DŁUGI WEEKEND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: DŁUGI WEEKEND
nie ma jedynych slusznych postaw, zycie to nie matematyka
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
-
Dwanaście
- COFFIN
To widać, wyciągnij rękę z majt i zacznij normalnie pisać:) Boś zestresowany, jak Twój guru:P
'Come the Blessed Madness'
-
nie wiem jak odpowiedziec, bo nie rozumiem belkotu.
BTW z jakiego powodu Lemmy mialby byc zestresowany? bo stary? :)
BTW z jakiego powodu Lemmy mialby byc zestresowany? bo stary? :)
- COFFIN
-
leee zaczales z impetem niczym Maria i tak szybko odpuciles. spodziewalem sie jakichs natretnych obelg, cos na trocki style, i troche sie rozczarowalem :d chociaz z drugiej strony...
- COFFIN
no nie bądź taki rozczarowany, ja nie gustuję w dzieciach:P
'Come the Blessed Madness'
- Metaluszek
- świeżak
Jesteś taki tró. Przy 30 stopniach nawet się zdechnąć nie da bo idzie zcipieć. 20 to już się zaczyna robić za dużo na normalne funkcjonowanie. Z drugiej strony oglądanie sapiących grubasów wyubieranych na czarno i słuchających wesołego pobrzdękiwania koi me zmysły i pozytywnie nastraja do śmierci.Bambi pisze:ultravox pisze:Dziwni jesteście. Dla mnie przez cały rok mógłby być 30 stopniowy upał. Słońce to podstawa.
+1
Jedyna słuszna postawa.
- Lykantrop
Ja zdrowo korzystam z weekendu i od 3 dni robię regularne zakupy w Lidlu. Oczywiście 10 dni wolnego sobie zapodałem, ale nie tyle z racji weekendu długiego, ile z tego prostego faktu, że mam jakieś 300 testów studenciaków do oceny, a jeszcze sesja nadciąga. Biada chujom, bo jak Perlenbachera zabraknie to zdawalność 50%owa wydaje się tylko mrzonką :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Self
- rasowy masterfulowicz
50% to i tak dobrze. Ja się właśnie dowiedziałem, że drugiego dnia juwenaliów koło mam, zdawalność będzie chyba na minusie. A w temacie to długi weekend też po chuju, w końcu tytuł zawodowy sam się nie zdobędzie.
- Lykantrop
Młodość jest od zapierdalania, zabawy i zdobywania kwalifikacji. Na starość można zbierać laury. 50%owa zdawalność w moim przypadku to byłaby skrajna złośliwość, ale jak robię retrospekcję egzaminów z prawa karnego studiów zaocznych z ostatnich 3 lat to stwierdzam, że złośliwość mogłaby być cnotą i przysługą zarazem.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Kurwa, jak studiowałem, to miałem dobrego chuja od Bezpieczeństwa Systemów Informatycznych.Lykantrop pisze:Młodość jest od zapierdalania, zabawy i zdobywania kwalifikacji. Na starość można zbierać laury. 50%owa zdawalność w moim przypadku to byłaby skrajna złośliwość, ale jak robię retrospekcję egzaminów z prawa karnego studiów zaocznych z ostatnich 3 lat to stwierdzam, że złośliwość mogłaby być cnotą i przysługą zarazem.
Dobra akcja była, napisał w newsach szkolnych "LISTA osób, które zaliczyli kolokwium z BSI".
Otwieram tę LISTĘ, a tam jedna osoba :D
- metalized
- weteran forumowych bitew
Mialem tak na matematyce haha lista ( taka analogowa pisana wędliniarzem, znaczy tym no , długopisem heh) wielkimi litrerami wyniki egzaminu z matmy ple ple i małymi literami imie nazwisko ocena jednej osoby haha. Ku memu zdziwieniu - moje hyhymaciej pisze:Kurwa, jak studiowałem, to miałem dobrego chuja od Bezpieczeństwa Systemów Informatycznych.Lykantrop pisze:Młodość jest od zapierdalania, zabawy i zdobywania kwalifikacji. Na starość można zbierać laury. 50%owa zdawalność w moim przypadku to byłaby skrajna złośliwość, ale jak robię retrospekcję egzaminów z prawa karnego studiów zaocznych z ostatnich 3 lat to stwierdzam, że złośliwość mogłaby być cnotą i przysługą zarazem.
Dobra akcja była, napisał w newsach szkolnych "LISTA osób, które zaliczyli kolokwium z BSI".
Otwieram tę LISTĘ, a tam jedna osoba :D
Dobra zaraz zaczynam dłuuugi Łyk-raczej- nie-end :D Góral kanalio bój się hahah, a potem już normalnie Tychy, Kraków . Only nakurw is real!!! :D
P.J.E.C.
-
mój człowiek. w sumie przypuszczam, że jak już się dorobię, to wypierdolę z tego kurwidołka do jakiegoś (bardzo) ciepłego kraju. na zawsze :)ultravox pisze:Dziwni jesteście. Dla mnie przez cały rok mógłby być 30 stopniowy upał. Słońce to podstawa.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Kolejny dzień pierdolonego skwaru. Trzeba przestawić się na tryb nocny.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Loathe
- postuje jak opętany!
Też słońce wkurwia mnie niemiłosiernie.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
-
- w mackach Zła
no kurwa raczej!Heretyk pisze:mój człowiek. w sumie przypuszczam, że jak już się dorobię, to wypierdolę z tego kurwidołka do jakiegoś (bardzo) ciepłego kraju. na zawsze :)ultravox pisze:Dziwni jesteście. Dla mnie przez cały rok mógłby być 30 stopniowy upał. Słońce to podstawa.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Bzdury. Jak juz musi byc lato to tak żeby ze 20 stopni było maksymalnie. Przy takiej pogodzie jak dzisiaj z domu sie da wyjsc dopiero pod wieczór.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- rasowy masterfulowicz
No jak w upał się ubierasz na czarno i biegasz z ciężkimi łańcuchami to musisz mieć faktycznie przejebane. :DMetaluszek pisze:Jesteś taki tró. Przy 30 stopniach nawet się zdechnąć nie da bo idzie zcipieć. 20 to już się zaczyna robić za dużo na normalne funkcjonowanie. Z drugiej strony oglądanie sapiących grubasów wyubieranych na czarno i słuchających wesołego pobrzdękiwania koi me zmysły i pozytywnie nastraja do śmierci.Bambi pisze:ultravox pisze:Dziwni jesteście. Dla mnie przez cały rok mógłby być 30 stopniowy upał. Słońce to podstawa.
+1
Jedyna słuszna postawa.
HAILSA!!!!!