Dowcipy v. n'ta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Dowcipy v. n'ta

14-10-2022, 14:22

Pewien człowiek po tym, jak doszedł do wniosku, że jego ojciec jest już stary, zawiózł go i zostawił w domu spokojnej starości. Kiedy wrócił, jego mały syn zapytał:
– Tato, powiedz mi, gdzie jest dom opieki?
– Czy chcesz odwiedzić dziadka?
– Nie, chcę wiedzieć, gdzie cię zabrać, kiedy będziesz stary – odpowiedział chłopak.
Kiedy ojciec to usłyszał, łzy napłynęły mu do oczu. Myślał długo, a potem zabrał swojego syna, pojechał i zostawił go w sierocińcu.

Przypowieść na dziś :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

15-10-2022, 08:06

Hatefire pisze:
12-10-2022, 09:57
Obrazek
:D :D :D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Hatefire

17-10-2022, 09:28

Obrazek

Rękodzielniczy majstersztyk :D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-10-2022, 10:24

Jajecznica a'la Jezus na... boczku.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

17-10-2022, 10:25

West Coast Giant Pumpkin Regatta in Tualatin, Oregon

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
TheDude

17-10-2022, 10:30

^ Zacna zabawa :)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

17-10-2022, 12:25

trup pisze:
17-10-2022, 10:25
West Coast Giant Pumpkin Regatta in Tualatin, Oregon

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Rany myslalem ze to te gruzinskie pierozki
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Hatefire

17-10-2022, 12:27

Tajne Stowarzyszenie Jawnych Przeciwników Barokizowania Budowli Gotyckich pisze: Juliusz Cezar: Panowie się znają, nie muszę przedstawiać.
Gajusz Pięknus: Tak, podawałem swoje nazwisko Panu Asterixowi, jedenaście razy w ciągu ostatnich piętnastu lat.
Cezar: Panoramix, co wy tam gotujecie?
Panoramix: Ja? Zupę z brukselek, ale jak Pan Julek woli, to Asterix ma herbatkę.
Cezar: Co ty mi pier**isz za uszami, Panoramix? W wiosce, co gotujecie po nocach!
Panoramix: A, takie tam... Kociołek leży sobie nieużywany, nie, no to sie gotuje takie zupy z brukselek, kalafiorową. Ja wiem, że to nielegalne ale kto to teraz sprawdza, nie? Ja Panu powiem, Panie Juliuszu, to była tajemnica.
Cezar: Wy Galowie wyżej wała nie podskoczycie, to nie róbcie sobie jaj. Panowie mówią, że magiczny napój gotujecie.
Panoramix: Jaki magiczny napój?
Gajusz Pięknus: Juliuszu Cezarze, czy chcesz nas przekonać tą farsą? Dzielny Legionisto! Powiedz panom, o czym mówili w lesie. (wchodzi Dzielny Legionista)
Legionista: Pan Panoramix, wraz z obecnymi tu Galami, umówili się kwadrans temu podczas polowania na dziki w lesie, na gotowanie magicznego wywaru, dzisiejszej nocy, w miejscu mi nieznanym.
Cezar: Co wy na to, Panoramix?
Panoramix: Nie wierzę.
Cezar: Ja też nie… Co odpowiecie na ten zarzut?
Asterix: Obelix, czujesz?
Obelix: Tak, ale to nie dzik, to soczewica. Jak taki zaczyna od łażenia za Galami, to na czym skończy?
Asterix: Na Równinie Duchów.
Gajusz Pięknus: Wie pan co, i to jest, kvr*a, skandal!
Gajusz Ceplus: Oburzające. To jest groźba pozbawienia życia! Domagam się natychmiastowego wysłania tych dwóch Galów do Rzymu.
Gajusz Pięknus: Leżysz pan i robisz pod siebie.
Tajne Stowarzyszenie Jawnych Przeciwników Barokizowania Budowli Gotyckich pisze: -W nocy Panoramixa zdjęli Rzymianie.
-Nawet mi o tym nie mów kv**a mać! Panoramix ma być wolny! Sk*******u!
Tajne Stowarzyszenie Jawnych Przeciwników Barokizowania Budowli Gotyckich pisze: Wawroniusz: Wszystkich nie wyrzucą, kohortę pretoriańską muszą mieć, czy jak tamta kvr*a będzie się nazywać. No co? Druidów zatrudnią?
Erinaceus: Kohortę pretoriańską to oni między sobą wybiorą. Nas co najwyżej do kohort miejskich wezmą...
Tajne Stowarzyszenie Jawnych Przeciwników Barokizowania Budowli Gotyckich pisze: Na tarczy nieśli go legioniści
Naprzeciw łukom, naprzeciw wojom.
Myśmy tam stali, gdzie nie strzelali
Publiusz Kwintyliusz padł! (cztery!)
Tajne Stowarzyszenie Jawnych Przeciwników Barokizowania Budowli Gotyckich pisze: Marek Krassus: Senat mi, skvr**yny, przysłali. Budowlany. Villę będą mi rozbierać, czy na pewno z materiałów z Morza Śródziemnego. Papirusów szukają. A kto kv*wa tyle lat papirusy trzyma?!
Juliusz Cezar: Wczoraj mówiłeś, że masz...
Marek Krassus: Juliusz, ty się kv*wa ode mnie odp*dol!
Kwintus Katullus: A w Atenach ten pieprzony senat wywalił tylko 20 procent składu.
Marek Krassus: Za to w Aleksandrii kv*wa siedemdziesiąt.
:-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

