Co teraz pijecie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Co teraz pijecie?
no kończę. bo nie ma z kim gadać. jak trochę poczytasz to może mi dorównasz. ale to tak za 50 lat
-
Proponuję piwo bo to nie alkohol. Whisky i wódka to tylko patologia pije, ja, histeryk, tric, Wolf. Zwyrole, sam rozumiesz.Nasum pisze:Hailsa. A też sobie jebnę coś mocniejszego, a co mi tam. Oczywiście delikatnie, aby rozgonić chmury....
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
tak jest. tylko skąd ci się upierdoliło w tej głowie, że jesteś kurwa najmądrzejszy na świecie, jak nic nie czytasz i jedyne co cie interesuje to jakaś prymitywna łupanina zwana metalem. trzymałbyś lepiej mordę i pisał tylko o tym na czym się znasz. uroki jebanego internetu
-
o to. aż mi wstyd[V] pisze:Proponuję piwo bo to nie alkohol. Whisky i wódka to tylko patologia pije, ja, histeryk, tric, Wolf. Zwyrole, sam rozumiesz.Nasum pisze:Hailsa. A też sobie jebnę coś mocniejszego, a co mi tam. Oczywiście delikatnie, aby rozgonić chmury....
Ewidentnie mnie z kimś mylisz. Zresztą popatrz w lustro. Przecież to z ciebie leją, że znasz się na wszystkim i wszystko widziałeś, chociaż nigdzie nie byłeś tylko o tym czytałeś, głównie tutaj. Cieszę się, że po raz kolejny cię wkurwiam. W tajemnicy zdradzę , że uwielbiam to robić. Jednym zdaniem doprowadziłem kolejną osobę do niekontrolowanego wybuchu emocji. Wdech, Wydech. Spokojnie. To tylko forum. Jebnij se flaszkie, a nie.... postanowienie noworoczne zobowiązuje. Wdech. Wydech. Chleba nie jedz przypadkiem. Notabene zabawne jak szukasz grupy wsparcia, to doprawdy rozczulające jak się wąchacie po dupkach, by mi trochę dokopać. Osaczacie mnie jak mamuta. Lubię to.Heretyk pisze:tak jest. tylko skąd ci się upierdoliło w tej głowie, że jesteś kurwa najmądrzejszy na świecie, jak nic nie czytasz i jedyne co cie interesuje to jakaś prymitywna łupanina zwana metalem. trzymałbyś lepiej mordę i pisał tylko o tym na czym się znasz. uroki jebanego internetu
-
no ale ja się naprawdę na wielu rzeczach znam. w odróżnieniu od ciebie. bo taki jest sens życia. czytać, kształcić się, poznawać. a nie nakurwiać piwo które nie jest alkoholem i słuchać autopsy. i obrażać ludzi mądrzejszych od siebie w internetach :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wodke to w ogole mozna przepijac piwem, zazwyczaj sie przepija sokami ale jezeli piwo to nie alkohol to mozna przepijac piwem i wtedy sie na zmiane pije i niepije[V] pisze:Proponuję piwo bo to nie alkohol. Whisky i wódka to tylko patologia pije, ja, histeryk, tric, Wolf. Zwyrole, sam rozumiesz.Nasum pisze:Hailsa. A też sobie jebnę coś mocniejszego, a co mi tam. Oczywiście delikatnie, aby rozgonić chmury....
woodpecker from space
W porządku. Widocznie się pomyliłem w swojej ocenie. Do tej pory sprawiałeś wrażenie marzyciela bajkopisarza, trochę takiego Jarka niezdary, który ma problemy komunikacyjne, ale skoro jest inaczej to zwracam honor. Pozwól jednak że ja pozostanę we własnej niszy.Heretyk pisze:no ale ja się naprawdę na wielu rzeczach znam. w odróżnieniu od ciebie. bo taki jest sens życia. czytać, kształcić się, poznawać. a nie nakurwiać piwo które nie jest alkoholem i słuchać autopsy. i obrażać ludzi mądrzejszych od siebie w internetach :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Skoro wszyscy po piwie które nie jest alkoholem tacy agresywni to cóż dopiero po wódce lub spirolu.
