Dowcipy v. n'ta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
byrgh
zahartowany metalizator

Re: Dowcipy v. n'ta

30-11-2018, 20:29

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

30-11-2018, 21:00

Obrazek

&

Kobieta nazwała córkę Abcde i nie podoba się jej, że ludzie się z tego śmieją

https://www.news.com.au/travel/travel-u ... aca3b058bc
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-11-2018, 22:01

Abcde??? No prośba, vxyz albo jcfhxdvnj jest ok, ewentualnie żelazko, śrubokręt, piekarnik ale abcde? Pojebało?
Awatar użytkownika
Hatefire

30-11-2018, 22:27

Niech koledzy wpiszą sobie w google informacje dotyczące sekty Niebo.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
TheDude

30-11-2018, 22:45

^ O właśnie ! Kacmajor miał inwencję w stylu monty pythona na kwasie :)

"Bogdan Kacmajor nadawał członkom sekty nowe imiona (sama nazwa sekty pochodzi od nowych imion Kacmajora - Nie i jego żony - Bo). Swoje dzieci nazwał następująco: Niebo Idzie, Do, Nas, Co Dzień, Nowe, Świtem, Mądrość.

Inne przykładowe imiona to: Ambasador (Zbigniew Sajnóg), Anioł Rowerowy, Do Góry Nogami, Tęcza Atomowa, Apartament nr 8, I Śrubokręt Nie Pomoże, Autobusem Przez Miasto, Trójkątyzacja Kota, Ejty, Bonanza, Raj, C-14, Baron Rotszyld, Żywią i Bronią, Audi, Rodzina Ach, Ciuch, Buch, Uch, Bo Pierwsze, Bo Drugie, Bo Czwarte, Bo Piąte, Bo Ósme, Na Zachód, Na Północ, Na Wschód, Szanowna, Nas, Do, Drynk, Wa, Dadarada, Zeppelin.

Jako dowód wyrzeczenia się poprzedniego imienia uważano zniszczenie - najczęściej spalenie - dowodu osobistego. Bogdan Kacmajor na ten temat złożył następujące oświadczenie: „Bóg zmieniał imiona niektórym ze swoich sług, Abram zmienił się w Abrahama, Szaweł zamienił się w Pawła, a ja Kacmajor zamieniłem się w Nie-bo”.

Zajebiste !!!
Awatar użytkownika
Hatefire

30-11-2018, 23:00

Były lepsze jazdy no np Wspólnota Barankowa i Boża łącząca wspieranie PRL z rodzajem naiwnego franciszkanizmu zabarwionego chuj wie czym, plus jakimś rodzajem zchamizowanego marksizmu, do tego trochę protestanckiej teologii.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
byrgh
zahartowany metalizator

30-11-2018, 23:12

Obrazek
Awatar użytkownika
Hatefire

30-11-2018, 23:29

byrgh pisze:Obrazek
Mam jedno pytanie, co ten obrazek tu robi? Znaczy ja akurat wiem, skąd się w wziął i w jakim temacie powinien się znaleźć, niezależnie jak odnoszę się do tego tematu to jest akurat tu wrzucony bez sensu. Wrzucasz dla wrzucenia, bo ci się na fejsiku coś nie spodoba? Ja wiem co odpiszesz. Zabij się, do gazu i tym podobne dla edgowych piwniczaków bzdury. Niemniej jakbyś miał trochę godności wyszedłbyś za ten incelopochodny schemat.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
byrgh
zahartowany metalizator

30-11-2018, 23:37

To po co się pytasz, skoro wiesz :D

Co za gość.
Awatar użytkownika
Hatefire

30-11-2018, 23:52

Nie zabraniam ci uważać że jesteś zajebisty. Nawet taki piwniczak ma prawo uważać że jest zajebisty. Wpis "co za gość" rozwiązuje wszystkie problemy masz rację, klęczę w pokłonie :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
byrgh
zahartowany metalizator

01-12-2018, 00:02

Nie rozwiązuje, tylko że ja nie mam problemów ani nic sobie nie uważam. Dowaliłeś się wg własnego widzimisię, i najprawdopodobniej w stanie wskazującym, i liczysz na to, że odniosę się do Twojej frustracji.

