Chyba zależy od punktu, znajomy smakosz twierdzi, że bobby burger ma mankamenty jeśli chodzi o szczegóły,
BK uważam za znośne,
ostatnio robię sam, buły i mielone z lidla, sos fanex lub keczup rybak z biedry, w sumie mi starczy raz w miesiącu.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Chyba zależy od punktu, znajomy smakosz twierdzi, że bobby burger ma mankamenty jeśli chodzi o szczegóły,
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Tak, pomyliłem się, chodziło o dobra buła, a nie bobby burger. W bobbym to byłem ostatnio ze dwa lata temu.
łekkuu, ta kapucha pysznie wygląda. Wyślij mi Andrju na pm, przepisa na ten cymes....
Co to jest o Najprzewielebniejszy? Jakaś kapusta? Kimchi? Ostatnio Kwasior na swoim kanale film o kimchi wrzucił i wyglądało zachęcająco.
A to przepisy na to kimchi jak najbardziej chciałbym poznać.Najprzewielebniejszy pisze: ↑06-10-2020, 22:18To kimchi, robie juz od paru lat.
Jak ktos chce przepis to moge podac, mam ich kilka, ale ze 2 takie, ktore kazdemu wyjda.
A w weekend troche kręcone było
![]()
+1Parael pisze: ↑06-10-2020, 22:44A to przepisy na to kimchi jak najbardziej chciałbym poznać.Najprzewielebniejszy pisze: ↑06-10-2020, 22:18To kimchi, robie juz od paru lat.
Jak ktos chce przepis to moge podac, mam ich kilka, ale ze 2 takie, ktore kazdemu wyjda.
A w weekend troche kręcone było
![]()
bezprzyprawowy łoś pieczony, rzodkiew marynowana, krewety, tykwa, awokado, mango, gdzieniegdzie krabopatyki , sąłata, serek, majonez (oczywiscie kielecki) i co tam sie jeszcze nawinellooo.
Niech gówniak żre ten rosół i nie dyskutuje. Kiedyś dzieci mirabelki i szczaw na nasypach kolejowych zbierały
wolę nie pyskować. jeszcze mi wykurwi po tych 600 godzinach przerobionych na macie.