POGODA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: POGODA
Ban na politykę trwa jak widzę w najlepsze, teraz mi wątek o pogodzie zasmrodzi...
-
- mistrz forumowej ceremonii
Opowieści o otyłości, nowotworach, cukrzycy i o wszystkich innych chorobach cywilizacyjnych to też polityka. Zresztą statystyka je opisuje, a jak wiadomo, statystyka to instrument do lewackiej manipulacji faktami.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-09-2023, 17:38Ostatni każdy dzień jest historycznie najgorętszym od kiedy tylko zaczęto mierzyć temperatury w Polsce. Jeśli uważasz, że to jakaś firma robi, to nie ma już ratunku.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ale nie najgorętszym w historii tego miejsca, więc jeśli uważasz że bardziej radykalne zmiany klimatu sprzed kilkuset czy kilku tysięcy lat były spowodowane przez przemysł ciężki, samoloty i samochody to masz ciekawe klimaty. Z drugiej strony jeśli twierdzisz, że klimat nie zmieniałby się gdyby człowiek zaniechał różnych emisji to co wg Ciebie emitował, że kiedyś dochodziło do przełomowych zmian, jakie znamy z podręczników?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-09-2023, 17:38Ostatni każdy dzień jest historycznie najgorętszym od kiedy tylko zaczęto mierzyć temperatury w Polsce. Jeśli uważasz, że to jakaś firma robi, to nie ma już ratunku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie rozumiesz. Ja nic nie twierdzę. Powiedziałem to już na początku, tylko po raz kolejny lecisz skryptem, który masz przygotowany na podobne okazje, nie czytając, co pisze druga strona. Powiedziałem, że te sprawy należy zostawić ludziom, którzy spędzili całe życie badając to zagadnienie. Wymyśliłeś sobie sam moje zdanie, mimo, że wyraziłem się już jasno, i teraz to wymyślone zdanie atakujesz.Pacjent pisze: ↑27-09-2023, 17:57Ale nie najgorętszym w historii tego miejsca, więc jeśli uważasz że bardziej radykalne zmiany klimatu sprzed kilkuset czy kilku tysięcy lat były spowodowane przez przemysł ciężki, samoloty i samochody to masz ciekawe klimaty. Z drugiej strony jeśli twierdzisz, że klimat nie zmieniałby się gdyby człowiek zaniechał różnych emisji to co wg Ciebie emitował, że kiedyś dochodziło do przełomowych zmian, jakie znamy z podręczników?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Po raz kolejny lecisz utopią. Zostawmy sprawę fachowcom, a będziemy bezpieczni... oddając ważne kwestie w ręce skorumpowanej przez polityków grupy zawodowej, która bazuje na tym, że większość uznaje ich za autorytety swojej dziedziny. Przetestowaliśmy to już z lekarzami w czasie tzw. pandemii.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-09-2023, 18:15Nie rozumiesz. Ja nic nie twierdzę. Powiedziałem to już na początku, tylko po raz kolejny lecisz skryptem, który masz przygotowany na podobne okazje, nie czytając, co pisze druga strona. Powiedziałem, że te sprawy należy zostawić ludziom, którzy spędzili całe życie badając to zagadnienie. Wymyśliłeś sobie sam moje zdanie, mimo, że wyraziłem się już jasno, i teraz to wymyślone zdanie atakujesz.Pacjent pisze: ↑27-09-2023, 17:57Ale nie najgorętszym w historii tego miejsca, więc jeśli uważasz że bardziej radykalne zmiany klimatu sprzed kilkuset czy kilku tysięcy lat były spowodowane przez przemysł ciężki, samoloty i samochody to masz ciekawe klimaty. Z drugiej strony jeśli twierdzisz, że klimat nie zmieniałby się gdyby człowiek zaniechał różnych emisji to co wg Ciebie emitował, że kiedyś dochodziło do przełomowych zmian, jakie znamy z podręczników?
I nie opowiadaj mi tu, że nic nie twierdzisz. Twierdzisz dokładnie to samo co głosi oficjalna wersja tej bandy cwaniaków tylko zasłaniasz się ich fachowością. Tymczasem wystarczy zrobić im test na uczciwość i rzetelność by mieć pełny obraz sytuacji.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie mam zdania i nie wciśniesz mi go siłą tylko dlatego, że mam ochoty wypowiadać się z pozycji eksperta, nie mając pojęcia, o czym mówię. Zdaję sobie sprawę z braków w wiedzy - to jest coś, czego nigdy nie osiągniesz.Pacjent pisze: ↑27-09-2023, 18:23Po raz kolejny lecisz utopią. Zostawmy sprawę fachowcom, a będziemy bezpieczni... oddając ważne kwestie w ręce skorumpowanej przez polityków grupy zawodowej, która bazuje na tym, że większość uznaje ich za autorytety swojej dziedziny. Przetestowaliśmy to już z lekarzami w czasie tzw. pandemii.
