Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

Re: Księża

09-12-2022, 14:02

Nerwowy pisze:
09-12-2022, 12:33

Tak więc każdego kto głosował na ludzi PiS, Konfederacji i Polski 2050 (ziobro zaskoczenia) można oficjalnie określać mianem katopedofilskiego ścierwa do utylizacji :D
To oczywiste.
dobry kościół to kościół spalony
bartwa

14-12-2022, 15:35

Bezkarność przemocowców w sutannach. "Do Boga należy się szacunek, rozumiesz!?"

https://www.onet.pl/informacje/newsweek ... 9,452ad802

Awatar użytkownika
Nerwowy
mistrz forumowej ceremonii

14-12-2022, 15:43

bartwa pisze:
14-12-2022, 15:35
Bezkarność przemocowców w sutannach. "Do Boga należy się szacunek, rozumiesz!?"

https://www.onet.pl/informacje/newsweek ... 9,452ad802

No i oczywiście standardowe dla tej mafii próby zastraszania świadków. Czarne kurwy wkrótce zostaną dojechane a po nich przyjdzie czas na ich popleczników. Lista już się tworzy :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
bartwa

14-12-2022, 15:46

Nerwowy pisze:
14-12-2022, 15:43
Czarne kurwy wkrótce zostaną dojechane a po nich przyjdzie czas na ich popleczników. Lista już się tworzy :D
Kwestia czasu.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-12-2022, 12:45

Pijany ksiądz spowodował wypadek i chciał uciec z miejsca zdarzenia. Sześciolatka w stanie ciężkim przebywa w szpitalu
https://augustow.naszemiasto.pl/pijany- ... 16-9133841

Blisko 3 promile alkoholu w organizmie miał 48-letni ksiądz Ireneusz Cz. z Grajewa, który tydzień temu spowodował wypadek w miejscowości Drygały. Wjechał w inny samochód, którym podróżował ojciec z dwiema córkami. Jedna z nich nadal w stanie ciężkim przebywa w szpitalu. Duchowny usłyszał już dwa zarzuty. Grozi mu do 3 lat więzienia.

Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Ascetic

16-12-2022, 15:01

trup pisze:
Pijany ksiądz spowodował wypadek i chciał uciec z miejsca zdarzenia. Sześciolatka w stanie ciężkim przebywa w szpitalu

Blisko 3 promile alkoholu w organizmie miał 48-letni ksiądz Ireneusz Cz. z Grajewa, który tydzień temu spowodował wypadek w miejscowości Drygały. Wjechał w inny samochód, którym podróżował ojciec z dwiema córkami. Jedna z nich nadal w stanie ciężkim przebywa w szpitalu. Duchowny usłyszał już dwa zarzuty. Grozi mu do 3 lat więzienia.

Obrazek
Oj tam, oj tam ... Sz(cz)-t-ur też chciał.

Wiesz, jedna rzecz mnie nurtuje. Jak z tym zaborem mienia? Tutaj rozumiem, po foci pacząc, nie ma co już specjalnie zabierać, ale może ma w garażu jakiś lepsiejszy wózek. Dalej jesteś "na nie", BO TO PISowe PRZEPISY SĄ?
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
trup

17-12-2022, 00:10

Ascetic pisze:
16-12-2022, 15:01
trup pisze:

Obrazek
Oj tam, oj tam ... Sz(cz)-t-ur też chciał.

Wiesz, jedna rzecz mnie nurtuje. Jak z tym zaborem mienia? Tutaj rozumiem, po foci pacząc, nie ma co już specjalnie zabierać, ale może ma w garażu jakiś lepsiejszy wózek. Dalej jesteś "na nie", BO TO PISowe PRZEPISY SĄ?
Tak Dalej jestem na nie dla takiej ustawy. Nie ma znaczenia, Czy to PiS czy KO. . Bo to jakieś stadne ogłupienie jest. Zgoda na budowanie durnego opresyjnego systemu. Tyle.
Za chwilę wprowadzą ustawę że będą zabierać piece na węgiel bo paliłeś w nich gumowcami i plastikiem (recydywa). Ta sama logika.
Durne to jak sto chujów.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
bartwa

17-12-2022, 13:53

Policja w US skonfiskowała sportowy samochód za udział w zlocie:

https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... ie/54fhwlb
tomaszm

21-12-2022, 11:08

Naszego okolicznego mistrza sztuki wpierdolili do więzienia.

https://gazetalubliniecka.pl/2021/05/15 ... -pedofila/

Jednego mniej.

