kompletnie nie wiem, jak to odróżnić :) zresztą kogo obchodzą jakieś kurwa skarpety :)est pisze:Mam nadzieję, że nie zakładasz ich w wersji dwa lewe albo dwa prawe:)
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: szmaty dla facetów
-
- mistrz forumowej ceremonii
?
I am lost. I was never kreated.
Mi kiedyś zdarzyło sie wrócic w butach kolegi po całonocnej imprezie, ale żeby takie rzeczy...:)
Mi kiedyś zdarzyło sie wrócic w butach kolegi po całonocnej imprezie, ale żeby takie rzeczy...:)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
mi kiedyś po imprezie się zdarzyło zostać posoądzonym o kradzież czyichś tam butów. jakby mi kurwa do czegoś czyjeś buty były potrzebne :D prędzej bym je wyjebał/spalił heh.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Phi, kiedyś po całonocnej imprezie kumpel obudził się na podłodze, z nogami na półce meblościanki, w nieswoich spodniach (które należaly do 10kg lżejszego kumpla), ubranych na lewą stronę i zapiętych od środka :Dest pisze:?
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
-
- weteran forumowych bitew
a miał ranne kakao?
Ja na codzień łażę w bucikach Ecco - najwygodniejsze i najtwalsze buty jakie w życiu miałem. Jeśli ich jakość nie pogorszy się to prawdopodobnie nigdy w życiu już nie kupię butów innej fimy do codziennej eksploatacji :)
Pantofle Salamander, korki Adidas, na koncerty mam buciki Magnum :) Poza butami nie przywiązuje uwagi do marek ubrań - noszę co popadnie, od chińskich szmat z H&M po bawełniane koszulki zakupione na koncertach. Myślę, że gdyby wszyscy ludzie wydawali tyle co ja na ubrania to przemysł odzieżowy nie miałby prawa istnieć :) Wciąż jeszcze chodzę w dżinsach, które nosiłem w liceum :)
Pantofle Salamander, korki Adidas, na koncerty mam buciki Magnum :) Poza butami nie przywiązuje uwagi do marek ubrań - noszę co popadnie, od chińskich szmat z H&M po bawełniane koszulki zakupione na koncertach. Myślę, że gdyby wszyscy ludzie wydawali tyle co ja na ubrania to przemysł odzieżowy nie miałby prawa istnieć :) Wciąż jeszcze chodzę w dżinsach, które nosiłem w liceum :)
-
Dzisiaj już nie kupisz dżinsów, które wytrzymałyby tyle lat.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Ja noszę Scaarphety unisex i też obie mam takie same. Rozróżniam dopiero kiedy na dużym palcu robią się dziury.Scaarph pisze:kompletnie nie wiem, jak to odróżnić :) zresztą kogo obchodzą jakieś kurwa skarpety :)est pisze:Mam nadzieję, że nie zakładasz ich w wersji dwa lewe albo dwa prawe:)
Dokładnie tak!!!:-(((est pisze:Dzisiaj już nie kupisz dżinsów, które wytrzymałyby tyle lat.
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
Diesel jest dla pedałów, tak marka, jak i paliwo.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Castor
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Hehe, ranny miał tylko łeb z rańca, nakurwion niemożebnie. Także ranna woda tylko ;)kakademona pisze:a miał ranne kakao?
I dream of colour music,
-
Bambi pisze:Kupisz, niektóre modele diesla.
cos w tym jest bambi choc dawno nie miałem diesla.mam trussardi połtora roku i narazie to dosc dobry wynik na to co nosiłem ostatnie lata
-
- rasowy masterfulowicz
Mam jedne trussardi od 4 lat, ale chodziłem tylko 2 lata, bo później "wyrosłem" ;) stan - idealne. Zero śladów noszenia. Także wielki plus. Ale miałem diesla larkee i były mocne jak skurwysyn, grube i wydawały się niezniszczalne! Niestety "wyrosłem" i sprzedałem :D
Teraz kupiłem se diesla z serii black gold i na pierwszy rzut oka, strukturę i grubość materiału sporo wspólnych lat przed nami. :D
Ponoć dsquared2 są w chuj żywotne, ale nie miałem nigdy okazji wypróbować.
Teraz kupiłem se diesla z serii black gold i na pierwszy rzut oka, strukturę i grubość materiału sporo wspólnych lat przed nami. :D
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Ty jesteś dla pedałów. :)Morph pisze:Diesel jest dla pedałów, tak marka, jak i paliwo.
HAILSA!!!!!
- witchfinder
Tak w ogóle to Bambi wpada do coraz większej liczby grup dyskryminowanych naraz: wegetarianin, na podstawie tego tematu homoseksualista, jeleń, a teraz jeszcze ma w awatarze Bambo - zapewne po słynnym czarnoskóry bohaterze literackim ("Murzynek Bambo w Afryce mieszka...").
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
- rasowy masterfulowicz
-
Bambi pisze:Mam jedne trussardi od 4 lat, ale chodziłem tylko 2 lata, bo później "wyrosłem" ;) stan - idealne. Zero śladów noszenia. Także wielki plus. Ale miałem diesla larkee i były mocne jak skurwysyn, grube i wydawały się niezniszczalne! Niestety "wyrosłem" i sprzedałem :D
a gdzie nabyłes black gold? przyznaj sie.w wolfie? no bo chyba nigdzie indziej nie ma, a kupowanie jeansów z netu to jednak loteria.
-
- rasowy masterfulowicz
Jedna jedyna sztuka w tk maxx, nigdy wcześniej nie widziałem i pewnie długo nie zobaczę :D
aha - CENA - 249 zł - generalnie śmiech a nie cena! 1000% zadowolenia. :)
aha - CENA - 249 zł - generalnie śmiech a nie cena! 1000% zadowolenia. :)
HAILSA!!!!!
-
czyli to jednak prawda ,że można chodzić godzinami, szperać w tej całej nedznej makulaturze i wyszperac jedną rzecz wartą górę złota...eh...nie mam nerów na takie łażenie...dla laików czyli większosci to powiem ,że to tak jakby w media markt wyszperać pierwsze tłoczenie Worship Him.