Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Sprawa zatrzymanej/go aktywisty/tki "Margot" - ankieta
Ta osoba twierdzi, że jest niebinarna. Oficjalnie jest mężczyzną. Czemu niektórzy głosowali, że jest to kobieta?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Maro
- weteran forumowych bitew
Teraz się przekona czy warto dalej świrować w postaci Margot w areszcie. Jeżeli tak to pewnie będzie miał wielu adoratorów 

- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Fajnie komuś życzyć bycia zgwałconym co nie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
Pytanie tylko mam. Czemu jako osoba niebinarna tak bardzo nalega żeby zwracać się do niego/niej wyłącznie jak do kobiety i traktować wyłącznie jako kobietę?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tutaj krotki pamietniczek o stosunkach na kwadracie pomiedzy Klementyna Suchanow i tym Michalem Sz, ktory pisze ten pamietnik: ostrzegam, mocna rakotworczosc, misgenderowanie itp rozne ciekawe odchylenia. Ale obraz srodowiska doskonaly
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Postępy postępu zataczają coraz szersze kręgi. Poprawność polityczna dotarła nawet tu. Jak osobnika z jajami ( prawdopodobnie) można nazwać kobietą? Nie wiem...
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Takie pierdoły opowiadają osobnicy, którzy często deklarują się jako twardo stąpający po ziemi, antyreligijni racjonaliści, wrogowie ciemnogrodu i średniowiecza (cokolwiek to znaczy) i progresiści. Być może jest to dowód na to, że każdy człowiek jest istotą religijną. Tylko jedni zwracają się ku zorganizowanym formom religijnym, a inni wierzą w ww. bzdury, które być może pretendują do świata bajek i baśni: "księżniczka po dotknięciu czarodziejskiej różdżki zamieniła się w księcia by potem po wypiciu wywaru z tajemniczego kielicha przemienić się w dojrzałą cesarzową".mistrzsardu pisze: ↑14-08-2020, 09:42Postępy postępu zataczają coraz szersze kręgi. Poprawność polityczna dotarła nawet tu. Jak osobnika z jajami ( prawdopodobnie) można nazwać kobietą? Nie wiem...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Mamy tu paru "nowoczesnych" pojebow zwanych potocznie postepakami, ot co.mistrzsardu pisze: ↑14-08-2020, 09:42Postępy postępu zataczają coraz szersze kręgi. Poprawność polityczna dotarła nawet tu. Jak osobnika z jajami ( prawdopodobnie) można nazwać kobietą? Nie wiem...
Wczoraj pod filmem z Michalem Sz. gdzie widac i slychac jak mowi on o sobie "zrobilem" i "powiedzialem" pojawil sie szyderczy komentarz, ze nie szanuje on prawa Margot do bycia kobieta xD Nic dodac nic ujac.
woodpecker from space
- Ascetic
dziwny wniosek wyciągnięty. jak masz takie założenie, to nie wiem, czy jest sens prowadzić ten (jak powyżej), czy inny łańcuszek logiczny. szkoda czasu. załóż raz na zawsze i na tym poprzestań*. bo wiesz. z założenia, że ktoś jest antyreligijnym racjonalistom, wyciągać wniosek, że każdy człowiek jest "istotą religijną" to dopasowywanie pięści do nosa. raczej mało komu pasuje, choć kilku się należy.Pacjent pisze: ↑14-08-2020, 09:57Takie pierdoły opowiadają osobnicy, którzy często deklarują się jako twardo stąpający po ziemi, antyreligijni racjonaliści, wrogowie ciemnogrodu i średniowiecza (cokolwiek to znaczy) i progresiści. Być może jest to dowód na to, że każdy człowiek jest istotą religijną. Tylko jedni zwracają się ku zorganizowanym formom religijnym, a inni wierzą w ww. bzdury, które być może pretendują do świata bajek i baśni: "księżniczka po dotknięciu czarodziejskiej różdżki zamieniła się w księcia by potem po wypiciu wywaru z tajemniczego kielicha przemienić się w dojrzałą cesarzową".mistrzsardu pisze: ↑14-08-2020, 09:42Postępy postępu zataczają coraz szersze kręgi. Poprawność polityczna dotarła nawet tu. Jak osobnika z jajami ( prawdopodobnie) można nazwać kobietą? Nie wiem...
ja też oczywiście wyciągam wniosek, wynikający z braku umiejętności operowania innym językiem, niż językiem nacechowanym negatywnymi emocjami. językiem pogardy i ciągłej nienawiści. psychologicznie jest to dość składne z prezentowanymi tutaj poglądami.
