Opuszczone fabryki, osiedla, szpitale itd.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Opuszczone fabryki, osiedla, szpitale itd.
no w irlandii jest mnóstwo opuszczonych zabudowań. W KURWĘ. mam wrażenie, że prawa regulujące zasiedlenie nie są tu też ewidentnie przeciwko zasiedlającemu, przeciwnie wręcz może nawet. mam nawet upatrzone opuszczone gospodarstwo, na skarpie nad brzegiem morza. oczywiście nadaje się tylko i wyłącznie do przebudowy, ale miejsce jest FANTASTYCZNE. zrobię zdjęcia następnym razem, będziecie wiedzieć wtedy o co chodzi. to jest po prostu miejsce o którym się śni.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Ten obiekt mnie fascynuje: http://englishrussia.com/index.php/2008 ... chernobyl/
Kurna, może i nawet wlazłbym na górę...
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
-
- postuje jak opętany!
to jest jakiś megawyjebany radar tak? niby nie mam lęku wysokości, ale wchodząc tam srał bym po gaciachWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Ten obiekt mnie fascynuje: http://englishrussia.com/index.php/2008 ... chernobyl/
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Block69
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Tak. Suczysyny pół świata tym zakłócali ( http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Woodpecker )esq pisze:to jest jakiś megawyjebany radar tak? niby nie mam lęku wysokości, ale wchodząc tam srał bym po gaciachWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Ten obiekt mnie fascynuje: http://englishrussia.com/index.php/2008 ... chernobyl/

I dream of colour music,
- chaos
- w mackach Zła
byłem w kozubniku wczoraj w chuj duże to jest
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3 ... a-Kozubnik

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3 ... a-Kozubnik

Ostatnio zmieniony 12-04-2010, 22:15 przez chaos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gore_Obsessed
Faktycznie kapitalny. Drugi raz dzisiaj obejrzałem. Dzięki za wklejenie.Bonny pisze:kapitalny dokument o Czarnobylu:
są wszystkie części, polecam
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Ja bym srał ze szczęścia już z samego faktu stania obok tego nadajnika. Nie omieszkał bym wyjść wyżej choć podobnie jak esq też bym się mógł posrać tylko, że byłby to klocek 50/50 - 50% ze szczęścia, 50% ze strachuWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Tak. Suczysyny pół świata tym zakłócali ( http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Woodpecker )esq pisze:to jest jakiś megawyjebany radar tak? niby nie mam lęku wysokości, ale wchodząc tam srał bym po gaciachWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Ten obiekt mnie fascynuje: http://englishrussia.com/index.php/2008 ... chernobyl/

"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście, Bonarka to było jedno z najfajniejszych miejsc w Krakowie. Teraz niestety stoi tam bodaj największa świątynia konsumpcji w Europie Środkowo-Wschodniej...
Poza tym, to nie obraź się, ale takie akcje jak ta, którą opisałeś to zwykłe prostactwo i słoma z butów. Z zasady niczego nie ruszam, nie niszczę w takich miejscach. Dla mnie opuszczona fabryka to dzieło sztuki. Cisza to najlepsza melodia do kontemplacji w takich miejscach, bo do kontemplacji właśnie służą.
Poza tym, to nie obraź się, ale takie akcje jak ta, którą opisałeś to zwykłe prostactwo i słoma z butów. Z zasady niczego nie ruszam, nie niszczę w takich miejscach. Dla mnie opuszczona fabryka to dzieło sztuki. Cisza to najlepsza melodia do kontemplacji w takich miejscach, bo do kontemplacji właśnie służą.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Jak będziesz miał okazję to polecam również książkę Czarnobyl. Spowiedź reportera Igora Kostina.Gore_Obsessed pisze:Faktycznie kapitalny. Drugi raz dzisiaj obejrzałem. Dzięki za wklejenie.Bonny pisze:kapitalny dokument o Czarnobylu:
są wszystkie części, polecam
Tak, to ten sam, który występował w filmie i który zrobił pierwsze zdjęcia reaktora kilka godzin po wybuchu.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Nie obrażam się kolego BonnyBonny pisze:Oczywiście, Bonarka to było jedno z najfajniejszych miejsc w Krakowie. Teraz niestety stoi tam bodaj największa świątynia konsumpcji w Europie Środkowo-Wschodniej...

- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- chaos
- w mackach Zła
to kolega nie wie że lampy fluorescencyjne zawierają tlenki rtęci i nie wolno ich wprowadzać do środowiska ?Anthropophagus pisze: ... buchających gazem jarzeniówek ...
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
powinien był się do nich przywiązać?chaos pisze:to kolega nie wie że lampy fluorescencyjne zawierają tlenki rtęci i nie wolno ich wprowadzać do środowiska ?Anthropophagus pisze: ... buchających gazem jarzeniówek ...

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- chaos
- w mackach Zła
mógł się chociaż nawdychać to może zmądrzał by trochu
-
- postuje jak opętany!
nie no widzę, że sami tu ekolodzy i strażnicy "dzieł sztuki" 

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Taa, same pro-life'y z pacyfką na kostce 

- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- chaos
- w mackach Zła
dupczę pacyfę, nie ma to nic wspólnego z troską o środowisko w którym żyjesz
wkurwia mnie natomiast jebana mentalność wielu polaków zachowujących się jak świnie, wszędzie kurwa śmietnik
ledwo śnieg zszedł poszedłem z dzieciakami na spacer i zamiast koncentrować się na przyjemności spędzania czasu z dzieciakami stresowałem się że mała zaraz wdepnie w jakieś jebane gówno kundla, przetnie się na jakiejś butelce lub kiepa jakiegoś podniesie z ziemi, chlew, trzeba być strasznym kmiotem żeby syfić tak wokół siebie ... aż nie chce mi się kontynuować wątku bo nerwy mnie biorą
wkurwia mnie natomiast jebana mentalność wielu polaków zachowujących się jak świnie, wszędzie kurwa śmietnik
ledwo śnieg zszedł poszedłem z dzieciakami na spacer i zamiast koncentrować się na przyjemności spędzania czasu z dzieciakami stresowałem się że mała zaraz wdepnie w jakieś jebane gówno kundla, przetnie się na jakiejś butelce lub kiepa jakiegoś podniesie z ziemi, chlew, trzeba być strasznym kmiotem żeby syfić tak wokół siebie ... aż nie chce mi się kontynuować wątku bo nerwy mnie biorą
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Zgadzam się, też mnie to wkurwia, tylko co twoje sapy mają wspólnego z tematem, który jest nomen omen o śmietniskach? Masz do mnie żale o rozbitą lampkę na terenie 500 m2 gdzie jest (był) niewyobrażalny wręcz burdel?
Swoją drogą, mentalność mentalnością ale ciężko utrzymać względny porządek w kraju gdzie prędzej na ulicy znajdziesz jebaną żydowską oborę niż zwykły śmietnik..

- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
o to to. chujnia na max pod tym wzgledem.Anthropophagus pisze: w kraju gdzie prędzej na ulicy znajdziesz jebaną żydowską oborę niż zwykły śmietnik..
this is a land of wolves now
- chaos
- w mackach Zła
lampka lampką, wyobraź sobie 20 mln takich kmiotów, którzy rozwalą "tylko jedną" lampkę rtęciową i pomyśl ile rtęci uwalnia się do środowiska
poza tym wspomniałeś że zrobiliście tam ogólny rozpierdol
poza tym wspomniałeś że zrobiliście tam ogólny rozpierdol