JPII to robił?! Uff, marzenia antyklerykałów kształtują ich umysły.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Księża
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
idealnie ten artykuł pokazuje mentalność polskiego katola, po prostu piękne ! Chłop gwałci dzieci, ale to dobry chłop jest, harcerz i narciarz, nie będziemy mu robić problemów. Nie ma jednak gorszego zjebania umysłowego niż bycie częścią tej religijnej wspólnoty złożonej z kurew, złodziei i pedofilów. Pluć tym kurwom w ryj, nie ma co się wdawać w jakiekolwiek rozmowy, bo człowiek używa logiki, jak się okazuje przeciwko semickim gusłom, w które ci ludzie uwierzyli. Komedia !
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
patrz a twój umysł ukształtowała wiara w semickiego politeistycznego bożka, niejakiego yahweh, no śmiech!
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
żeby była utrzymana logika level Polska, czyli księża są eksterytorialni i odpowiadają tylko przed władzami Watykanu, to gdy okradana jest plebania, albo pobije się wikary z proboszczem, to nie powinna działać Polska prokuratura, ani policja, tylko powinni powoływać komisję przy biskupie i pisać raport do Watykanu, tyle w temacie
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
To lewicowy polityk i lewicowe pismo. Generalnie głos rozsądku w paru kwestiach. Po pierwsze kłamstwem jest, że nikt nic z tym nie robił. Po drugie wiedza o tym czym jest to zboczenie, zwłaszcza w wersji homoseksualnej, nie była wtedy powszechna, a nawet dzisiaj z tym jest problem. Po trzecie JPII robił gorsze rzeczy niż być może niewystarczające działania w jakichś konkretnych przypadkach pedofilii, które znał. Po czwarte tu nie chodzi o czyjekolwiek dobro, ale o skowyt: yes, mamy coś na niego!olgims pisze: ↑15-03-2023, 11:28idealnie ten artykuł pokazuje mentalność polskiego katola, po prostu piękne ! Chłop gwałci dzieci, ale to dobry chłop jest, harcerz i narciarz, nie będziemy mu robić problemów. Nie ma jednak gorszego zjebania umysłowego niż bycie częścią tej religijnej wspólnoty złożonej z kurew, złodziei i pedofilów. Pluć tym kurwom w ryj, nie ma co się wdawać w jakiekolwiek rozmowy, bo człowiek używa logiki, jak się okazuje przeciwko semickim gusłom, w które ci ludzie uwierzyli. Komedia !
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Gardzę lewica tak samo jak prawicą, dla mnie to tylko dowód na to, że zjebanie umysłowe katola nie ma barw politycznych. Zboczenie to kurwa zboczenie, niewazne w jakiej wersji, gwałciciel dziecka jest gwałcicielem dziecka. To jest akurat czarno-białe, nie ma szarej strefy, nie ma tłumaczenia niewiedza, historia czy innymi gownami. Pedosom należy się kula w potylicę nad dołem z wapnem!Pacjent pisze: ↑15-03-2023, 11:47To lewicowy polityk i lewicowe pismo. Generalnie głos rozsądku w paru kwestiach. Po pierwsze kłamstwem jest, że nikt nic z tym nie robił. Po drugie wiedza o tym czym jest to zboczenie, zwłaszcza w wersji homoseksualnej, nie była wtedy powszechna, a nawet dzisiaj z tym jest problem. Po trzecie JPII robił gorsze rzeczy niż być może niewystarczające działania w jakichś konkretnych przypadkach pedofilii, które znał. Po czwarte tu nie chodzi o czyjekolwiek dobro, ale o skowyt: yes, mamy coś na niego!olgims pisze: ↑15-03-2023, 11:28idealnie ten artykuł pokazuje mentalność polskiego katola, po prostu piękne ! Chłop gwałci dzieci, ale to dobry chłop jest, harcerz i narciarz, nie będziemy mu robić problemów. Nie ma jednak gorszego zjebania umysłowego niż bycie częścią tej religijnej wspólnoty złożonej z kurew, złodziei i pedofilów. Pluć tym kurwom w ryj, nie ma co się wdawać w jakiekolwiek rozmowy, bo człowiek używa logiki, jak się okazuje przeciwko semickim gusłom, w które ci ludzie uwierzyli. Komedia !
-
Każdy kto takich kurew broni, dla mnie jest podczlowiekiem i życzę mu strasznej śmierci!
