Co teraz pijecie?

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

Re: Co teraz pijecie?

07-04-2019, 21:15

O, wziąłem jednego Primatora 11 Lezak i był bardzo dobry. Smakował mi bardziej jak w tych starych flaszkach.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-04-2019, 11:40

Obrazek

nie powiem. kosa. wykręca ryj w drugą stronę.

przeszkadza mi lekki posmak gówna w tej ambrozji, ale, czego się nie robi dla urozmaicenia. bo tak by było jak zawsze. woda. woda. woda*.

jak śpiewały quasi-skiny-zLegionowa.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

08-04-2019, 12:53

Niektórzy koneserzy smaku gówna wlasnie by się polasili na ten aromat. Może wypij wszystko oprócz smaku gówna to triceps będzie twym przyjacielem :) choć on chyba nie piją wegańskich napojów. W sumie to czy jedzenie gówna to wegetarianizm ? Czy miesozerstwo?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2019, 13:49

maciek z klanu pisze:Niektórzy koneserzy smaku gówna wlasnie by się polasili na ten aromat. Może wypij wszystko oprócz smaku gówna to triceps będzie twym przyjacielem :) choć on chyba nie piją wegańskich napojów. W sumie to czy jedzenie gówna to wegetarianizm ? Czy miesozerstwo?
obstawiałbym jednak mięsożerstwo;-) wraz z gównem przyjmuje się parazytologiczne-pasożyty. taka przywra jak np. motylica wątrobowa czy taki tasiemiec uzbrojony, czy nie, to bez wątpienia mnięsko.

a z tą koprofagią jest tak, że nie jest to w przyrodzie jakoś szczególnie powszechne zjawisko. wikipedia pisze, że świnie i psy uzupełniają w ten sposób swoje niedobory. co ludzie uzupełniają to ja tam nie wiem. może brak warzywek to powoduje, że czegoś tam mu brakuje i trzeba się raczyć gównem. trzeba specjalisty pytać ;-)

ps. ten sok z kapusty to istne morderstwo bez kibla na podorędziu ....
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

08-04-2019, 14:05

^ te kwasy kapustne, codziennie raczę na trzto:) Ale ilość musi być dozowana, by nie obesrać na rzadko się.
Dla mnie bezpieczna dawka, to takie 3/4 szklanki.
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2019, 14:14

SODOMOUSE pisze:^ te kwasy kapustne, codziennie raczę na trzto:) Ale ilość musi być dozowana, by nie obesrać na rzadko się.
Dla mnie bezpieczna dawka, to takie 3/4 szklanki.
daj spokój ;-) tak sobie zajebałem niedoświadczony i nieprzyzwyczajony z pół litra. normalnie wysrałem wszystkie obleńce i płazińce.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

08-04-2019, 14:22

no to już wiesz, że to nieco za dużo:) Wypij szklanę powiedzmy i poczekaj na efekty.... Może brutalna defekacja, Cię nie zaskoczy...
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2019, 14:27

SODOMOUSE pisze:no to już wiesz, że to nieco za dużo:) Wypij szklanę powiedzmy i poczekaj na efekty.... Może brutalna defekacja, Cię nie zaskoczy...

już wiem... fakt ;-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
maciek z klanu

08-04-2019, 20:31

Czytam taką książkę młodej ,,what is poo,, i sporo ciekawostek tam jest. Jedna z nich pasująca Tomaszu do twojej wypowiedzi dwa posty wyżej jest taka że króliki zjadają swoje kupy. Druga niepasująca a ciekawa jest taka że walenie jakieś tam robią kupę w kolorze różowym. Smacznego triceps.
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2019, 20:34

tzo ty maciek odjebujesz grubasie, nie wstyd ci? ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2019, 20:39

maciek z klanu pisze:Czytam taką książkę młodej ,,what is poo,, i sporo ciekawostek tam jest. Jedna z nich pasująca Tomaszu do twojej wypowiedzi dwa posty wyżej jest taka że króliki zjadają swoje kupy. Druga niepasująca a ciekawa jest taka że walenie jakieś tam robią kupę w kolorze różowym. Smacznego triceps.
niestety obiecałem sobie, że nie będę nawiązywał do gustu kulinarnego kol. Geotrupes stercorarius, ale wywołany do tablicy muszę. o królikach nie wiedziałem, ale w rodzinie mam jednego psa (nie, nie, mundurowy. takiego bym się naturalnie wyrzekł ) co żre sraki. ostatnio jak go widziałem, nawet tak sobie w głowie zwizualizowałem naszego kolegę od rodzynek. ale, ja nie o tym. nie da się go zupełnie oduczyć żarcia tych srak. podobno ma jakieś takie ulubione. o konkretnej konsystencji. nie wiem jak z zapachem bo nikt tego chyba już nie weryfikował. no i ten bydlak jak coś pogoni na spacerze to zawsze chce gościom dac liza/ psiego buziaka. ku uciesze właścicieli. i tak do końca nie wiem, kto ma bardziej najebane we łbie. pies, czy właściciele.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

08-04-2019, 21:42

Obrazek

Dzisiaj odsłuchy z gentelmenen werwolfem
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
maciek z klanu

08-04-2019, 21:48

Ascetic pisze:
maciek z klanu pisze:Czytam taką książkę młodej ,,what is poo,, i sporo ciekawostek tam jest. Jedna z nich pasująca Tomaszu do twojej wypowiedzi dwa posty wyżej jest taka że króliki zjadają swoje kupy. Druga niepasująca a ciekawa jest taka że walenie jakieś tam robią kupę w kolorze różowym. Smacznego triceps.
niestety obiecałem sobie, że nie będę nawiązywał do gustu kulinarnego kol. Geotrupes stercorarius, ale wywołany do tablicy muszę. o królikach nie wiedziałem, ale w rodzinie mam jednego psa (nie, nie, mundurowy. takiego bym się naturalnie wyrzekł ) co żre sraki. ostatnio jak go widziałem, nawet tak sobie w głowie zwizualizowałem naszego kolegę od rodzynek. ale, ja nie o tym. nie da się go zupełnie oduczyć żarcia tych srak. podobno ma jakieś takie ulubione. o konkretnej konsystencji. nie wiem jak z zapachem bo nikt tego chyba już nie weryfikował. no i ten bydlak jak coś pogoni na spacerze to zawsze chce gościom dac liza/ psiego buziaka. ku uciesze właścicieli. i tak do końca nie wiem, kto ma bardziej najebane we łbie. pies, czy właściciele.
Mój pies ma taka przypadłość że lubi wylizywac ubrania młodej z kupy, ewentualnie moja spermę ale tutaj już chyba odkrywam rabka tajemnicy z mojego życia prywatnego :))
Awatar użytkownika
maciek z klanu

08-04-2019, 21:48

Triceratops pisze:tzo ty maciek odjebujesz grubasie, nie wstyd ci? ;)
Plastek wiesz że ja cię lubię mój tym rumburaczku :*
Awatar użytkownika
Triceratops

08-04-2019, 22:06

No wiem, wiem, ze tak mi okazujesz sympatie.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

08-04-2019, 22:12

maciek z klanu pisze:
Ascetic pisze:
Mój pies ma taka przypadłość że lubi wylizywac ubrania młodej z kupy, ewentualnie moja spermę ale tutaj już chyba odkrywam rabka tajemnicy z mojego życia prywatnego :))

nie, skadże znowu ;-)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

08-04-2019, 22:18

Hahaha, warto śledzić forum dla takich zwierzeń. Powiedz maciek jeszcze, ze zlizuje bezpośrednio z pindola? :D
PENIS METAL
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

08-04-2019, 22:29

Block69 pisze:Hahaha, warto śledzić forum dla takich zwierzeń. Powiedz maciek jeszcze, ze zlizuje bezpośrednio z pindola? :D
maciek do buzi sobie sam sięga, ewentualnie co skapnie, to chapnie pies:)
Awatar użytkownika
maciek z klanu

08-04-2019, 22:50

SODOMOUSE pisze:
Block69 pisze:Hahaha, warto śledzić forum dla takich zwierzeń. Powiedz maciek jeszcze, ze zlizuje bezpośrednio z pindola? :D
maciek do buzi sobie sam sięga, ewentualnie co skapnie, to chapnie pies:)
Z takim brzuchem to ni huja nie da rady :)) oczywiście nie zlizuje tego z mojego małego tylko np z pościeli :) lubi chyba wydzieliny na tworzywach sztucznych. Ale swoje rzygi też zawsze ładnie zje :) gdyby nie miał imienia nazwałbym go triceratops
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

08-04-2019, 22:51

temat co teraz pijecie wszedl w nowy wymiar:)
niech to miejsce niebawem zniknie
ODPOWIEDZ