* tak jak ze wszystkim. zakładasz. a właściwie zakładają za Ciebie i dopasowywujesz pod to co Ci akurat wpadnie pod rękę.
Ostatnio zmieniony 14-08-2020, 11:06 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- Hatefire
Bo tak się czuje?Mass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 07:51Pytanie tylko mam. Czemu jako osoba niebinarna tak bardzo nalega żeby zwracać się do niego/niej wyłącznie jak do kobiety i traktować wyłącznie jako kobietę?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
to nie ma znaczenia. istotne jest to, jak ma się czuć.Hatefire pisze: ↑14-08-2020, 10:57Bo tak się czuje?Mass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 07:51Pytanie tylko mam. Czemu jako osoba niebinarna tak bardzo nalega żeby zwracać się do niego/niej wyłącznie jak do kobiety i traktować wyłącznie jako kobietę?
była ostatnio mowa o języku i cenzurze. zarzucanie komuś cenzury i języka nienawiści a samemu wykorzystywanie tego w sposób nagminny to już utarta praktyka. a jak druga srtrona się usztywnia to jest jeszcze większa agresja. doskonale to widać po tym topiku. kilka osób się sama nakręca we wlasnym gronie, choć temat dość letni i właściwie mało ważny. ale trzeba podgrzać, bo, ktoś śmiał np. wyjść na ulicę w obronie tej osoby.
w kontekście tego co powyżej jestem bardzo ciekawy jakie będą reakcje jak spełnią się zapowiedzi uruchomienia analogicznej furgonetki, tyle, że jak sami mówią z "pedalskimi" hasłami. mi się tam nie podoba, ani jedna, ani druga, ale rozumiem logikę równowagi i dania odporu. zobaczymy, jak będzie tutaj wyglądała kolejna fala kilku osób co sobie ubzdurały, że to portal partii co popiera reżlim łukaszenki na białorusi.
skąd połączenie tego jak ktoś ma się czuć z zagrabieniem tego forum dla marginalnych poglądów i popierania reżimu na białorusi? a stąd, że w tych dwóch aspektach widać jak jest rozumiane: "bycie wolnościowcem". na jednym wymusisz kim ma być. w drugim przypadku, pośmiejesz się z pałowanych białorusinów (np. poseł wilk). o kwestiach, kto nam najbliższy historycznie i kulturowo, albo co nas spotkało w 39', w tym kontekście też warto wspomnieć. no, ale czego wymagać od agentów rosyjskich w polsce?
Ostatnio zmieniony 14-08-2020, 11:16 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- Hatefire
Ja wychodzę po prostu z założenia, że że określa się każdego jak uważa. Proste.Ascetic pisze: ↑14-08-2020, 11:04to nie ma znaczenia. istotne jest to, jak ma się czuć.Hatefire pisze: ↑14-08-2020, 10:57Bo tak się czuje?Mass-Turbo pisze: ↑14-08-2020, 07:51Pytanie tylko mam. Czemu jako osoba niebinarna tak bardzo nalega żeby zwracać się do niego/niej wyłącznie jak do kobiety i traktować wyłącznie jako kobietę?
była ostatnio mowa o języku i cenzurze. zarzucanie komuś cenzury i języka nienawiści a samemu wykorzystywanie tego w sposób nagminny to już utarta praktyka. a jak druga srtrona się usztywnia to jest jeszcze większa agresja. doskonale to widać po tym topiku. kilka osób się sama nakręca we wlasnym gronie, choć temat dość letni i właściwie mało ważny. ale trzeba podgrzać, bo, ktoś śmiał np. wyjść na ulicę w obronie tej osoby.