-
Cieszę się, że zgadzamy się, iż powinna być kara śmierci za takie czyny.olgims pisze: ↑15-03-2023, 12:07Gardzę lewica tak samo jak prawicą, dla mnie to tylko dowód na to, że zjebanie umysłowe katola nie ma barw politycznych. Zboczenie to kurwa zboczenie, niewazne w jakiej wersji, gwałciciel dziecka jest gwałcicielem dziecka. To jest akurat czarno-białe, nie ma szarej strefy, nie ma tłumaczenia niewiedza, historia czy innymi gownami. Pedosom należy się kula w potylicę nad dołem z wapnem!Pacjent pisze: ↑15-03-2023, 11:47To lewicowy polityk i lewicowe pismo. Generalnie głos rozsądku w paru kwestiach. Po pierwsze kłamstwem jest, że nikt nic z tym nie robił. Po drugie wiedza o tym czym jest to zboczenie, zwłaszcza w wersji homoseksualnej, nie była wtedy powszechna, a nawet dzisiaj z tym jest problem. Po trzecie JPII robił gorsze rzeczy niż być może niewystarczające działania w jakichś konkretnych przypadkach pedofilii, które znał. Po czwarte tu nie chodzi o czyjekolwiek dobro, ale o skowyt: yes, mamy coś na niego!olgims pisze: ↑15-03-2023, 11:28
idealnie ten artykuł pokazuje mentalność polskiego katola, po prostu piękne ! Chłop gwałci dzieci, ale to dobry chłop jest, harcerz i narciarz, nie będziemy mu robić problemów. Nie ma jednak gorszego zjebania umysłowego niż bycie częścią tej religijnej wspólnoty złożonej z kurew, złodziei i pedofilów. Pluć tym kurwom w ryj, nie ma co się wdawać w jakiekolwiek rozmowy, bo człowiek używa logiki, jak się okazuje przeciwko semickim gusłom, w które ci ludzie uwierzyli. Komedia !
-
Myślę, że absolutnie się nie zgadzamy, ty szukasz wymówek i relatywizujesz w zależności jak ci dana prawda pasuje akurat do teorii. Ja uważam, że zboczona świnia gwałcąca dzieci właśnie takimi czynami sama sobie odebrała prawo do bycia traktowanym jak człowiek - dla mnie nie ma żadnego usprawiedliwienia, a kosciolkowe kurwy mają całe wory usprawiedliwień, rozmaitych.
-
Mogą sobie mieć usprawnienia. Mało mnie to interesuje. Kara śmierci dla każdego kto się tego dopuścił to podstawa. Inaczej wymiar sprawiedliwości jest chory.olgims pisze: ↑15-03-2023, 12:32Myślę, że absolutnie się nie zgadzamy, ty szukasz wymówek i relatywizujesz w zależności jak ci dana prawda pasuje akurat do teorii. Ja uważam, że zboczona świnia gwałcąca dzieci właśnie takimi czynami sama sobie odebrała prawo do bycia traktowanym jak człowiek - dla mnie nie ma żadnego usprawiedliwienia, a kosciolkowe kurwy mają całe wory usprawiedliwień, rozmaitych.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
A jaka powinna być kara dla autora artykułu, który wkleiłeś?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Ascetic
Można pójść dalej, jaka kara dla kacapskich kolaborantów jak pacjentov?
01.11.2024
- trup
Dziewica konsekrowana... Takie fajne cycki się zmarnują...
https://www.tiktok.com/@ksiadz_z_osiedl ... 5041799429
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- empir
- zahartowany metalizator
Nie wiadomo czy fajnetrup pisze: ↑17-03-2023, 15:20Dziewica konsekrowana... Takie fajne cycki się zmarnują...
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
I nie wiadomo, czy się zmarnują.
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- trup
w sumie może się odkonsekrować albo jakiś święty dostąpić łaski.
- trup
Eee... ładnie skaczą.empir pisze: ↑17-03-2023, 15:24Nie wiadomo czy fajnetrup pisze: ↑17-03-2023, 15:20Dziewica konsekrowana... Takie fajne cycki się zmarnują...
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
U mnie jadą grubo
- bartwa
Rycerze Kolumba w Lęborku zapraszają na zbiorowe biczowanie. Przeplatane równie zbiorowym pałowaniem. Never stop the madness!
PLASTIK NIE JEST METALEM