jak każdy prawdziwy polak, piję wódkę od ruska.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ja tam jestem jak lewek. uwielbiam spać. najlepiej najedzony i po ruchanku.SODOMOUSE pisze:^ średnia nocna, nie jest zła....ja normalnym trybem , sypiam góra 5 h dziennie. Nie umie wjęcy. Tak już mam.
wszystko już przerabiałem, kipi we mnie energia, sen jej nie zmąci.Ascetic pisze:ja tam jestem jak lewek. uwielbiam spać. najlepiej najedzony i po ruchanku.SODOMOUSE pisze:^ średnia nocna, nie jest zła....ja normalnym trybem , sypiam góra 5 h dziennie. Nie umie wjęcy. Tak już mam.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
tak BOLD to klasyka straight edge hardcore'a z lat 80tych. stop. my nie o tym tutaj.Sybir pisze:BOLD
Czekam na recenzję ;)
Chcesz spróbować przed zakupem? W Polsce miałem taką okazję tylko jak sklep robił degustację dla szerszego grona klientów. Obstawiam, że inne szanse są raczej bliskie zeru. Ale np. w Austrii było coś takiego w sklepie z winami, że można było spróbować wina za free przed zakupem, a whisky za drobną opłatą.Ascetic pisze:
pytanie mam o degustacje. jest taka praktyka w sklepach specjalistycznych? posmakowałby te owocowe japońce. są takie możliwości?
jakbym prowadził taki biznes też bym nie dał cebulakom smakować. złazili by się z dzielni i moczyli dzioby. nie kupując -co oczywiste- na końcu. tak zapytałem, bo wypierdalać 3 stówy* po to, żeby później poić znajomych - bez sensu.nicram pisze:Chcesz spróbować przed zakupem? W Polsce miałem taką okazję tylko jak sklep robił degustację dla szerszego grona klientów. Obstawiam, że inne szanse są raczej bliskie zeru. Ale np. w Austrii było coś takiego w sklepie z winami, że można było spróbować wina za free przed zakupem, a whisky za drobną opłatą.Ascetic pisze:
pytanie mam o degustacje. jest taka praktyka w sklepach specjalistycznych? posmakowałby te owocowe japońce. są takie możliwości?
nie wiem, czy warto pytać alkoholika- wiadomo, że nie powinno się im ufać - ale, ok ;-)nicram pisze:Też bym nie dał cebulakom próbować dobrego alko za free. Jednakże czy warto kasę wydawać w ciemno warto zasięgnąć opinii eksperta nad ekspertami. Czyli Ralfiego. Może recenzował to co chcesz kupić: https://www.youtube.com/user/ralfystuff/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
mówiłeś/ pisałeś smsy. a ja?Sybir pisze:A pisałem Ci, żebyś kupił sobie zwykłą połówkę Glenmorangie :S
1/kot. 2/ sąsiadka (usta usta). 3/mam też do Ciebie tel. lekarz jesteś? przysięgę składałeś? nie masz wyjścia ;-) za taxę zwrócę ;-)Sybir pisze:Mr. T., nie wiem, kto Cię będzie jutro ratować ;)