Mnie bardziej interesuje czy szatan to lewak a może liberał? A Jezus to konserwa? Tyle pytań w tym matriksie
Wyjaśnię po kapitalistycznemu.
Bóg Ojciec - wymyślił hamburgera
Syn Boży - jak bracia McDonald zakłada skromną burgerownię, udoskonala przepis i sposób wydawania
św. Paweł i apostołowie - Ray Croc, który przejmuje franczyzę i robi ekspansję na świat
Papieże - kolejni CEO korporacji McDonald
Duch Święty - niewidzialna ręka rynku
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Piszą, że już i tuż tuż. Niestety, wybiorą następnego. 3 ostatnich za mojego życia to właściwie logiczna ciągłość. Może teraz im się wylosuje jakiś ekstra, coś jak z tym pomarańczowym orangutanem w hłameryce. Kto wie, co nam tam, ten matrix przyniesie.
Jak rozumiem te kamery na Watykan to nieprzypadkowe są. A rano tak pięknie kłamali co do zdrowia, co zresztą u nich jest tradycją. To kłamstwo, wpisane w DNA.
Bez względu na mój stosunek do kościoła Tomasz Maniura zdaje mandat jako naczelny Niniwy. Chyba jedna z paru osób w życiu do której nigdy nie miałem wąpliwości. Wszystko to co zbudował wokół siebie kurwa Oni przejechali na rowerze cały świat. Jest taka mapa w resturacji gdzie są te wszystkie szlaki rowerowe wytyczone.
Fenomenalna postać, fenomenalny człowiek. Smutno w chuj. To taki swojak. No i dobry człowiek. Bardzo dobry. Heh. No smutno. Tomek to dusza towarzystwa mase pracy wykonał. Tu lokalnie.
Kiedyś siedzieliśmy przy piwku Tomek jak tam nawracasz klepanie zdrowasiek i modły kościelne. Nie Tomek spuszczę im łomot i na rowerach pojedziemy do Indii. Będę mieli cała drogę żeby wymodlic postój
Cały się oplułem piwem
18 lat był z nami. Angażując się w wiele rzeczy. Wsiakl tak w miejscowy klimat. Organizował największą imprezę religijna dla młodzieży katolickiej. To dobre dzieciaki. Moja siostra strasznie się też w to angażowała.
W sumie dziwna sprawa ze festiwal młodzieży katolickiej odbywa się w tym samym miejscu co bieg katorżnika,komandosa.
Tak zupełnie szczerze te imprezy po części odbywają się na Ich terenie. Po części co ja pierdole. Głównie na Ich terenie.
Nie ma żadnego z tym problemu. Nikt nikomu nic nie utrudnia.
Ba powiem więcej ta młodzież ma parasol bezpieczeństwa.
Miesiąc póxniej jak organizujemy imprezy w tym samym miesjcu to to wygląda inaczej
To samo miejsce.
Kiedyś ucieczka zakładników to była najbardziej ekstremalna w Polsce impreza. Szukanie ludzi po lasach, facet który uwierzył,że zgwałcili mu żone i tłumaczyłem mu z Andrzejem w namiocie ,że to wszystko jest kreacją i że żona wróci za jakiś czas. TO były takie odpały. później formuła zluzowała. Właściwie do biegu odpadała bite połowa ludzi ,bo nie miesli siły biec.