Drugi ma już ciepło.

https://www.radiojura.pl/duchowny-z-her ... latek.html

NIeźle jak na malutki powiat z kilkunastoma parafiami.

Trzeci z kolei robi rajdy po pijaku.

https://www.se.pl/slask/pijany-proboszc ... -pXBU.html

Nawet co poniektórzy prowadzą wlasną działalnosć

https://gazetalubliniecka.pl/2021/10/01 ... monopolke/

Mówimy o promieniu 25 klimometwó jakby tak cyrkiel w lublińcu przyłożyć i zrobić okręg,
Ostatnio zmieniony 21-12-2022, 11:24 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nerwowy

21-12-2022, 11:24

To są wszystko zwykłe, odosobnione przypadki a nie skutek bezkarności jaką cieszą się te pedofilskie kurwy dzięki poparciu katolickich śmieci pokroju Pacjenta :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
tomaszm

21-12-2022, 11:32

Proboszcz z Lisowa z miejscowości z której pochodzę chodzi po wsi i dziewczyną robi zdjęcia. Czuje miętę do mojej kuzynki i nawet w obecności koscioła pełnego ludzi dwuznaczne komentarze rzucał w Jej kierunku podczas mszy pogrzebowej mojej babci. Żyje jak w biznacjum. Jest proboszczem od 1999 roku jeśli się nie mylę i cało wieś ma obstawioną,że ludzie sie go boją. Jest po prostu królem wsi. Jest na każdej imprezie i wszędzie wchodzi buciorami.

Tak tak, to ksiądz z mojej wsi rodzinnje ten od Harrego Pottera:D

http://lubliniecki.pl/magia-oznacza-dia ... o-pottera/

https://www.se.pl/slask/harry-potter-to ... -6BGM.html

Fragmenciki Jego Geniuszu umysłu

– Zaklęcia i uroki, o których mowa w książce, to prawdziwe zaklęcia i uroki. Odczytywane przez istotę ludzką mogą doprowadzić do wywołania złych duchów przez osobę czytającą tekst – kontynuował proboszcz, cytując ks. D. Reehila – Samo przeczytanie jeszcze nic nie zmienia lecz kiedy zaczynamy wchodzić w tą tematykę, wówczas jest to niesamowite zagrożenie. Takich zagrożeń w tym świecie jest wiele – zauważył ks. Bartosik.

Z jakiego ciemniogrodu pochodzę. Cała Polska się z nas śmieje.
tomaszm

21-12-2022, 12:53

Kumpel mi podrzucił linka. Widzę ,że w Gdańsku też mają ciekawie.

tomaszm

21-12-2022, 12:58

Oczywiście nie wszyscy to zło wcielone. Bo np Znam Tomka osobiście i to zajebisty człowiek. Który robi kawala zajebistej roboty i tytuł człowieka roku jest jak najbardziej ok. Ale większość tych co znam to niestety ciężkie przypadki.

https://lubliniec.naszemiasto.pl/rozmow ... c1-1284169

Robią dystanse na rowerach okrutne. i Kawał takiej dobrel ludzkiej roboty dla młodzieży,

Fajny kanał dla tej młodzieży prowadzą. Takie coś zawszę będę propsował.

Takie normalne chłopaki. Zawsze uśmiechnięte i to jest akurat bardzo dobry przykład na to ,że można.
Ostatnio zmieniony 21-12-2022, 14:10 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
trup

21-12-2022, 13:37

"Cała Polska z Was się śmieje
katabasy i złodzieje!"
tomaszm

21-12-2022, 13:48

Kiedyś miałem mega śmieszną historię z proboszczem Lisowa. NIe chciał mi aktu chrztu wydać. Przyjechałem do kościoła a On: o kto nas odwiedził, Tomaszek, cała rodzina się za ciebie modli satanisto, każdy z twojej rodziny jest na mszy co Niedziele. Ja cię tylko na pogrzebach widuje. NIe dam ci aktu chrztu jak teraz nie uklękniemy i się nie pomodlimy. Hehehehe Serio.