I nie opowiadaj mi tu, że nic nie twierdzisz. Twierdzisz dokładnie to samo co głosi oficjalna wersja tej bandy cwaniaków tylko zasłaniasz się ich fachowością. Tymczasem wystarczy zrobić im test na uczciwość i rzetelność by mieć pełny obraz sytuacji.
-
Bzdura. Przecież jesteś czynnym demokratą, prawda?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-09-2023, 18:57Nie mam zdania i nie wciśniesz mi go siłą tylko dlatego, że mam ochoty wypowiadać się z pozycji eksperta, nie mając pojęcia, o czym mówię. Zdaję sobie sprawę z braków w wiedzy - to jest coś, czego nigdy nie osiągniesz.Pacjent pisze: ↑27-09-2023, 18:23Po raz kolejny lecisz utopią. Zostawmy sprawę fachowcom, a będziemy bezpieczni... oddając ważne kwestie w ręce skorumpowanej przez polityków grupy zawodowej, która bazuje na tym, że większość uznaje ich za autorytety swojej dziedziny. Przetestowaliśmy to już z lekarzami w czasie tzw. pandemii.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nic mi na ten temat nie wiadomo. Nie wiem, co to znaczy. Możesz zdefiniować.
-
Że głosujesz.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-09-2023, 19:43Nic mi na ten temat nie wiadomo. Nie wiem, co to znaczy. Możesz zdefiniować.
-
Jasny chuj. Wpadłem tylko napisać ,że pogoda jest zajebista i niech tak świeci jak najdłużej.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czasem tak, czasem nie, teraz nie wiem, czy będę głosował. Trafiłeś raczej w ślepy zaułek.
-
To dlaczego zabierasz głos (w wyborach), decydując o losach innych, skoro na wielu sprawach się nie znasz? Pycha i buta.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑27-09-2023, 21:35Czasem tak, czasem nie, teraz nie wiem, czy będę głosował. Trafiłeś raczej w ślepy zaułek.
-
Jaka pycha i buta? Wychodząc z Twojego założenia nikt nie powinien oddawać głosu
Najlepiej na Konfederację i Sławka który pierdoli takie kocopały na tych mediach społecznoćiowych gdzie rynce mi opadają. Tak patrzysz i jedyne nad czym się zastanawiasz- kurwa kto tam za te doractwo podatkowe płaci? Banda jakiś niedojebanych intelektualnie kolesi.
świetna alternatywa dla lepszego świata. Nie ma to tamto.
Pycha i buta to raczej wywodzą sie z środowiska konfederacji.NIkt nie jest tak buńczuczny jak ci kolesie.
Najlepiej na Konfederację i Sławka który pierdoli takie kocopały na tych mediach społecznoćiowych gdzie rynce mi opadają. Tak patrzysz i jedyne nad czym się zastanawiasz- kurwa kto tam za te doractwo podatkowe płaci? Banda jakiś niedojebanych intelektualnie kolesi.
Pycha i buta to raczej wywodzą sie z środowiska konfederacji.NIkt nie jest tak buńczuczny jak ci kolesie.
-
Też nie znoszę Menzena, więc powiedz mi, na które ugrupowanie warto oddać głos?tomaszm pisze: ↑28-09-2023, 09:26Jaka pycha i buta? Wychodząc z Twojego założenia nikt nie powinien oddawać głosu
-
Masz w moim podpisie. Zobaczymy jak nam pójdzie:) Mi też wiele rzeczy nie pasuje, jestem nazwijmy to prawicowo zaopatrzonym kolesiem gospodarczo ale Kolacjia Obywatelska to jedyny front ludzi osobiście gdzie mogę przetrwać a wiele rzeczy mi nie leży. I za Przemka kładę głowę. To mój najbliższy przyjaciel.
- uglak
- Hatefire
No weź go nie gnęb już jak jakiś kapo. Nie widzisz, że napisał, że żyje mu się i tak zupełnie jak w obozie koncentracyjnym.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
rzułf
-
Mam bana w tematach. Tam nie piszę. Nie bój się tak.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
dlatego piszesz sobie na luzaku o polityce w dowolnym temacie. to ma sens.