. kurwa polska jebana mać. słabo mi się robi.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
szczerze powiedziawszy to myślałem, że Adamek pokaże coś więcej. Wiadomo, pisior + bozia daje 100pkt do mocy, ale Kliczko go po prostu zniszczył. Różnica conajmniej 10 klas.
all the monsters will break your heart
-
Otóż to.Agnósdej pisze:Nie ma warunków do ciężkiej. Nie ten wzrost, nie ta masa, nie ten zasięg. Szybkością się wszystkiego nie załatwi.
Ja czekam jeszcze na relację Blocka, ciekawe jak to wyglądało z jego punktu widzenia.
- YNKE
- w mackach Zła
Zależy gdzie siedział. :)
Im większy cyrk przed walką tym większa ściema na ringu, gdzie te tajne taktyki Adamka ja się pytam?
Im większy cyrk przed walką tym większa ściema na ringu, gdzie te tajne taktyki Adamka ja się pytam?
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- empir
- zahartowany metalizator
Otóż to.H-K44 pisze:Heh szkoda, ale wygrał lepszy. Adamek nie był dobrze przygotowany do tej walki. A Kliczko to co najmniej liga wyżej niż przeciwnicy, z którymi Tomek do tej pory walczył.
LOLWolfkhan pisze:Aż dziw bierze, że obaj bliźniacy tacy uzdolnieni są.
-
Podobno jakieś dobre miejsce miał. :)YNKE pisze:zależy gdzie siedział :)
- Block69
Sam wypad bardzo udany. Atmosfera na stadionie i organizacja najwyższa klasa. Wszystko chodziło jak w zegarku. Stadion w środku bardzo fajny i ma świetną widoczność. Tak to wyglądało:

A sama walka wieczoru? Adamek dał z siebie wszystko, walczył z Vitem jak gość z wielkimi jajami tyle, że po raz pierwszy spotkał się z tak potężną siłą i ogólnie najlepszym obecnie bokserem wagi ciężkiej. Nie potrafił znaleźć metody na przeniknięcie tych długich rąk, a dodatkowo odchylona pozycja Kliczki w której cały ciężar opiera się na prawej nodze dodatkowo to utrudniały. Chciał, próbował, ale nie wyszło. Po pierwszej rundzie już widziałem, że coś jest nie tak, bardzo ciężko mu się przedostać do półdystansu. Dodatkowo jak w drugiej rundzie zarobił potężnego szlaga i osunął się na liny zaczęła się nerwówa i pytanie czy wytrwa te 12 rund. Po tej walce wiadomo jedno - z Vitalijem już nikt nigdy nie wygra. Zaraz zobaczę to sobie jeszcze raz jak to wyglądało w TV. A Adamka nie skreślam. Niech dalej walczy w wadze ciężkiej, niech zdobywa doświadczenie, Powietkina może spokojnie pokonać i zgarnąć pas WBO. Jak będzie wygrywał to za 2 lata może iść na Wladimira.