A ile polemik było na imprezach rodzinnych po pijoku, U mnie w rodzinie ksiadz jest na kazdej imprezie. Dosłownie na każdej. Przynajmniej jest wesół jak gorzała zaczyna robić robotę:)

3:09 wchodzi proboszcz,i sto lat śpiewamy:)

Taki mamy klimat:)
est

29-12-2022, 09:17

Bloodcult był ciekawym świata młodym mężczyzną. Wrażliwym na piękno natury i sztukę, którą chłonął i rozkoszował się nią w zgodzie ze swoim zdrowiem i młodością .

Któregoś dnia na trasie z Łodzi do Zgierza, kiedy całkowicie pochłonęła go muzyka Current 93, nie zauważył w porę hamującego przed nim autokaru z wycieczką ministrantów. Doszło do kolizji. Policja już miała wlepić 6 pkt. karnych i 800 PLN mandatu, ale, ku zdziwieniu wszystkich, dobrodziej - opiekun wycieczki, zwrócił się ciepłym, pełnym życzliwości głosem do funkcjonariuszy prosząc ich by zamienili karę pieniężną na rekolekcje w jego parafii.

Po trzech dniach spędzonych w domu zakonnika w młodym Bloodculcie coś się odmieniło. Zrozumiał, że piękno, wzruszająca go sztuka, cały ciekawy i różnorodny świat nie wziął się z pustki czy chaosu. Poczuł wszechmocną i dobroczynną siłę stwórczą, a zarazem przejmujący ból, kiedy uświadomił sobie, że tylu twórców, których szanuje występuje w swoim zagubieniu i słabościach przeciwko tej sile. Postanowił to naprawić sprzedając swoją kolekcję płyt Current 93, a zebraną sumę w całości przeznaczył na wsparcie seminarium trynitarzy w Krakowie.
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

13-01-2023, 10:51

Awatar użytkownika
trup

13-01-2023, 11:43

tomaszm pisze:
21-12-2022, 13:48
Kiedyś miałem mega śmieszną historię z proboszczem Lisowa. NIe chciał mi aktu chrztu wydać. Przyjechałem do kościoła a On: o kto nas odwiedził, Tomaszek, cała rodzina się za ciebie modli satanisto, każdy z twojej rodziny jest na mszy co Niedziele. Ja cię tylko na pogrzebach widuje. NIe dam ci aktu chrztu jak teraz nie uklękniemy i się nie pomodlimy. Hehehehe Serio.

A ile polemik było na imprezach rodzinnych po pijoku, U mnie w rodzinie ksiadz jest na kazdej imprezie. Dosłownie na każdej. Przynajmniej jest wesół jak gorzała zaczyna robić robotę:)

3:09 wchodzi proboszcz,i sto lat śpiewamy:)

Taki mamy klimat:)

co takie uroczystości są żenujące to aż mnie pięty szczypią.
To jest rak naszego społeczeństwa i kultury....
tomaszm

13-01-2023, 22:33

Jaby nie było całe życie będąc ze wsi kościół i ksiądz są postacią wpisującą się w kulturę miejscową. Każda impreza czy to kupno nowego samochodu, ostatki wodzenia niedźwiedzia ,gdzie każdy po wsi leży najebany, wesela, pogrzeby- nawet na komuni pije się gorzałe ksiadz jest taką postacią bez której nie ma imprezy. Ja na to nie wpłynę, Ty na to nie wpłyniesz-swoista tradycja. Jak mam prawie 37 lat a pochodzę z małej wsi 3 tys mieszkańców spod Lublińca nic się w tej kwestii nie zmieniło. I tak jest praktycznie wszędzie po wsiach.. Ksiądz i kościół są czymś nieodzownym. Więcej razy w swoim życiu wynosiłem najebanych księży z imprez jak Kolegów z metalowych koncertów. Z takiego środowiska pochodzę i to jest bardzo specyficzne ale ma to też swój klimat:D

Wieś Polska jest mega specyficzna. Walą wszyscy na imprezach a księża to już walą do wiwatu dopóty ktoś ich z imprezy nie wywiezie,bo czują się panami we wsi. Bo w dalszym ciągu są. Jak rozpasani królewicze.
BOLEK
weteran forumowych bitew

19-01-2023, 14:38

Obrazek
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
ODPOWIEDZ