Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Koval[/i]
Tak na moje to krav maga wogóle nie zasługuje na miano SZTUKI walki. Sztuki walki to nie tylko lanie się po mordzie[/quote]
Właśnie o to mi chodziło, dlatego napisałem, że jeśli Husar chciał się nauczyc dobrze napierdalać to powinien iść na Krav Magę, a nie na jakąkolwiek sztukę walki.
Tak na moje to krav maga wogóle nie zasługuje na miano SZTUKI walki. Sztuki walki to nie tylko lanie się po mordzie[/quote]
Właśnie o to mi chodziło, dlatego napisałem, że jeśli Husar chciał się nauczyc dobrze napierdalać to powinien iść na Krav Magę, a nie na jakąkolwiek sztukę walki.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Egr
- zaczyna szaleć
Bzdura. Jeśli chciałby się nauczyć dobrze napierdalać to powinien iść na BJJ ewentualnie na Muay-thai/kickboxing. Systemy Combat to ściema. Polecam obczaić ten film:
http://video.google.pl/vi...762519414136368
http://video.google.pl/vi...762519414136368
Coś nie idzie ten film. Moim zdaniem nie chodzi o daną sztukę walki podczas konfrontacji (bjj,kung fu,karate,boks) tylko o kolesia czy dobrze to sobie przyswoił, czy ma odpowiednią psychikę, serce do walki i czy jest zwyczajnie skuteczny. We wszystkich sztukach walki jest coś pożytecznego, coś co można sobie dołączyć do swojego arsenału. Powinno się ćwiczyć przekrojowo. Drażni mnie jak ktoś pisze, że np. bjj jest lepsze od karate czy tae-kwon-do. Wszystko zależy od danej osoby a nie od stylu jaki ćwiczy. Oczywiście, że bjj jest zajebiście dobre, ale to tylko parter...
- rob
- w mackach Zła
- rob
- w mackach Zła
[quote] Wszystko zależy od danej osoby a nie od stylu jaki ćwiczy. Oczywiście, że bjj jest zajebiście dobre, ale to tylko parter... [/quote]
nie tylko parter wbrew pozorom,w pride,ufc generalnie najlepsi są kolesie którzy trenują bjj bądż sambo, są najbardziej wszechstronni, sporo filmów można znaleźć na youtube,często na polsat sport, tv extreme,polecam braci nogueira,braci emelianienko, silve,shoguna,bustamante,randelmana itp., nawet crocop musiał zweryfikować swoją postawę i dodać nowe elementy do swojego wyszkolenia
nie tylko parter wbrew pozorom,w pride,ufc generalnie najlepsi są kolesie którzy trenują bjj bądż sambo, są najbardziej wszechstronni, sporo filmów można znaleźć na youtube,często na polsat sport, tv extreme,polecam braci nogueira,braci emelianienko, silve,shoguna,bustamante,randelmana itp., nawet crocop musiał zweryfikować swoją postawę i dodać nowe elementy do swojego wyszkolenia
jebać frajerów
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
[quote] Wszystko zależy od danej osoby a nie od stylu jaki ćwiczy. Oczywiście, że bjj jest zajebiście dobre, ale to tylko parter... [/quote]
nie tylko parter wbrew pozorom,w pride,ufc generalnie najlepsi są kolesie którzy trenują bjj bądż sambo, są najbardziej wszechstronni, sporo filmów można znaleźć na youtube,często na polsat sport, tv extreme,polecam braci nogueira,braci emelianienko, silve,shoguna,bustamante,randelmana itp., nawet crocop musiał zweryfikować swoją postawę i dodać nowe elementy do swojego wyszkolenia [/quote]
Znam ich wszystkich
Ostatnio Silva i młodszy Nougeira nieżle wyłapali. W Pride czy Ufc też jest dużo ograniczeń, choć najbardziej przypomina to realną walkę. Owszem Crocop musiał nauczyć się parteru-to zrozumiało, trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność, ale i tak najczęściej powala kolesi tymi swoimi soczystymi kopniakami 
nie tylko parter wbrew pozorom,w pride,ufc generalnie najlepsi są kolesie którzy trenują bjj bądż sambo, są najbardziej wszechstronni, sporo filmów można znaleźć na youtube,często na polsat sport, tv extreme,polecam braci nogueira,braci emelianienko, silve,shoguna,bustamante,randelmana itp., nawet crocop musiał zweryfikować swoją postawę i dodać nowe elementy do swojego wyszkolenia [/quote]
Znam ich wszystkich

- Duban
- weteran forumowych bitew
tak mi sie przypomniało. Za młodu, zanim zainteresowałem się piłką reczną grałem w... szachy w Polonii Wrocław
mam w dorobku otwarte mistrzostwo szkoły.... buahahahaahaha... moja kariera skończyła się bardzo szybko, bo tuż po zajęciu pozycji na kole w szkolnej drużynie i wywalczeniu z nią 3 miejsca we Wrocku wśród szkół podstawowych.

