Ludzie vs Zwierzęta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

Re: Ludzie vs Zwierzęta

05-11-2017, 14:00

TheDude pisze:Kurwa mać, jak widzę takie obszerne elaboraty na forum to zastanawiam się skąd tacy ludzie biorą tyle czasu na te pierdolone opowieści, które są potrzebne jak welon kurwie i na co liczą pisząc je :)

właściwie też nie wiem. w końcu wszyscy sobie zdajemy sprawę, ze Plastek jest erudytą, nienawidzi ludzkości, czyta 15 książek dziennie, ma zajebisty gust i gigantyczny intelekt, ale pisanie o tym w każdym niemal poście staje się nudne i uciążliwe :(
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

05-11-2017, 14:27

Ale robi to w... 2 MINUTY!!! ; )

Poza tym - fakt, że koleś jest w stanie coś tam napisać składnie (mówię o formie, treść w tym miejscu pominę milczeniem) i że czyta sporo, stawia go wśród tych uprzywilejowanych 20-30% społeczeństwa. To oznacza, że w dalszym ciągu w tym kraju jest parę ładnych milionów ludzi, którym nie fiknie. W bitwie na argumenty naszego forumowego nihihihilistę zniszczyłaby pewnie spora część tej grupy. Nie jest to zbyt duży kapitał, jeśli zamierza się grać oświeconą jednostkę rzucającą perły przed wieprze. Zwłaszcza, że cały czas mówimy tylko o naszym poletku. Na całym świecie mamy pewnie lekko licząc dziewięciocyfrową liczbę osób z którymi nie poszłoby mu lekko, albo wcale. Troszkie pokory.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
byrgh
zahartowany metalizator

05-11-2017, 15:44

[V] pisze:Weź idź zdechnij. Nie da się czytać tych wynurzen nastoletniego nihilisty. Nie jesteś wyjątkowy i nic się nie odróżnia od motlochu którym tak gardzisz. Masa mięsa i kości które zalewa żółć na forum internetowym,to jest dopiero żałosne i godne pogardy.
nie chce bronić ani Plastka, ani upominać Ciebie, ale ile trzeba złej woli, żeby nie dostrzec zwykłej zgrywy i prowokowania do zakładania zwłaszcza tak kretyńskich tematów? zauważ tylko, w ilu mizantropów nam tu obrodziło, odkąd Plastek zaczął wklejać te swoje generyczne protesty ptzeciwko ludzkości. on jest tylko lustracyjnym narzędziem w rękach idiotów :)

inny zaś, ale tak samo fascynujący fenomen, to te stałe dywagacje, kim właściwie jest i z której jeszcze strony nie został zanalizowany :)

Obrazek

tak mniej więcej to wygląda.
Awatar użytkownika
TheDude

05-11-2017, 15:54

^ Śmieszne jest to, że ten dziwny ludzik niemal codziennie wrzuca kolejne okładki książek do działu o literaturze. Może umie zaginać czasoprzestrzeń ? :)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

05-11-2017, 16:21

byrgh pisze:
[V] pisze:Weź idź zdechnij. Nie da się czytać tych wynurzen nastoletniego nihilisty. Nie jesteś wyjątkowy i nic się nie odróżnia od motlochu którym tak gardzisz. Masa mięsa i kości które zalewa żółć na forum internetowym,to jest dopiero żałosne i godne pogardy.
nie chce bronić ani Plastka, ani upominać Ciebie, ale ile trzeba złej woli, żeby nie dostrzec zwykłej zgrywy i prowokowania do zakładania zwłaszcza tak kretyńskich tematów? zauważ tylko, w ilu mizantropów nam tu obrodziło, odkąd Plastek zaczął wklejać te swoje generyczne protesty ptzeciwko ludzkości. on jest tylko lustracyjnym narzędziem w rękach idiotów :)

inny zaś, ale tak samo fascynujący fenomen, to te stałe dywagacje, kim właściwie jest i z której jeszcze strony nie został zanalizowany :)

Obrazek

tak mniej więcej to wygląda.
W punkt:) Ale spoko, zadziałało 783738383 raz, za kilka dni zadziała 783738384. I Heretyk pewnie znów wbije i po raz 373839393 oznajmi, że to nudne, po czym wszyscy zaczną analizować każde mojej zdanie:) I tak to się będzie toczyć:)
TheDude pisze:^ Śmieszne jest to, że ten dziwny ludzik niemal codziennie wrzuca kolejne okładki książek do działu o literaturze. Może umie zaginać czasoprzestrzeń ? :)
Nie wątpię, że dla ciebie przeczytanie 300 stronicowej książki to zadanie na miesiąc. Mnie jednak zajmuje to trochę mniej czasu:)

Tak czy siak chłopcy, wracajcie do setnej analizy mojej osobowości. Ja sobie to po raz kolejny będę czytał i dobrze się bawił:)
Aha - ludzie do gazu:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
TheDude

05-11-2017, 16:51

Nikt cie nie analizuje poza twoim sąsiadem w kalesonach Ferdynanda.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

05-11-2017, 16:52

Naturalnie, to właśnie widać na tej i poprzedniej stronie:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
byrgh
zahartowany metalizator