Zluzuj trochę, miśku.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

01-12-2018, 08:10

TheDude pisze:^ O właśnie ! Kacmajor miał inwencję w stylu monty pythona na kwasie :)

"Bogdan Kacmajor nadawał członkom sekty nowe imiona (sama nazwa sekty pochodzi od nowych imion Kacmajora - Nie i jego żony - Bo). Swoje dzieci nazwał następująco: Niebo Idzie, Do, Nas, Co Dzień, Nowe, Świtem, Mądrość.

Inne przykładowe imiona to: Ambasador (Zbigniew Sajnóg), Anioł Rowerowy, Do Góry Nogami, Tęcza Atomowa, Apartament nr 8, I Śrubokręt Nie Pomoże, Autobusem Przez Miasto, Trójkątyzacja Kota, Ejty, Bonanza, Raj, C-14, Baron Rotszyld, Żywią i Bronią, Audi, Rodzina Ach, Ciuch, Buch, Uch, Bo Pierwsze, Bo Drugie, Bo Czwarte, Bo Piąte, Bo Ósme, Na Zachód, Na Północ, Na Wschód, Szanowna, Nas, Do, Drynk, Wa, Dadarada, Zeppelin.

Jako dowód wyrzeczenia się poprzedniego imienia uważano zniszczenie - najczęściej spalenie - dowodu osobistego. Bogdan Kacmajor na ten temat złożył następujące oświadczenie: „Bóg zmieniał imiona niektórym ze swoich sług, Abram zmienił się w Abrahama, Szaweł zamienił się w Pawła, a ja Kacmajor zamieniłem się w Nie-bo”.

Zajebiste !!!
Inwencja w wymyślaniu imion faktycznie godna Monty Pythona. :D Dla mnie natomiast fenomenem pozostaje - nie tylko w tej sprawie, bo temat szeroki - co sprawia, że ludzie idą za takimi oszołomami? To jakiś kosmos.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Pacjent

01-12-2018, 10:28

Plagueis pisze:Inwencja w wymyślaniu imion faktycznie godna Monty Pythona. :D Dla mnie natomiast fenomenem pozostaje - nie tylko w tej sprawie, bo temat szeroki - co sprawia, że ludzie idą za takimi oszołomami? To jakiś kosmos.
Spytaj w rodzinie ile osób głosowało na Wałęsę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
uglak

01-12-2018, 10:39

Hatefire pisze:incelopochodny schemat.
lewica zawsze musi wymyslac nowe slowa - co jest zlego w starym, dobrym "stulejarzu"? :)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

01-12-2018, 10:41

Pacjent pisze:
Plagueis pisze:Inwencja w wymyślaniu imion faktycznie godna Monty Pythona. :D Dla mnie natomiast fenomenem pozostaje - nie tylko w tej sprawie, bo temat szeroki - co sprawia, że ludzie idą za takimi oszołomami? To jakiś kosmos.
Porównanie trochę z dupy, wydaje mi się. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

01-12-2018, 12:52

Pacjent pisze:
Albo całkiem niedawno na PiS
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
maciek z klanu

01-12-2018, 15:11

Ja głosowałem na PiS. Byle nie kurwiow z po czy nowoczesnej
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
TheDude

01-12-2018, 17:20

[youtube][/youtube]
535

01-12-2018, 17:26

Plagueis pisze:
Pacjent pisze:
Porównanie trochę z dupy, wydaje mi się. :)
Dlaczego? Przecież każdy poważny wyborca głosowałby na Tymińskiego, Kwaśniewskiego, a jakby się dało to nawet na generała. Myślę, że nomen omen Pacjent bardzo zgrabnie wyjaśni całe zagadnienie.
Pacjent

01-12-2018, 18:50

Niski poziom intelektualny i ilość negatywnych cech jaka skumulowała się w tym jednym człowieku są niesamowite. Naprawdę każdy z jego poważnych konkurentów (Tymiński, Mazowiecki, Kwaśniewski) przewyższał go pod niemal każdym względem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
ODPOWIEDZ