Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Opierdoliem pyszna wontruble w cebulce i grzybach oraz flaczki w knajpie. Jednak ten kraj sie nie da zadnemu okupantowi
woodpecker from space
- nicram
- Prodi
- postuje jak opętany!
Z waści to prawdziwy Smakosz Wyklęty!Triceratops pisze: ↑13-01-2021, 12:57Opierdoliem pyszna wontruble w cebulce i grzybach oraz flaczki w knajpie. Jednak ten kraj sie nie da zadnemu okupantowi
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Triceratops
Wyklety przez pis? Pasuje mi. Zjeść cos trza tresciwego, nie zadne smiecie fastfudowe. Przejezdzalem na trasie przez Lublin obok znanego zajazdu to z ciekawosci zajrzalem, jakis facet wychodzil, pytam czy czynne on mowi, ze tak. No to wbijam i zamawiam a panna, ze tylko na wynos i mruga okiem. To ja tez mrugam, ze tak a ona, ze tam na koncu sali sa drzwi i mi przyniesie. Ide a tam wielka sala weselna, wchuj luda, okna zasłoniete kotarami zeby pies nie zajrzal, normalnie jak w starych czarno bialych filmach o okupacji. Takie teraz czasy kurwa pojebane. Ale wlasciciele w ramach wdziecznosci kazdemu gosciu daja podarek
woodpecker from space
Nie dość, że łamanie prawa to jeszcze łapówkarstwo. Straszne skurwienie w tym narodzie.
-
Pięknie.Triceratops pisze: ↑13-01-2021, 14:38Wyklety przez pis? Pasuje mi. Zjeść cos trza tresciwego, nie zadne smiecie fastfudowe. Przejezdzalem na trasie przez Lublin obok znanego zajazdu to z ciekawosci zajrzalem, jakis facet wychodzil, pytam czy czynne on mowi, ze tak. No to wbijam i zamawiam a panna, ze tylko na wynos i mruga okiem. To ja tez mrugam, ze tak a ona, ze tam na koncu sali sa drzwi i mi przyniesie. Ide a tam wielka sala weselna, wchuj luda, okna zasłoniete kotarami zeby pies nie zajrzal, normalnie jak w starych czarno bialych filmach o okupacji. Takie teraz czasy kurwa pojebane. Ale wlasciciele w ramach wdziecznosci kazdemu gosciu daja podarek
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
żyrafy wchodzą do szafy..ten co wychodził tez mrugał okiem? a jak rozpoznają czy ktoś nie z milicji?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Policja mruga kakaowym okiem
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
kakaowym kogutem chyba
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
obstawiam, że wbicie na szamę otwierało hasło: morsuje
-
Śnieg. Rzadki to widok ostatnimi laty.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Czekam na bestię ze Wschodu. No i oczywiście sobotę
#otwieraMY

Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- Żułek
a niech spierdala, zima zaskoczyła drogowców i dozorców
nic kurwa nie odśnieżone było rano, dopiero jak wychodziłem z domu (koło 10) idiota zaczął odśnieżanie
do tego w dodatku temp + i chlapa jak cholera, cud że buty mi nie przemokły
to mnie akurat jedynie z tego wszystkiego cieszy

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
A mi sie tam podobało, jak rano po wyjściu spojrzałem na chodnik a raczej na miejsce gdzie powinien być, bo wszystko było równiutko przykryte białą kołdrą... No i odnalazłem go, bo spojrzałem na linię zasadzonych drzewek
Gdyby leżał taki śnieg przez te kilka miesięcy, piździało by jak w jakimś Nowosybirsku, to pewnie by mi to też przestało odpowiadać, ale jak posypie te kilka dni w ciągu całej zimy to nie rozumiem utyskiwań i robienia z tego tragedii
No to jeszcze jedna rzecz mnie cieszy - robi się już coraz dłuższy dzień. Nadal jest jeszcze ponuro i przytłaczająco, ale już nie tak jak niespełna miesiąc temu.

No to jeszcze jedna rzecz mnie cieszy - robi się już coraz dłuższy dzień. Nadal jest jeszcze ponuro i przytłaczająco, ale już nie tak jak niespełna miesiąc temu.
- Żułek
ja generalnie lubie śnieg (z naciskiem na święta/nowy rok) ale taki prawdziwy jak skrzypi pod butami a nie że musze chodzić wężykiem środkiem ulicy (bo chodnikiem sie nie da) aby się nie utopić w kałuży 
i też wole jak jest ciemniej
nie musze tylu mord szurów oglądać 

i też wole jak jest ciemniej

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
W zeszłym roku taki skrzypiący śnieg i mróz który szczypał w policzki poczułem tylko w górach.
-
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
Stoki sie otwieraja, robie zlecenie dla faceta, wlasciciela, mowi, ze pierdoli, nie bedzie czekal az zdechnie.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
No gula raczej im rośnie z każdym dodatkowym cm śniegu którego teraz w zakopcu najebało już pół metra bo gadałem z kumpelą z nowego targu
wiec sie nie dziwie że stoki chcą otworzyć, pytanie tylko jak to sie przełoży na reakcje rządu

-
- mistrz forumowej ceremonii
Jebłem papierami i zrobiłem sobie dzień wolny.Jestem w pół najebany czerwonym winem, słucham sierściuchów, później zapodam sobie z dwa klasyki horrorów. Zycie jest piękne - pomyślcie o tym.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.