w kontekście tego co powyżej jestem bardzo ciekawy jakie będą reakcje jak spełnią się zapowiedzi uruchomienia analogicznej furgonetki, tyle, że jak sami mówią z "pedalskimi" hasłami. mi się tam nie podoba, ani jedna, ani druga, ale rozumiem logikę równowagi i dania odporu. zobaczymy, jak będzie tutaj wyglądała kolejna fala kilku osób co sobie ubzdurały, że to portal partii co popiera reżlim łukaszenki na białorusi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
mi się też wydaje, że rada konfederacji, czy pisu do określenia/ opiniowania np. tego, czy innego aspektu życia jest nie na miejscu. ale ja inaczej postrzegam "postawę wolnościową". pewnie dlatego uważam, że niech se żyje jak chce, do momentu kiedy mi to w sposób zasadniczy nie koliduje z moim życiem. zabawne też jest to, że pacjent non stop wypisuje, "tu za dużo państwa", "tam za dużo państwa" a chwilę później, nie ma problemu określić, kto ma być jaki.Hatefire pisze: ↑14-08-2020, 11:11Ja wychodzę po prostu z założenia, że że określa się każdego jak uważa. Proste.Ascetic pisze: ↑14-08-2020, 11:04to nie ma znaczenia. istotne jest to, jak ma się czuć.
zresztą jest to chyba nieprzemyślane takie narzucanie. nawet terlikowski się wypowiedział, że to woda na młyn lewicy. ale tu chyba bardziej chodzi, kto bardziej prawicowy. pis, czy konfederacja. muszą się o to poszarpać mając pod butem jakiegoś geja, czy lesbijkę.
pocieszne jest też to, jak Pacjent robi to samo co konfederacja stara się robić w wielu innych miejscach w internecie. po prostu daje 1:1 co ma być w danym dniu grane, w jaki sposób opisywane a kilka osób to podchwytuje i lecą za tym przekazem. Pacjent nazywa to "pożyteczni idioci" z tego co pamiętam. jak bym takiego języka pogardy nie stosował. po prostu są to osoby zmanipulowane i nieświadome tej gry.
Poro
- Bloodcult
No właśnie, nie popadajmy w skrajności. Koleś poszedł siedzieć za napaść a ze względu na swoje dziwactwa będzie narażony na przemoc ze strony innych osadzonych. Uważam że powinni go odseparować, niech siedzi z pedolifami i byłymi psami.
-
Do Kol. Hatefire: Gdy ciotka powie Ci, że czuje się wujkiem to będziesz do niej mówił "wuju" zamiast załatwić jej wizytę u psychiatry?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
Albo jak Max Kolonko mianował się prezydentem Polski to czy mamy go uznać za prezydenta Polski ?
- Ascetic
słaby żart.
moim zdaniem areszt 2 miesiące za akt wandalizmu to przesada. rano 10 ta melduje się na komisariacie i tyle. zakaz wyjazdu. jak się nie stawi to możemy mówić o areszcie.
zakładam, że Pacjent potwierdzi. z tym zamknięciem. jakbyśmy każdego co rozpiździł witrynę sklepową zamykali, czy zdemolował 10 samochodów w rzędzie to nie byłoby gdzie tego towarzystwa upychać.
poza tym to zwykła głupota. ta osoba automatycznie staje się twarzą jakiegoś tam konkkulturowego ruchu. chyba nie o to chodzi Wam?
Poro
- Ascetic
a ktoś go uznał?
jest przedmiotem żartów. tak jak ta osoba u Was. pewnie mniej chamskich, ale zawsze. to też właściwie człowiek. tu chyba się zgodzimy? dodam, że póki co ma też polskie obywatelstwo*.
przestrzelona analogia.
* co też jak sobie czytałem nad rzeczką, było temat rozmów. ocena kto jest polakiem a kto nie. niektórzy zbyt dosłownie traktują lektury z lat 30' albo lektury o latach 30'. powyborczo też się nie otrząsnęli z propagandy pisu.
Ostatnio zmieniony 14-08-2020, 11:41 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- Ascetic
pośrednio:
Pacjent pewnie zauważyłeś, że, homoseksualistów już się nie leczy przymusowo. przynajmniej w europie.
wiesz dlaczego o tym piszę?
Poro
- Bloodcult
No przecież tak właśnie było. Pierwsze zatrzymanie mamrota było miesiąc temu. Dostał dozór, który olał i dlatego teraz dostał areszt.