A sama walka wieczoru? Adamek dał z siebie wszystko, walczył z Vitem jak gość z wielkimi jajami tyle, że po raz pierwszy spotkał się z tak potężną siłą i ogólnie najlepszym obecnie bokserem wagi ciężkiej. Nie potrafił znaleźć metody na przeniknięcie tych długich rąk, a dodatkowo odchylona pozycja Kliczki w której cały ciężar opiera się na prawej nodze dodatkowo to utrudniały. Chciał, próbował, ale nie wyszło. Po pierwszej rundzie już widziałem, że coś jest nie tak, bardzo ciężko mu się przedostać do półdystansu. Dodatkowo jak w drugiej rundzie zarobił potężnego szlaga i osunął się na liny zaczęła się nerwówa i pytanie czy wytrwa te 12 rund. Po tej walce wiadomo jedno - z Vitalijem już nikt nigdy nie wygra. Zaraz zobaczę to sobie jeszcze raz jak to wyglądało w TV. A Adamka nie skreślam. Niech dalej walczy w wadze ciężkiej, niech zdobywa doświadczenie, Powietkina może spokojnie pokonać i zgarnąć pas WBO. Jak będzie wygrywał to za 2 lata może iść na Wladimira.
V. Kliczko to liga wyżej od wszystkich z którymi walczył (oprócz Lewisa, którego by pokonał jakby nie kontuzja) i od wszystkich z którymi obecnie może walczyć.empir pisze:Otóż toH-K44 pisze:Heh szkoda, ale wygrał lepszy. Adamek nie był dobrze przygotowany do tej walki. A Kliczko to co najmniej liga wyżej niż przeciwnicy, z którymi Tomek do tej pory walczył.
PENIS METAL
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Jak dla mnie walczył za statycznie - różnica tempa między obydwoma była za mała. Bez ciosu "gaszącego światło" nie miał prawa walczyć na wymianę ciosów a momentami próbował. Dobrze, że przetrwał te kilka bomb i zakończyło się przegraną a nie porażką.
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Według mnie była i przegrana i porażka. Bolesna porażka.Dobrze, że przetrwał te kilka bomb i zakończyło się przegraną a nie porażką.
Coś dla miłośników sportu:
-
tomasz radiomaryja adamek przegrał , bo to po prostu to nie jego waga.słusznie ktoś zauważył ,że nie wystarczy duzo jeść ,żeby stac sie bokserem wagi cieżkiej.pomyślcie chwilę , gdyby czasami wygrał...jak on by wyglądał w tym panteonie wszystkich mistrzów świata....nieee...nawet nie chce sobie tego wyobrazić...
- empir
Trochę statystyk z walki
Oddane ciosy:
Tomasz Adamek 301
Witalij Kliczko 608
Ciosy celne
Tomasz Adamek 89
Witalij Kliczko 230
Ciosy mocne:
Tomasz Adamek 135/35
Witalij Kliczko 194/90
Ciosy proste:
Tomasz Adamek 166/54
Witalij Kliczko 414/140
Oddane ciosy:
Tomasz Adamek 301
Witalij Kliczko 608
Ciosy celne
Tomasz Adamek 89
Witalij Kliczko 230
Ciosy mocne:
Tomasz Adamek 135/35
Witalij Kliczko 194/90
Ciosy proste:
Tomasz Adamek 166/54
Witalij Kliczko 414/140
-
e tam... on stwierdził, ze bóg tak chciał. i nie ma dyskusjikakademona pisze:tomasz radiomaryja adamek przegrał , bo to po prostu to nie jego waga.słusznie ktoś zauważył ,że nie wystarczy duzo jeść ,żeby stac sie bokserem wagi cieżkiej.pomyślcie chwilę , gdyby czasami wygrał...jak on by wyglądał w tym panteonie wszystkich mistrzów świata....nieee...nawet nie chce sobie tego wyobrazić...
aha i napomknął, że planuje w przyszłości walczyć z Władimirem :)))
- Castor
To nie Tylko kwestia wagi, ale przede wszystkim wzrostu, zasięgu ramion oraz siły fizycznej.
Walki niestety nie widziałem, ale już za sam fakt że wytrwał aż 10 rund, no dobra 9, bo w dziesiątej sędzia zakończył walkę, należy się chłopakowi szacunek. Póki co Adamek to i tak nasz najlepszy bokser wagi ciężkiej ostatnich lat.
Gołota pewnie wytrwałby 10, ale sekund:)
Walki niestety nie widziałem, ale już za sam fakt że wytrwał aż 10 rund, no dobra 9, bo w dziesiątej sędzia zakończył walkę, należy się chłopakowi szacunek. Póki co Adamek to i tak nasz najlepszy bokser wagi ciężkiej ostatnich lat.
Gołota pewnie wytrwałby 10, ale sekund:)

-
- rozkręca się
Ale on nie wytrwał 10 rund dlatego, że był dobry, tylko dlatego, że Kliczko chciał żeby tyle to trwało i nie chciał mu zrobić krzywdy.
- Castor
Nie będę się spierał, bo jak już wcześniej nadmieniłem, walki nie widziałem. Słyszałem jednak wiele pozytywnych opinii na temat postawy Adamka w tej walce, a wiadomo, że Adamek to człowiek charakterny, dlatego też dałem im wiarę.

- Adrian696
pozytywne opinie o Adamku po walce?? ze przeżył - nic wiecej mi na mysl nie przychodzi :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Dokładnie. Poza tym trzeba jakiś szoł zrobić. Ludzie byliby wkurwieni jakby zapłacili tyle siana za 3 rundy i szybki nokaut.Barbapapa pisze: ale on nie wytrwał 10 rund dlatego, że był dobry, tylko dlatego, że Kliczko chciał żeby tyle to trwało i nie chciał mu zrobić krzywdy