17-10-2022, 12:31

Marek Piwowski "Mur Hadriana i inne celtyckie opowieści"
Awatar użytkownika
Sybir

17-10-2022, 13:50

Hatefire pisze:
17-10-2022, 12:27
Tajne Stowarzyszenie Jawnych Przeciwników Barokizowania Budowli Gotyckich pisze: Na tarczy nieśli go legioniści
Naprzeciw łukom, naprzeciw wojom.
Myśmy tam stali, gdzie nie strzelali
Publiusz Kwintyliusz padł! (cztery!)
:D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

17-10-2022, 14:45

Hatefire pisze:
Obrazek

A smażyłbym.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
uglak

17-10-2022, 23:26

Obrazek

Sztur stuknął po pijaku jakiegoś motocyklistę i próbował uciec. Zobaczymy czy polskim sądom uda się znowu dać jakąś symboliczną grzywnę (bo jak powszechnie wiadomo celebrytów obowiązuje inne prawo) czy jednak tym razem celebryta przegiął...
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

18-10-2022, 08:11

uglak pisze:
Obrazek

Sztur stuknął po pijaku jakiegoś motocyklistę i próbował uciec. Zobaczymy czy polskim sądom uda się znowu dać jakąś symboliczną grzywnę (bo jak powszechnie wiadomo celebrytów obowiązuje inne prawo) czy jednak tym razem celebryta przegiął...
Swoją drogą nie wiem kim są ludzie 3 w górnym rzędzie 1 i 3 w dolnym rzędzie. Znaczy po nazwisku pewnie skojarzę ale po ryju, to nijak rozpoznam.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ggfh
w mackach Zła

18-10-2022, 08:14

pewnie uznaja, ze zasluzony dla kultury i to poturbowany bedzie musial zaplacic odszkodowanie artyscie scen wszelakich.
Awatar użytkownika
trup

18-10-2022, 10:21

Obrazek
Awatar użytkownika
Hatefire

18-10-2022, 14:47

uglak pisze:
Obrazek

Jerzy S. dla Gazety Krakowskiej pisze:[...]Dla mnie Polska tego lata to był pijany Polak w morzu i pięciu ratowników, którzy go wyciągali. Dla mnie lato tego roku to pijany, który z Giewontu nie mógł zejść i helikopter go musiał ściągać, za ileś tysięcy złotych. Dla mnie lato tego roku to jest ten gość, co wysiadł z auta i pobił kobietę, która prawidłowo przechodziła po pasach. Dla mnie lato, to jest ten, który w Dziwnowie, na plaży, nożem zaatakował plażowicza. Lato - to też mężczyźni siedzący na plaży od 5 rano, żeby sobie zająć miejsce.

Urocze lato. Za 500+.[...]
Ah, jakże me serduszko cieszy się na każdą kompromitację kogoś z elit i klasy wyższej. Piękna samoorka, piękna :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Sturm
postuje jak opętany!

18-10-2022, 15:07

Hatefire pisze:
Obrazek

Grubszego asortymentu naczyń kuchennych marki Behemoth jeszcze nie było, czas nadrobić. Tylko chyba tego Jezusa trzeba by odwrócić, bo tak jest w normalnej pozycji. Ale w sumie detal.
Awatar użytkownika
uglak

18-10-2022, 18:36

Hatefire pisze:
18-10-2022, 14:47
uglak pisze:
Obrazek

Jerzy S. dla Gazety Krakowskiej pisze:[...]Dla mnie Polska tego lata to był pijany Polak w morzu i pięciu ratowników, którzy go wyciągali. Dla mnie lato tego roku to pijany, który z Giewontu nie mógł zejść i helikopter go musiał ściągać, za ileś tysięcy złotych. Dla mnie lato tego roku to jest ten gość, co wysiadł z auta i pobił kobietę, która prawidłowo przechodziła po pasach. Dla mnie lato, to jest ten, który w Dziwnowie, na plaży, nożem zaatakował plażowicza. Lato - to też mężczyźni siedzący na plaży od 5 rano, żeby sobie zająć miejsce.

Urocze lato. Za 500+.[...]
Ah, jakże me serduszko cieszy się na każdą kompromitację kogoś z elit i klasy wyższej. Piękna samoorka, piękna :)
Czyli wychodziłoby, że Sztur jednak jest Polakiem? Ze smutku zapije się biedaczek na śmierć jak się dowie...

Obrazek
Hatefire pisze:
18-10-2022, 08:11
Swoją drogą nie wiem kim są ludzie 3 w górnym rzędzie 1 i 3 w dolnym rzędzie. Znaczy po nazwisku pewnie skojarzę ale po ryju, to nijak rozpoznam.
Ja oprócz Twoich nie wiem jeszcze kim jest czwarty w pierwszym rzędzie, ale od dawna nie nadążam za popkulturą ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Żułek

18-10-2022, 18:59

Kozidrak, Szczesny, Farna, Żewłakow
Liszowska, Olbrychski, nie znam, stary Szczur ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
SOWIX666
postuje jak opętany!

18-10-2022, 19:05

Żułek pisze:
18-10-2022, 18:59
Kozidrak, Szczesny, Farna, Żewłakow
Liszowska, Olbrychski, nie znam, stary Szczur ;)
Ten co nie znasz to przydupas maciarewicza, misiewicz ;)
ODPOWIEDZ