Złote Wary Masterfula
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez TORTURER[/i]
Pisząć o wystrzale,miałem na myśli potężne ładunki pokarmu z MOICH sutów,a Ty sobie od razu kojarzysz z praktykami jakie urządzacie sobie z kolegami nawzajem,nieładnie,nieładnie,ale jestem wyrozumiały na tyle ,by powstrzymac własna niecierpliwośc i ten pierwszy potężny wystrzał zachowac specjalnie dla Ciebie jak przyjdziesz w łaske,wymienic wszystkie swoje płyty za kilka kropel mleka z bozi;) [/quote]
Mocne.
Pisząć o wystrzale,miałem na myśli potężne ładunki pokarmu z MOICH sutów,a Ty sobie od razu kojarzysz z praktykami jakie urządzacie sobie z kolegami nawzajem,nieładnie,nieładnie,ale jestem wyrozumiały na tyle ,by powstrzymac własna niecierpliwośc i ten pierwszy potężny wystrzał zachowac specjalnie dla Ciebie jak przyjdziesz w łaske,wymienic wszystkie swoje płyty za kilka kropel mleka z bozi;) [/quote]
Mocne.
- rob
- w mackach Zła
Z.W.M.- reaktywacja :
[quote][i]Wysłane przez Czesław[/i]
[b]DsO generalnie nie powinno trafiać do szerszego grona odbiorców, Shining to samo, bo potem to już są to tylko odbiorcy i słuchacze. [/b][/quote]
[quote][i]Wysłane przez wolf[/i]
[b]kerry ma nadwage i dużą dupe.generalnie lata świetności ma za sobą[b] [/quote]
[b]jego umiejętność gry na wiosle jest dośc średnia [/b][/quote]
[b]DsO generalnie nie powinno trafiać do szerszego grona odbiorców, Shining to samo, bo potem to już są to tylko odbiorcy i słuchacze. [/b][/quote]
[b]kerry ma nadwage i dużą dupe.generalnie lata świetności ma za sobą[b] [/quote]
jebać frajerów
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
Z.W.M.- reaktywacja :
[/quote]
lubisz być głupi czy tylko udajesz?
Z.W.M.- reaktywacja :
[/quote]
lubisz być głupi czy tylko udajesz?
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Może trochę stare, ale jak przeglądałem temat Brzachwa o najbardziej radosnych dziełach w metalu natknąłem się na taką reakcję akalla o "Blood on Ice":
"co kurwa ,to jest wzruszajaca saga a nie przebojowa radosna płyta ty filisterski kutasie "
Po prostu ryłem na glebie przez 10 minut
"co kurwa ,to jest wzruszajaca saga a nie przebojowa radosna płyta ty filisterski kutasie "
Po prostu ryłem na glebie przez 10 minut

THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
-
- rasowy masterfulowicz
mamy juz rok 2008, temat o Slipknot niedlugo usuna, ale spuscizna tego czlowieka musi pozostac:
So_It_Is_Done napisał:
Myślisz ze taki twardy nieustraszony zawodnik z ciebie, a jakbyś diabła zobaczył to byś w pory nawalił ze strachu.
polecam przekopac sie przez temat o Slipknot w poszukiwania innych tekstow tego uzytkownika - zapewniam, ze wiele nie ustepuja wyzej przytoczonemu
So_It_Is_Done napisał:
Myślisz ze taki twardy nieustraszony zawodnik z ciebie, a jakbyś diabła zobaczył to byś w pory nawalił ze strachu.
polecam przekopac sie przez temat o Slipknot w poszukiwania innych tekstow tego uzytkownika - zapewniam, ze wiele nie ustepuja wyzej przytoczonemu
I AM MORBID
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Adrian696
- zahartowany metalizator
halo Panowie - ten tekst to zaden jego wyczyn - jakby przesledzic co on wypisuje mógłby sie w top5 nie zmieścić
:)
ale skoro juz tu jestem to dodam moj ulubiony tekst tegoroczny:
ANTIGOD::
Slayer jest przereklamowany!!!

ale skoro juz tu jestem to dodam moj ulubiony tekst tegoroczny:
ANTIGOD::
Slayer jest przereklamowany!!!
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
tak sobie myślę, że warto w annałach zapisać dwa jakże piękne i wyróżniające się cytaty. Kto wie, może w tym roku, oprócz nominacji, uda się zgarnąć główną nagrodę:
DivaSatanica pisze:Był czas, że słuchałam dużo bm. W tej chwili w moim odtwarzaczu goszczą tylko płyty ambitniejszych - moim zdaniem - kapel blackowych. Black metal jest w tej chwili dla mnie zbyt prostą i prymitywną muzyką (mówię tu o dokonaniach Burzum, Darkthrone, Gorgoroth itp.). Ostatnimi płytami bm jakie słyszałam i jakie przypadły mi do gustu są "Rom 5:12" Marduk i "Shemhamforash" Revelation Of Doom.
DivaSatanica pisze: Trudno jest być zdzirą. Ale kiedy już nią jesteś, zawsze dostajesz to, czego chcesz...
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
Re: Złote Wary Masterfula 2006
and the winner is....
So_It_Is_Done pisze:Na przykład, Death rozpierdala, ale nie znam ani jednej ich płyty.