ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Patolstwo, to jest skrajne skurwienie i znieczulica. "zrobiłaś swoje i jesteś stary/stara więc zdychaj".
Jebać żuli.
- ggfh
- w mackach Zła
[youtube][/youtube]
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To są nauczycielki?!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- zahartowany metalizator
Ja póki co z tej całej szopki wyniosłem głównie to, że wywalczenie paru złotych więcej sprawi, że poziom intelektualny nauczycieli drastycznie się poprawi, a ich brak poczucia żenady ustąpi.
-
Uważam, że po likwidacji Karty Nauczyciela, ktoś na takim poziomie intelektualnym nie znalazłby lepiej płatnej pracy w szkole niż ma teraz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
po tobie i takich wpisach jak ten, najlepiej widać, kto i jak opłacany ciebie uczyłbyrgh pisze:Ja póki co z tej całej szopki wyniosłem głównie to, że wywalczenie paru złotych więcej sprawi, że poziom intelektualny nauczycieli drastycznie się poprawi, a ich brak poczucia żenady ustąpi.
Poro
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Sprawa dość mocno zagmatwana i każdy ma prawo do głosu, tyle, że nauczyciele to jednak dość delikatna sprawa. Skoro jednak górnicy (nieroby) mogą, służba zdrowia również, taryfiarze to dlaczego nie oni?
Jebać żuli.
-
Pewnie, może każdy, ale jakość ich protestu jakby nie idzie w parze z zawodem, który wykonują i przez to są bardzo łatwym celem ;)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ale co, palili opony, robili trzodę na ulicach, płakali, że deputaty chcą odebrać?
Jebać żuli.
-
[youtube][/youtube]wolff pisze:Ale co, palili opony, robili trzodę na ulicach, płakali, że deputaty chcą odebrać?
Dokładnie :D
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Świetny przykład hihihi, trzoda jak nic, hihihi. Przy okazji, nauczyciele to czy ich wspierający?
Porównaj z tym a potem przemyśl i przeproś.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Oczywiście ślązactwo wszak ich wszyscy bija i oszukują, wypierdalać za Odrę do kuzynostwa jeśli się nie podoba i pracować nie chce.
Porównaj z tym a potem przemyśl i przeproś.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Oczywiście ślązactwo wszak ich wszyscy bija i oszukują, wypierdalać za Odrę do kuzynostwa jeśli się nie podoba i pracować nie chce.
Jebać żuli.
-
Taksówkarze nie strajkowali (niechby spróbowali), a poza tym gonić te wszystkie zawody "wybrane", przywileje, odrębne ustawy branżowe itp. Każdy przedstawiciel takiego zawodu uważa, że bez niego świat się zawali i należy mu się szczególny szacunek...wolff pisze:Sprawa dość mocno zagmatwana i każdy ma prawo do głosu, tyle, że nauczyciele to jednak dość delikatna sprawa. Skoro jednak górnicy (nieroby) mogą, służba zdrowia również, taryfiarze to dlaczego nie oni?
Sprawa jest wbrew pozorom banalna. Żeby do szkół ruszyli młodzi i zdolni ludzie z pasją. Tacy którym się po prostu chce. Państwo polskie musi zapewnić odpowiednie zarobki i warunki rozwoju oraz pracy. Jeżeli kwoty które padają w deklaracjach są prawdziwe to trudno się dziwić, że część towarzystwa reprezentuje cienki poziom.Natomiast robienie z tego argumentu ,że są słabi więc niech zdychają z głodu to już nawet nie jest strzał w kolano. To skrajny debilizm.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Stary, jaj sobie robisz?535 pisze:Żeby do szkół ruszyli młodzi i zdolni ludzie z pasją. Tacy którym się po prostu chce.
Kto będzie tracił czas na ustawianie imbecyli do pionu i ZA ILE? Nie znasz obecnego rynku pracy? Stare belfrostro i nic ponad to.
Jebać żuli.
- Aron
- postuje jak opętany!

No więc towarzysze może coś tak powiem po lini ideologicznej. My Dobra Zmiana uszczelniliśmy system podatkowy i nie kradniemy jak PO PSL SLD i inni. Dlatego mamy więcej kasy w budżecie!

Tylko po jaki chuj po tą kasę wyciągają łapy policjanci, pielęgniarki, a teraz nauczyciele?
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
Aron i wszystko jasne. Nie wstydzisz się parchu szkalować świętego człowieka? Wodza zawsze dziewicy?
- Aron
- postuje jak opętany!
Nie... Po nim to i tak zawsze jak po kaczce spływa:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- ggfh
- w mackach Zła