No, nic zostało mi jeszcze 40 browarów więc chyba przywalę zamiast chleba a potem tradycyjnie pomacham żelaziwem.
No, nic zostało mi jeszcze 40 browarów więc chyba przywalę zamiast chleba a potem tradycyjnie pomacham żelaziwem.
Jebać żuli.
- Hatefire
Kłótnia o piwo i chleb. Tego jeszcze nie grali na forum :-D Dobrze że nie oberwało się i mi za jedzenie pączków ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
i tak możemy rozmawiać, kto wie czy się również nie pomyliłem i strasznie ciężko kogoś oceniać. jakie ty wrażenie sprawiasz wolę nie pisać, bo kłótnia wybuchnie od nowa, a chcę zasnąć na spokojnie ;)535 pisze:
W porządku. Widocznie się pomyliłem w swojej ocenie. Do tej pory sprawiałeś wrażenie marzyciela bajkopisarza, trochę takiego Jarka niezdary, który ma problemy komunikacyjne, ale skoro jest inaczej to zwracam honor. Pozwól jednak że ja pozostanę we własnej niszy.
tak czy inaczej jebać piwo, mąkę, pączki i kaczyńskiego
Żadna kłótnia. Pisałem że niepotrzebnie przeżywasz moje kwestie. Jeżeli o mnie chodzi śpię spokojnie. Krótko, ale spokojnie. Gdybym jednak miał coś doradzić to proponuję nie oceniać swoją miarą, w dodatku na podstawie doniesień z tak wątpliwego źródła. Poćwiczyć ironię, autoironię, szyderę, beztroski sytuacyjny żart, a może poczytać coś lżejszego i wtedy być może coś się rozjaśni. Co prawda ten proces może potrwać nawet 50 lat no ale sam deklarowałeś chęć rozwoju.Heretyk pisze:...jakie ty wrażenie sprawiasz wolę nie pisać, bo kłótnia wybuchnie od nowa, a chcę zasnąć na spokojnie ;)
-
Otwieram kratę harnasia, pije 25 na raz. Na szczęście to nie herbata która jest alkoholem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Ciekawe ilu użytkowników tego forum w ogóle kiedykolwiek piło harnasia.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja. A to jest jakaś ujma, jeśli napiję się harnasia, żubra, tyskiego, żywca, warki albo tatry?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wypiłem połowę zwietrzałego ale chyba ktoś mi dolał spirolu bo spadłem z bujanego fotela i połamałem piszczele.
Obstawiam,że niejeden choćby z ciekawości. Sam odpaliłem kilka sztuk, lekkie piwo bez rewelacji, przynajmniej takim je zapamiętałem wszak ładne kilka lat temu to było. Degustowałem gorsze, zapewniam.
Obstawiam,że niejeden choćby z ciekawości. Sam odpaliłem kilka sztuk, lekkie piwo bez rewelacji, przynajmniej takim je zapamiętałem wszak ładne kilka lat temu to było. Degustowałem gorsze, zapewniam.
Jebać żuli.
-
Ja pije tylko komercyjne browary i mam wyjebke co tam koneserów bawi. Rampampam.
Takie można odnieść wrażenie, obserwując ekskluzywne wpisy, ekskluzywnych fanów ciężkich brzmień. Osobiście nie miałem okazji, ale na przykład żubr jest jedynym, prócz pilsnera znośnym piwem serwowanym w krakowskim kwadracie.Nasum pisze:Ja. A to jest jakaś ujma, jeśli napiję się harnasia, żubra, tyskiego, żywca, warki albo tatry?
- dzik
- zahartowany metalizator
Żadna ujma. To najlepsze piwa.Nasum pisze:Ja. A to jest jakaś ujma, jeśli napiję się harnasia, żubra, tyskiego, żywca, warki albo tatry?
dobry kościół to kościół spalony