panthyme pisze:Ale po co? Skoro nawet nie orientujesz się, że z osób wymienionych, na tym koncercie mogli być jedynie Levi lub Drone z racji wieku, nie wypowiadam się o nightingale'u, bo nie wiem któż zacz...
A ty myślisz, że mnie tam nie było? Drone'a raczej tam nie było, Marii na 100% też nie, a o młodzieży a la Scaarph nawet nie mówię. Levi tam był, ten cały Nightlingake NIE.
Drone pisze:Nie, nie byłem, ale do tej pory uważałem za pewnik, że CORONER tam grał.
Ja nie wiem, ale jedno jest pewne - na pewno grali kawałki z "Mental Vortex" i "Grin" :-) czyli z najlepszych płyt, nie umniejszając nic wcześniejszym.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
bary06 pisze:Właśnie nie bardzo , bo weterani forum sie nie wypowiadają a ci co piszą tacy jak Levi i Nightlingale są dla mnie niewiarygodni bo przedstawiają rożny punkt widzenia. Wolałbym jednak wypowiedz tych starych wyjadaczy takich jak Drone , Trotzki, Ironmill, HKcostam ,Riven itd . Oni z racji swojego wieku jak i doswiadczenia pewnie tam byli -niech sie wypowiedzą, był czy nie był .
to muszą być jaja, ale i tak nominuję do war wszechczasów.
hahahaha
jesli poprzedni Coroner byl rowno dwie dychy temu, to ja wtedy zaczynalem ukladac klocki lego ;))
Heretyk pisze:nie pierdol, widziałem Cię jak szalałeś w młynie :))
ja go widziałem zajebanego pod ścianą, w tym samym czasie kiedy Coroner nie grał, Sacred Chao udzielało wywiadów jako Living Death, a Katowice były Stalinogrodem
Też tam byłem a Maleficio na bank ma boota z koncertu CORONER i wyraźnie słychać jak przed Reborn Through Hate Riven krzyczy jebac kler jebac boga jebac wojtyle !
Byłem na tym koncercie, zrobiłem na nim 50 tys. fotek, kupiłem garaż i tańczyłem do rano z basistą Coroner przy Manamie :) Maleficio ma z tego bootlega, jutro po koncercie Behemotha idziemy do niego na balkon, bierzemy dużo jedzeń i chlebów i będziemy oglądać siedząc na kanapie.
bary06 pisze:Właśnie nie bardzo , bo weterani forum sie nie wypowiadają a ci co piszą tacy jak Levi i Nightlingale są dla mnie niewiarygodni bo przedstawiają rożny punkt widzenia. Wolałbym jednak wypowiedz tych starych wyjadaczy takich jak Drone , Trotzki, Ironmill, HKcostam ,Riven itd . Oni z racji swojego wieku jak i doswiadczenia pewnie tam byli -niech sie wypowiedzą, był czy nie był .
to muszą być jaja, ale i tak nominuję do war wszechczasów.
Vlad pisze:Nie zależy mi specjalnie na byciu na językach. Dodatkowo śmieszy mnie nagłe zainteresowanie koncertem, na który pies z kulawą nogą się nie wybierał. Prawda jest taka, że to pierdolone DHG robimy (tzn. przenosimy na inny termin i w inne miejsce) TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że Piona jest ich fanem. Od początku istnienia firmy byłem za odwołaniem i całkowitym olaniem tego tematu. Dla takiej "publiki" nie warto niczego robić. FOAD!