Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

Re: Pokój AA

08-07-2025, 13:56

:yes: :plusone:
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

08-07-2025, 14:09

mocny2_3 pisze:
08-07-2025, 13:11
Wracając do mojej historii, spotkałem sie z nią, spotykamy sie ciągle, tak często jak sie da.Nie można powiedzieć że do końca mi wybaczyła i nabrała zaufania bo po takim czymś sie nie da.Natomiast jest do tej pory w szoku jak taka osoba jak ja mogła ukrywać się za czyjąś twarzą, okłamywac i tak kombinowac.Jutro jedziemy z jej synem na Morawe na wiszący most, przy okazji zrobimy góry sowie.Układa sie to zajebiście, ja chodze na terapie(nie mówie o alkoholowej). Od naszego spotkania nie ruszyłem grama alko, można powiedzieć że jestem szcześliwy.Hejterom i ludziom będącym za dziekuje, czegoś mnie to nauczyło.Dała mi szanse, przeprosiłem, odbyliśmy godziny rozmów o tym wszystkim i teraz ja daje z siebie maksa by to naprawić.Pozdro
Trzymaj się Brachu! Trzymam kciuki.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
piotraz
weteran forumowych bitew

08-07-2025, 20:16

Jak nie skaczesz do gardła jak pies, to i nawet fajnie przeczytać takie wieści i nie pozostaje nic innego jak życzyć wytrwałości i oby tak dalej. 3 mam kciuki.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-07-2025, 21:22

Czyli co miałeś wziąć na klatę, wziąłeś. Panna też stanęła na wysokości zadania i dała szansę byś mógł się wytłumaczyć. No to teraz pielęgnuj znajomość, a jak ma się coś z tego urodzić, to przyjdzie samo. Tylko nie spierdol tego i graj w otwarte karty. Lepiej już nie kombinuj i nie kłam, bo podejrzewam że najmniejsze kłamstwo jak panna wychwyci, to drugiej szansy już nie da.
ODPOWIEDZ