If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Block69
- zahartowany metalizator
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
niedlugo Baldur's Gate zainstaluje, to chyba tez sport [/quote]
Ja właśnie napierdalam po kopalni Naskhell. Dostałem zajawki i postanowiłem jeszcze raz ukończyć 1 i 2 wraz z dodatkami. [/quote]
tez tak czasem mam, niestety Baldura mam zbyt porysowane cd's. pogrywam w Icewind Dale, przynajmniej wiecej sieki.
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
niedlugo Baldur's Gate zainstaluje, to chyba tez sport [/quote]
Ja właśnie napierdalam po kopalni Naskhell. Dostałem zajawki i postanowiłem jeszcze raz ukończyć 1 i 2 wraz z dodatkami. [/quote]
tez tak czasem mam, niestety Baldura mam zbyt porysowane cd's. pogrywam w Icewind Dale, przynajmniej wiecej sieki.
szacun dla Marii za sztuki walki!! Maria pisał, że wysiadały mu kolana po 6 godzinnych treningach dziennie - z tymi jebanymi kolanami chyba każdy coś przechodził kto cokolwiek uprawiał więcej niż rekreacyjnie. Dobra jest glukozamina, kolagen no i jakieś odżywki białkowe, aminokwasy, glutamina. Odbudowują i regenerują szybko organizm, mięśnie, stawy. Sam sobie zamówiłem (robię ciężko fizycznie) aminokwasy: Anabolic Amino 5500 - 300 kaps. za ponad 60 zł i aby czekam aż przyjdą. Jak ktoś coś ćwiczy to polecam tego typu rzeczy. Bierzcie to bez obaw.
- Only_True_Believers
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
szacun dla Marii za sztuki walki!! Maria pisał, że wysiadały mu kolana po 6 godzinnych treningach dziennie - z tymi jebanymi kolanami chyba każdy coś przechodził kto cokolwiek uprawiał więcej niż rekreacyjnie. Dobra jest glukozamina, kolagen no i jakieś odżywki białkowe, aminokwasy, glutamina. Odbudowują i regenerują szybko organizm, mięśnie, stawy. Sam sobie zamówiłem (robię ciężko fizycznie) aminokwasy: Anabolic Amino 5500 - 300 kaps. za ponad 60 zł i aby czekam aż przyjdą. Jak ktoś coś ćwiczy to polecam tego typu rzeczy. Bierzcie to bez obaw. [/quote]
też kiedyś brałem glukozamine przez pół roku , bo tez mi kolano wysiadło
najlepsze tabletki z glukozaminą to "stawolux" najlepiej przyswajalne.
szacun dla Marii za sztuki walki!! Maria pisał, że wysiadały mu kolana po 6 godzinnych treningach dziennie - z tymi jebanymi kolanami chyba każdy coś przechodził kto cokolwiek uprawiał więcej niż rekreacyjnie. Dobra jest glukozamina, kolagen no i jakieś odżywki białkowe, aminokwasy, glutamina. Odbudowują i regenerują szybko organizm, mięśnie, stawy. Sam sobie zamówiłem (robię ciężko fizycznie) aminokwasy: Anabolic Amino 5500 - 300 kaps. za ponad 60 zł i aby czekam aż przyjdą. Jak ktoś coś ćwiczy to polecam tego typu rzeczy. Bierzcie to bez obaw. [/quote]
też kiedyś brałem glukozamine przez pół roku , bo tez mi kolano wysiadło

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Ćwiczycie coś ? Sportujecie się ? Prowadzicie zdrowy tryb życia? Może jakieś sztuki walki? Może któryś to piłkarz ? A może macie w dupie sport i przyroślicie do krzesła i chlejeta tylko?[/quote]
Kiedyś pływałem, nawet parę razy brałem udział w zawodach jakichś, ale to było kilkanaście lat i kilkadziesiąt kilo temu. Nic poważnego w każdym razie.
Ćwiczycie coś ? Sportujecie się ? Prowadzicie zdrowy tryb życia? Może jakieś sztuki walki? Może któryś to piłkarz ? A może macie w dupie sport i przyroślicie do krzesła i chlejeta tylko?[/quote]
Kiedyś pływałem, nawet parę razy brałem udział w zawodach jakichś, ale to było kilkanaście lat i kilkadziesiąt kilo temu. Nic poważnego w każdym razie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- rob
- w mackach Zła
- Only_True_Believers
- pr0metheus