Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: Złote Wary Masterfula 2006
Drone nie jebał Septic Flesh, napisał uniwersalną krytykę i wkleił nazwę zespołu.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Skaut
No proszę, Morpha to tu jeszcze nie było ;)))Nerwowy pisze:Na serio, czy nie, ale złote wary się należą::DMorph pisze:EDIT: Primordial = Amon Amarth
Ja bym powiedział, że Primordial to raczej taki posępny czerep, a że He-Mana za młodu oglądałem, to nowy Primordial też bardzo lubię. Nowy krążek pewnie będzie tak samo niedoceniony jak "The Epigenesis".
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
O właśnie, o Melechesh zapomniałem. Kolejni co się zapomnieli i zgubili złoty środek.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ale od Melechesh to się możesz akurat odstosunkować :)
The madness and the damage done.
- Morph
- Kontakt:
Dlaczego? To jest kolejna z kapel wpisująca się w dość znany schemat:
Niesłuchalne lub ledwo słuchalne gówno z brzmieniem charakterystycznym dla regionu -------> Drobna wolta stylistyczna, odnalezienie złotego środka i stworzenie płyty optymalnej dla siebie* ---------> karykaturalne wykrzywienie i popadnięcie w banał.
Płytami * były kolejno:
Dla Septic Flesh - Sumerian Daemons
Dla Melechesh - Emissaries
Primordial ominął tą fazę i przeszedł z fazy pierwszej do trzeciej.
Niesłuchalne lub ledwo słuchalne gówno z brzmieniem charakterystycznym dla regionu -------> Drobna wolta stylistyczna, odnalezienie złotego środka i stworzenie płyty optymalnej dla siebie* ---------> karykaturalne wykrzywienie i popadnięcie w banał.
Płytami * były kolejno:
Dla Septic Flesh - Sumerian Daemons
Dla Melechesh - Emissaries
Primordial ominął tą fazę i przeszedł z fazy pierwszej do trzeciej.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie mogę się zgodzić, że na Epigenesis popadli w banał. Po prostu nie ;) Tam jest duży krok naprzód w stosunku do Emissaries. Takie stwierdzenie to dopiero możesz wygłaszać, jeśli spierdolą następną płytę. Bo na ostatniej dopracowali swoją stylistykę, a płyty słucha się wybornie głównie z powodu jej wielowymiarowości. Jest lepsza od Emissaries, ich najlepsza, jak dotąd.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
:DDeathless King pisze:A to masz cala wypowiedz, mysle ze sens nadal ten sam.Ja bym jednak odróżnił tzw. deathcore'a (np. Shadows Fall, Lamb of God, Heaven Shall Burn) od tzw. metalcore's i numetalu (np. Korn i Slipknot). O ile ci pierwsi grają coś co można nazwać metalem to ci drudzy po prostu zmasakrowali nowojorskiego hard core'a.
do not make equal what is unequal
- Morph
- Kontakt:
Morph pisze:A ja chyba nawet wolę Vreid od Windir.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Urzekło mnie to, szkoda, żeby zostało zapomniane.Pöstmörtem pisze:tak, jeszcze Nirvana niech się reaktywuje ze swoim grungem i niech zapierdalają w ciuchach robionych przez jakiś megaciuchland na potrzeby biznesu. ja pier.. jakich ja czasów dożyłem. trupy z lat 70-tych się reaktywują dla kasy, jakiś G'n'R próbuje tego samego lol.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
Zacznij się myć. słyszałem że masz problem. :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Riposta widzę jak zawsze na poziomie. Oczywiście monsieur skrupulatnie zanotuję Twoją uwagę, i postaram się zastosować w sposób adekwatny do niej.
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
:D Udaj się do lekarza.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Nominejszyn:
Przecież to jest proste i oczywiste, że:
The Tomb Within >>>>>>>>>>>Heretic>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Chujud Chujinum In Anus
:DHeadcrab pisze:To nie żarty [...]Kurt pisze:Kolega raczy żartować...Headcrab pisze:Nierówność odsłuchowa:
Illud Divinum Insanus > The Tomb Within > Heretic
Przecież to jest proste i oczywiste, że:
The Tomb Within >>>>>>>>>>>Heretic>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Chujud Chujinum In Anus
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
co drugi post Headcraba z tymi nierównościami tu powinien w zasadzie wylądować :)
"Proste i oczywiste " jest to, że dowolne wydawnictwo AUTOPSY, jest ponad całą twórczość MORBID ANGEL (wyłączając Abominations Of Desolation). Problemem jest czas którego potrzeba (niektórym zbyt dużo), by tą "oczywistą, oczywistość" zrozumieć i wyartykułować.
-
Dobrze, że od razu sam się wpisałeś do odpowiedniego tematu. Nie muszę wklejać. ;)
Opowiedz proszę co o tym myślisz. Wszak ta opinia nie jest ani zaskoczeniem, ani przesadą, a tym bardziej tanią prowokacją. To fakt.
-
Mam inne fakty. :)
- ultravox
- zahartowany metalizator
Doskonale rozumiem entuzjazm i bezkrytyczne podejście do ukochanego zespołu, ale nie rozumiem popadania w przesadę... Ale przynajmniej wpisałeś się w odpowiednim temacie. ;)535 pisze:"Proste i oczywiste " jest to, że dowolne wydawnictwo AUTOPSY, jest ponad całą twórczość MORBID ANGEL (wyłączając Abominations Of Desolation). Problemem jest czas którego potrzeba (niektórym zbyt dużo), by tą "oczywistą, oczywistość" zrozumieć i wyartykułować.
Niestety naród nie jest gotowy na prawdę, a przecież jasnym jest fakt, że żadne oprócz wspomnianego "AoD", wydawnictwo MORBID ANGEL nie dorównuje którejkolwiek płycie AUTOPSY. Nie wiem co w tym twierdzeniu jest kontrowersyjnego.
E
EUREKA! Źródło tego twierdzenia jest niewiarygodne. Ponoć osobnik ukrywający swą zaropiałą gębę pod prymitywnym pseudonimusem 535 jest gotów "zrobić loda" każdemu organizatorowi koncertu AUTOPSY w tym kraju. Także cherlaki i niewyżyci agenci na start! Warunki jednak są takie: najpierw koncert, potem przyjemność.
e2
...i jeszcze jedno PALISZ - WYPIERDALASZ!
E
EUREKA! Źródło tego twierdzenia jest niewiarygodne. Ponoć osobnik ukrywający swą zaropiałą gębę pod prymitywnym pseudonimusem 535 jest gotów "zrobić loda" każdemu organizatorowi koncertu AUTOPSY w tym kraju. Także cherlaki i niewyżyci agenci na start! Warunki jednak są takie: najpierw koncert, potem przyjemność.
e2
...i jeszcze jedno PALISZ - WYPIERDALASZ!
Ostatnio zmieniony 01-12-2011, 11:17 przez 535, łącznie zmieniany 2 razy.