05-11-2017, 17:19

TheDude pisze:Może umie zaginać czasoprzestrzeń ? :)
i właśnie o tym przed chwilą pisałem :D musicie wieść cholernie nudne życie, a mieć nieskończoną ilość czasu, by zadawać sobie takie pytania i kłopotać nimi innych. facet po prostu czyta, pasjonuje się tym, dla chcącego nic trudnego, a odnoszę wrażenie, że innych właśnie to boli najbardziej. wszak czytanie nic nie daje, c'nie.
kiedyś kogoś bolała dupa, że wypowiadam się o muzyce. o mój przerób, że mam się za fachowca od wszystkiego i pyskuję, a przecież chodzę do gimnazjum :) dziś praktycznie te samy osoby ciskają się do Plastka o kolor skarpetek do pantofli. przypadek :)
Plastek pisze:W punkt:) Ale spoko, zadziałało 783738383 raz, za kilka dni zadziała 783738384. I Heretyk pewnie znów wbije i po raz 373839393 oznajmi, że to nudne, po czym wszyscy zaczną analizować każde mojej zdanie:) I tak to się będzie toczyć:).
mon, bo to trzeba być - po raz setny już powtórzę - zblazowanym idiotą, by tego nie dostrzegać. to forum zawsze świeciło pustkami, jeśli idzie o tęgie głowy i bezpretensjonalność, a to absolutne minimum, by było można w ogóle mówić o platformie do cywilizowanej dyskusji. nie dziwota potem, że nie znajdziesz poza sobą nikogo, kto mógłby z Tobą powymieniać spostrzeżenia po nie czterystu pięćdziesięciu ośmiu, tylko jednym czy dwóch odsłuchach płyty. za to, by Cię obrazić, a przy okazji wytknąć Ci wiek, znajdzie się wielu chętnych :)
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

05-11-2017, 17:30

Plastek pisze:
TheDude pisze:Nikt cie nie analizuje poza twoim sąsiadem w kalesonach Ferdynanda.
Naturalnie, to właśnie widać na tej i poprzedniej stronie:)
No, jeśli to są "analizy" wg Plastka, to może "lektura książki" oznacza przerzucenie karteczek? : )

Dziwny ten "sojusz" dyżurnego forumowego katolika, z gościem który sra na dzieci umierające na raka i tonące na jego oczach.
Chyba, że to innowiercy...
byrgh
zahartowany metalizator

05-11-2017, 17:38

Gore_Obsessed pisze:Dziwny ten "sojusz" dyżurnego forumowego katolika, z gościem który sra na dzieci umierające na raka i tonące na jego oczach.
Chyba, że to innowiercy...
no Ciebie to akurat podejrzewałem o przyzwoitość i resztki rozumu...

a propos wiary - wszyscy tu jesteście katolikami, chcąc czy nie chcąc, więc trafiłeś chujem w płot :D no poza Karkassone może.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

05-11-2017, 17:46

STOP!!!.... or you're going straight to Hell...

Ja ciebie też, a bronisz Plastusia?

W jakim sensie jestem katolikiem?
Heretyk

05-11-2017, 18:39

Plastek pisze: W punkt:) Ale spoko, zadziałało 783738383 raz, za kilka dni zadziała 783738384. I Heretyk pewnie znów wbije i po raz 373839393 oznajmi, że to nudne, po czym wszyscy zaczną analizować każde mojej zdanie:) I tak to się będzie toczyć:)
no chłopie :) ja się nie poddam, tego możesz być pewien ;)
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-11-2017, 18:49

Gdzie ankieta? To ważne, ok?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

05-11-2017, 18:54

Ludzie vs Zwierzęta vs Umpa Umpa
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-11-2017, 19:29

Dodaj maniek ankiete ;) Zobaczymy ilu mamy nienawistnych skurwieli na forum.

Nota bene wlasnie w ksiazce o telomerach, ktora czytam, tzw cyniczna wrogosc, ktora prezentuje tutaj na pokaz paru delikwentow jest jedna z najczestszych przyczyn skracania telomerow, wiec wypada im kibicowac i zyczyc postepow.
woodpecker from space
byrgh
zahartowany metalizator

05-11-2017, 19:54

sam to w tej chwili robisz ;)
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

05-11-2017, 20:11

Plastek pisze:Otworzyłbym ponowie bramy Buchenwaldu
Wymagałoby to ponownego dojścia do władzy nazioli, a wtedy byś nie zdążył, przepadając w czymś na wzór akcji t4.
Awatar użytkownika
Drone

05-11-2017, 21:50

Muszę pogratulować koledze Herbertowi Schoenheit von Vogelsang nieświadomego zmysłu marketingowego. Może czas zrobić z tego komercyjny użytek? Temat wisi jeden dzień, a cztery strony zapełnione. To dowodzi, że marketing to jednak sztuka odwoływania się do emocjonalnych deficytów ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

06-11-2017, 00:20

Cholera, muszę na powrót przestać się udzielać w dziale "O wszystkim i niczym". Co krok, to pułapka...
Awatar użytkownika
TheDude

06-11-2017, 00:33

[youtube][/youtube]

Ludzie - koty to jednocześnie ludzie i zwierzęta.
ODPOWIEDZ