ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Heh ja tez z nim miałem zajęcia. W porządku facet.
Zresztą ja całą kadrę US wydziału prawa mega sympatycznie wspominam. Jeden z profesorów i jego Kancelaria obsługuje moja Kancelarie od tematów trudnych. Zgadnij która? Czasem się śmieje ze tylko mój profesor pasuje do mojego poziomu zdupienia:D Dlatego między sobą się tak dogadujemy. Świetny adwokat i jego prawa ręka. Zawsze jak czegoś nie ogarniam to dzwonie. W tylu tematach mi pomogli ze nigdy się nie odpłacę. Kiedyś byłem studentem teraz mam masę Kolegów i Koleżanek z US. Wartościowe znajomości.
Parę przyjaźni mam tez z US głównie to osoby co wykonują wolny zawód i wykładają na US. Studiowanie na US najlepsze lata. Świetni ludzie.
Jeden z Adwokatów co tam wykłada,zarazem profesor to też Adwokat mojego starego. KPK. Poznaliśmy się w sumie jak stary brioił. Dziwne uczucie jak profesor z uczelni jest u ciebie w domu. I masz egzamin za miesiąc.
Zresztą ja całą kadrę US wydziału prawa mega sympatycznie wspominam. Jeden z profesorów i jego Kancelaria obsługuje moja Kancelarie od tematów trudnych. Zgadnij która? Czasem się śmieje ze tylko mój profesor pasuje do mojego poziomu zdupienia:D Dlatego między sobą się tak dogadujemy. Świetny adwokat i jego prawa ręka. Zawsze jak czegoś nie ogarniam to dzwonie. W tylu tematach mi pomogli ze nigdy się nie odpłacę. Kiedyś byłem studentem teraz mam masę Kolegów i Koleżanek z US. Wartościowe znajomości.
Parę przyjaźni mam tez z US głównie to osoby co wykonują wolny zawód i wykładają na US. Studiowanie na US najlepsze lata. Świetni ludzie.
Jeden z Adwokatów co tam wykłada,zarazem profesor to też Adwokat mojego starego. KPK. Poznaliśmy się w sumie jak stary brioił. Dziwne uczucie jak profesor z uczelni jest u ciebie w domu. I masz egzamin za miesiąc.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Drogi użytkowniku Triceps. Wygląda mi na to, że masz dość prawicowe poglądy. Klikasz zatem w filmy na YT, które prezentują takowe poglądy (niekoniecznie w ekstremalnej formie). Algorytm YT podłapuje to i rekomenduje Ci kolejne filmy o tej tematyce, które są coraz bardziej radykalne i coraz bardziej próbują Cię przekonać, że toczy się w Polsce ideologiczna wojna z lewicą i że w ogóle wszyscy to zjeby i odklejeńcy, bo wtedy spędzasz więcej czasu na platformie. Kończy się to tak, że zarabia na tym YT sprzedając Ci reklamy, które oglądasz w tych filmach, zarabia Jaś Kapela, bo dostaje atencję i klikalność, zarabia właściciel kanału, który zanęcił Cię Jasiem Kapelą w tytule a Ty biegasz do drzewa do drzewa myśląc, że jesteś w środku wojny.Triceratops pisze: ↑14-01-2025, 12:20Nie wiem czy wolno ten kanal ogladac, mam nadzieje, ze mnie zaraz ktos naprostuje ale z rozmowy z ministrem Gramatyka wynika, ze patostrimer, freakfighter i cpun Jas Kapela przytuli 6 klockow miesiecznie za "napisanie piosenek do musicalu o historii aborcji", ktory to musical nawet wcale nie musi powstac. Ja bym wolal dac te piniondze lykanowi za film "hitler na masterfulu". Gdzies od 6 minuty
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sz kol to nie ma nic wspolnego z pogladami, kazdy kto prowadzi jdg wie ile musi zapierdalac zeby po zaplaceniu zusu i podatkow zostala nawet ta przyslowiowa piatka. Nie wiem czy Prusinowski to lewak czy prawak i nie draze nawet tematu. A jak jestes jdg to czegos musisz sluchac, radio stalo sie juz niestrawne, wiec zostaje gowno z internetow
woodpecker from space
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ludzie zarabiają w internecie kilkukrotność albo kilkudziesięciokrotność tego wypuszczając filmy o tym jak grają w grę, kopią w drzewo na TikToku albo wkładają sobie marchewkę w odbyt na OnlyFans. Najgorsze co możesz im zrobić to nie oglądać ani ich ani czegokolwiek co ich komentuje. W necie nie ma pozytywnej reakcji czy negatywnej, każde wyświetlenie waży tyle samo.Triceratops pisze: ↑14-01-2025, 14:45Sz kol to nie ma nic wspolnego z pogladami, kazdy kto prowadzi jdg wie ile musi zapierdalac zeby po zaplaceniu zusu i podatkow zostala nawet ta przyslowiowa piatka. Nie wiem czy Prusinowski to lewak czy prawak i nie draze nawet tematu. A jak jestes jdg to czegos musisz sluchac, radio stalo sie juz niestrawne, wiec zostaje gowno z internetow
Zresztą chuj, to tylko moje zdanie.
A propos radia to słuchałem ze dwa miesiące temu Trójki i była zajebista audycja o dezinformacji, kulturalna rozmowa na temat służby zdrowia i fajna audycja muzyczna. Jakościowo było to lata świetlne od tej internetowej chujowizny.
- Triceratops
No ale jak ktos sobie zarabia na onlyfansach czy tiktokach to chuj mi do tego ale jezeli my wszyscy sie zrzucamy na "tworczosc" tego cpuna, czy chcemy czy nie to chyba jednak jest subtelna roznica. Ludzie nie maja takich emerytur czy pensji a ten cpun i patostreamer dostanie za napisanie paru "piosenek". No jego zdolnosci tworcze to chyba kazdy zna, juz zreszta sa fragmenty warte 6 tysi miesziecznie:
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie to niezle zepsuli sprawe, piszac publicznie jakikolwiek szczegol na temat jego dzialanosci. I <3 RODO.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- nicram
Oferował 100 tys. zł za zastrzelenie Jerzego Owsiaka.
https://wydarzenia.interia.pl/podkarpac ... Id,7892263
Sączenie jadu przez pisowskich funkcjonariuszy z Republiki TV znowu doprowadzi do tragedii.
https://wydarzenia.interia.pl/podkarpac ... Id,7892263
Sączenie jadu przez pisowskich funkcjonariuszy z Republiki TV znowu doprowadzi do tragedii.
all the monsters will break your heart
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Za 100 tysiecy to sam rozwaze, chociaz nic do niego nie mam;-)
- Dragazes
- w mackach Zła
Bez względu na to jakie się ma poglądy, zastrzelenie jakiejkolwiek osoby publicznej byłoby katastrofą dla całego narodu.
A największy wróg Owsiaka powinien mu życzyć po prostu emerytury.
A największy wróg Owsiaka powinien mu życzyć po prostu emerytury.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- postuje jak opętany!
Jaki black metal.Triceratops pisze: ↑14-01-2025, 15:38No ale jak ktos sobie zarabia na onlyfansach czy tiktokach to chuj mi do tego ale jezeli my wszyscy sie zrzucamy na "tworczosc" tego cpuna, czy chcemy czy nie to chyba jednak jest subtelna roznica. Ludzie nie maja takich emerytur czy pensji a ten cpun i patostreamer dostanie za napisanie paru "piosenek". No jego zdolnosci tworcze to chyba kazdy zna, juz zreszta sa fragmenty warte 6 tysi miesziecznie:

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czy to na pewno nie teskt nowej Furii o Marzannie?
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Przeczytałem to głosem Nihila z Niewiosny.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
To jest prawdziwe onko xD
https://ludzie.fakt.pl/byly-premier-wal ... zl/2g537g2
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
sąd nakazał Marcinkiewiczowi płacić 4,5 tys. zł miesięcznie alimentów na rzecz byłej żony. Obecnie jednak ta suma wynosi 10,5 tys.Triceratops pisze: ↑15-01-2025, 07:36To jest prawdziwe onko xD

Cwana sztuka, nieźle się ustawiła.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Sugerujecie Szanowni Koledzy, że ma być mi żal polityka, który budował swoją karierę na katolickich i konserwatywnych wartościach, który porzucił rodzinę, bo poczuł młodą cipę? Mam dla niego, tylko Schadenfreude. Ustalmy sobie jasno sprawę, zrobił karierę, bo udawał określone wartości. Jebać go.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Eh... towarzyszu nikt tu chyba Kaza nie żałujeHatefire pisze: ↑15-01-2025, 20:12Sugerujecie Szanowni Koledzy, że ma być mi żal polityka, który budował swoją karierę na katolickich i konserwatywnych wartościach, który porzucił rodzinę, bo poczuł młodą cipę? Mam dla niego, tylko Schadenfreude. Ustalmy sobie jasno sprawę, zrobił karierę, bo udawał określone wartości. Jebać go.

Co do reszty, świat sie chyba kończy, bo całkowicie sie z wami zgadzam

-
- w mackach Zła
Fakt faktem niezłe igraszki musi preferować ten były premier, skoro jego młodsza kochanica tak po tym wszystkim wygląda
Koleś jest chodzącym memem, jeszcze wylewanie swoich żali na świat za swoją głupotę.

Koleś jest chodzącym memem, jeszcze wylewanie swoich żali na świat za swoją głupotę.
- Triceratops
To oczywiste, ze nikt tu Kaza nie zaluje, to ta sama kategoria co Giertych (do wora....), ale fakt, ze baba wali w chuja a jakis sad zasadzil dozywotnio xD alimenty w sytuacji gdzie jej "kontuzja" to jakis zart, jest dosc onkologiczne
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Może Izabel odpala sędzinie procent?
Celem życia nie jest przeżycie.