Flash before my eyes
Now it's time to die
Burning in my brain
I can feel the flame
Wait for the sign to flick the switch of death
It's the beginning of the end
Sweat, chilling cold, as I watch death unfold
Consciousness, my only friend
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Flash before my eyes
Wacław pisze: ↑14-01-2021, 18:29galeria sław
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... #s=BoxOpMT
mamy wieloletnią tradycję, 2000 letnią, robienia ludziom z mózgu gówna.Nasum pisze: ↑14-01-2021, 18:49Wacław pisze: ↑14-01-2021, 18:29galeria sław
Wiesz, kiedyś mnie śmieszyli, dziś patrzę na nich z politowaniem. Teorie spiskowe pochłaniają chyba nie tylko amerykanów... Znam takich, którzy chcą zostać bezpaństwowcami, żyć bez dokumentów tożsamości, bez Zusu, leczyć się wlewami z witaminy c i marihuaną, a na domiar wszystkiego, nie uznają obecnego rządu za prawowitego, bowiem tylko ten sprzed wojny, który był na emigracji jest tym prawdziwym, a Polska jest zarejestrowana jako firma na giełdzie w NY.... Prezydent to tylko manadzer.... Więcej - jest pewna grupa osób, która święcie wierzy w zmianę granic na te sprzed 1937 roku, bo Putin już się dogadał z Niemcami i Trumpem, a zarząd Niemiec, bo oni też są teraz firmą i są krajem nadal okupowanym ( !!!! ) , niebawem ustąpi i wróci do łask Rzesza Niemiecka i Wolne Miasto Gdańsk. I rządzić będą Habsburgowie.... Chuj z tym, że ta wielka zmiana miała nastąpić już w listopadzie zeszłego roku, ale mają wytłumaczenie; to pandemia wprowadzona sztucznie przez globalny spisek...
Lubie ich czasem poczytać, ale to już przerasta moje siły.
jak w tym filmie. jak się nie składa do kupy, jak klocek nie chce wejść, to każdym sposobem go tam włożymy. wybierając nawet najbardziej absurdalną drogą do tego celu>Wacław pisze: ↑14-01-2021, 18:56mamy wieloletnią tradycję, 2000 letnią, robienia ludziom z mózgu gówna.Nasum pisze: ↑14-01-2021, 18:49Wacław pisze: ↑14-01-2021, 18:29galeria sław
Wiesz, kiedyś mnie śmieszyli, dziś patrzę na nich z politowaniem. Teorie spiskowe pochłaniają chyba nie tylko amerykanów... Znam takich, którzy chcą zostać bezpaństwowcami, żyć bez dokumentów tożsamości, bez Zusu, leczyć się wlewami z witaminy c i marihuaną, a na domiar wszystkiego, nie uznają obecnego rządu za prawowitego, bowiem tylko ten sprzed wojny, który był na emigracji jest tym prawdziwym, a Polska jest zarejestrowana jako firma na giełdzie w NY.... Prezydent to tylko manadzer.... Więcej - jest pewna grupa osób, która święcie wierzy w zmianę granic na te sprzed 1937 roku, bo Putin już się dogadał z Niemcami i Trumpem, a zarząd Niemiec, bo oni też są teraz firmą i są krajem nadal okupowanym ( !!!! ) , niebawem ustąpi i wróci do łask Rzesza Niemiecka i Wolne Miasto Gdańsk. I rządzić będą Habsburgowie.... Chuj z tym, że ta wielka zmiana miała nastąpić już w listopadzie zeszłego roku, ale mają wytłumaczenie; to pandemia wprowadzona sztucznie przez globalny spisek...
Lubie ich czasem poczytać, ale to już przerasta moje siły.
więc jakby takie qanony nie dziwią i wszytskie próby tłumaczenia sobie czegoś co akurat wydaje nam się niezrozumiałe. jakiś defekt ewolucyjny to musi być, że tak usilnie staramy się sobie wszystko poukładać, a jak się nie skleja, to trzeba uderzyć w teorię spiskową.
jak z tym filmem z polką w katalonii od śniegu. nie ogarnęła na etapie edukacji tematu sublimacji śniegu, to jej się wydaje, że czary, ze ten śnieg się tak zachowuje. gorzej, że ma wewnętrzną potrzebę dzielenia się ze światem, że jest zwykłym tumanem.
to chyba dość popularna "teoria". ale jak im wytkniesz, że ten alternatywny obieg pieniądza, to najpewniej droga do stania się miliarderem jakiegoś nowego sorosa, to napiszą, że szurem jesteś. jakby oni nie byli.Nasum pisze: ↑14-01-2021, 19:49
Ostatnio natrafiłem na wieści, że do 2022 roku nie będzie już fizycznych pieniędzy, wszystko będzie wirtualne, bitcoin będzie rządził światem a nie dolar. I tak będzie na całym świecie, więc już teraz, by nie obudzić się z ręką w nocniku polecają co poniektórzy kopanie kryptowalut.... Ciekawe, ile z tego będą mieć dla siebie - tych fizycznych pieniędzy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo