Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
myśle, że to gra dla fanów Dark souls i bloodborne, wiec troche sobie poczekasz. Aczkolwiek jako osoba która uwielbia gry from software jestem w szoku tym jak bardzo podnieśli poziom trudności. Dark Souls to przy tym normalna gra,
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Same here. Spadnie cena to przypierdolę konkretnie :)Bień pisze:Czekam z zakupem jak cena spadnie i gra pojawi sie w dostepnej cenie na olx.Only_True_Believers pisze:Gram od piątku, przejebanie trudna gra. ale fajna.maciek z klanu pisze:Jak tam gra ktoś w Sekiro? Dziś kupiłem i pierwsze wrażenia pozytywne
Az ludzie sie na niej przejada ,wkurwia ,,co to ma byc,, i przez poziom trudnosci beda chcieli sprzedac :D
- hcpig
[youtube][/youtube]
To już trzeci rapowany trailer WTF?
Może gościem w DLC będzie RZA albo Ghostface Killah.
To już trzeci rapowany trailer WTF?
Może gościem w DLC będzie RZA albo Ghostface Killah.
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Fajny trailer kurwa chcę już te gre
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
Po tych waszych fanatyckich postach w temacie MK widzę że to taki Mare gier :D
-
No, i też mi trochę tutaj pozerstwem zajeżdża ;)
-
[youtube][/youtube]
!
!
-
Gdyby kogoś to interesiło, a słyszałem niedawno, że byli tacy, co chwalili nowych Tormentów, w MM chodzi jeszcze pudełkowa wersja za 2 dychy.
Bo DS to jest normalna gra, rzecz w tym, że podeszli do niej także niedzielni gracze, którzy dotychczas mieli kontakt głównie z "symulatorami" jazdy i nie pamiętają, jakie gry potrafiły być trudne kiedyś (pierwsza lepsza platformówka z lat '90) ;)Only_True_Believers pisze:myśle, że to gra dla fanów Dark souls i bloodborne, wiec troche sobie poczekasz. Aczkolwiek jako osoba która uwielbia gry from software jestem w szoku tym jak bardzo podnieśli poziom trudności. Dark Souls to przy tym normalna gra,
- Bień
- postuje jak opętany!
Troszke sie nie zgodze,imo seria dark souls identyfikuje sie pod kategorie ,,trudna gra,, ale na pewno nie ,,przejebanie trudna gra,,byrgh pisze:Gdyby kogoś to interesiło, a słyszałem niedawno, że byli tacy, co chwalili nowych Tormentów, w MM chodzi jeszcze pudełkowa wersja za 2 dychy.
Bo DS to jest normalna gra, rzecz w tym, że podeszli do niej także niedzielni gracze, którzy dotychczas mieli kontakt głównie z "symulatorami" jazdy i nie pamiętają, jakie gry potrafiły być trudne kiedyś (pierwsza lepsza platformówka z lat '90) ;)Only_True_Believers pisze:myśle, że to gra dla fanów Dark souls i bloodborne, wiec troche sobie poczekasz. Aczkolwiek jako osoba która uwielbia gry from software jestem w szoku tym jak bardzo podnieśli poziom trudności. Dark Souls to przy tym normalna gra,
Tutaj tez chodzi o próg wejscia do samej gry..duza czesc mlodszych graczy przyzwyczajona do smiesznego poziomu trudnosci gier w tych czasach dostanie w pizde w pierwszych 2 godzinach i po prostu zrezygnuje,ale czesc bedzie walczyla dalej i w pewnym momencie cos kliknie w glowie(nauczymy sie odpowiednich zachowan,przyzwyczaimy sie do systemu gry itp) i zaczyna sie piekna przygoda ;]
I tutaj tez pojawia sie piekna cecha gier soulsbornowych...Jeden bedzie meczyl sie z sierota Kos caly dzien a drugi zrobi go za 2 podejsciem ale meczyl sie z pajakiem Rom-em przez 2 dni xD (Bloodborne)
Rozjebie smougha i ornsteina za pierwszym...ale przy capra demonie chcial wyjebac pada przez okno(Dark Souls) Itp
Kazdemu ta gra siada inaczej...ale kurde nie powiedzialbym ze to ,,normalna gra,, ;]
- maciek z klanu
Kurwa w Sekiro już pierwszy Boss ten jebany ogr zabił mnie wczoraj z 40 razy, ale dziś huja ubije
- Bień
- postuje jak opętany!
Slyszalem ze dobrze pojechali z poziomem trudnosci w sekiro ;] Nie siedzi mi troche japonski klimat w tej gierce ale nie mozna miec wszystkiego ;]
- Only_True_Believers
Ogr nie jest pierwszym bossem, bossem jest każdy za którego dostaniesz wspomnienie lub koralik. Też sie namęczyłem z tym ogrem, W końcu ujebałem go tak:maciek z klanu pisze:Kurwa w Sekiro już pierwszy Boss ten jebany ogr zabił mnie wczoraj z 40 razy, ale dziś huja ubije
"Cukierek na skradanie, miecz w plecy od tyłu, i 1 kulka znika. Następnie ogr sie uwalnia, walimy go co chwile olejem i dyszą ogniową i gnije skurwiel. Następni dwaj są łatwiejsi :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- TheDude

Dziś będę badać jak ta konwersja się udała.
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Sekiro w niecałe półtora godziny
https://youtu.be/P9xKlR5ZPSo
https://youtu.be/P9xKlR5ZPSo
- maciek z klanu
Ja obczailem wczoraj żeby zaciągnąć go na górę, tam gdzie stoi ten gość z halabarda i potem spierdolic dół i on tam stoi ale nie wie gdzie jesteś, on skacze w dół. Ja uciekam on mnie nie ma na radarze i znów na górę i skacze na niego w dół i jeden pasek zabity. No ale potem kurwa te jego skoki do przodu mnie wykonczaja. Dziś ubije bydle :)) zajebiście mi się ta gra podoba.Only_True_Believers pisze:Ogr nie jest pierwszym bossem, bossem jest każdy za którego dostaniesz wspomnienie lub koralik. Też sie namęczyłem z tym ogrem, W końcu ujebałem go tak:maciek z klanu pisze:Kurwa w Sekiro już pierwszy Boss ten jebany ogr zabił mnie wczoraj z 40 razy, ale dziś huja ubije
"Cukierek na skradanie, miecz w plecy od tyłu, i 1 kulka znika. Następnie ogr sie uwalnia, walimy go co chwile olejem i dyszą ogniową i gnije skurwiel. Następni dwaj są łatwiejsi :)
- maciek z klanu
Koniecznie daj znać bo czaje się na toTheDude pisze:
- Only_True_Believers
kluczem jest jego wrażliwość na ogień.maciek z klanu pisze:Ja obczailem wczoraj żeby zaciągnąć go na górę, tam gdzie stoi ten gość z halabarda i potem spierdolic dół i on tam stoi ale nie wie gdzie jesteś, on skacze w dół. Ja uciekam on mnie nie ma na radarze i znów na górę i skacze na niego w dół i jeden pasek zabity. No ale potem kurwa te jego skoki do przodu mnie wykonczaja. Dziś ubije bydle :)) zajebiście mi się ta gra podoba.Only_True_Believers pisze:Ogr nie jest pierwszym bossem, bossem jest każdy za którego dostaniesz wspomnienie lub koralik. Też sie namęczyłem z tym ogrem, W końcu ujebałem go tak:maciek z klanu pisze:Kurwa w Sekiro już pierwszy Boss ten jebany ogr zabił mnie wczoraj z 40 razy, ale dziś huja ubije
Ja się wczoraj męczyłęm z Juzou The Drunkard, to dopiero skurwiel.
- maciek z klanu
A po kilkunastu zgonach dostałem info o jakichś figurkach moru, na moim ncp ach , to jakoś negatywnie wpływa oprócz tego że ten los będzie dla mnie mniej życzliwy?
- Only_True_Believers
z tego, co wyczytałem w necie to nie, ja ciągle latam z szansą losu na 10% po wielu zgonach i tego nie podnoszę bo itak gine jak szmata.
- TheDude
Gram trzecią godzinę i jest naprawdę spoko !! Pobieraj i graj.maciek z klanu pisze:Koniecznie daj znać bo czaje się na toTheDude pisze: