Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Dowcipy v. n'ta
Z perspektywy ćwierć wieku z górką, to wiesz co se można stwierdzić. Tylko tyle, że nie bardzo był wybór, no chyba, że wyborowa i że debiut Deicide zabijał, zabija i zabijać będzie. Uprawiasz pan tanią demagogię, czego wyrazem jest tamta wcześniejsza nieokreślona, aczkolwiek wyczuwalna sugestia. Czekam jeszcze na słynne "za komuny było lepiej".
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W tym czasie (wybory prezydenckie 1990 r.) było wiele danych by ocenić Wałęsę w ten sam sposób. Wystarczyło trochę spostrzegawczości. Niestety Polacy byli nim zadżumieni jak Piłsudskim, powstaniami czy USA. Co do tęsknoty za komuną to nie do mnie z tym. Wałęsa jest de facto jej przedstawicielem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Ty oczywiście wiedziałeś. Gratuluję. "Polacy byli zadżumieni". Ty w ogóle pamiętasz ten bajzel? Bo mam pewne wątpliwości.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Byrdziu my to się nigdy nie polubimy. Niemniej faktycznie, w tym konkretnym przypadku dopierdoliłem się bez sensu. Powinienem przeprosić, ale jakby ktoś na necie za coś przeprosił, to by wszechświat implodował ;-) Przyznanie się do winy powinno ci wystarczyć ;-)byrgh pisze:Nie rozwiązuje, tylko że ja nie mam problemów ani nic sobie nie uważam. Dowaliłeś się wg własnego widzimisię, i najprawdopodobniej w stanie wskazującym, i liczysz na to, że odniosę się do Twojej frustracji.
Zluzuj trochę, miśku.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Chwilę brakowało mi do uzyskania dowodu osobistego. G... tam wiedziałem, ale wyjście z komuny przy pomocy Wałęsy przypominało gaszenie pożaru benzyną i przyniosło podobne skutki.535 pisze:Ty oczywiście wiedziałeś. Gratuluję. "Polacy byli zadżumieni". Ty w ogóle pamiętasz ten bajzel? Bo mam pewne wątpliwości.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Faktycznie jest taka tendencja. Sam uważam, że powinno się zaprzestać na skrócie LGBTQ+ ;-) Niemniej w tym konkretnym przypadku lewica jest niewinna. Ci kolesie sami przyjęli ten termin spotykając się w najmroczniejszych zakątkach internetu. Sami się tak nazwali. Kiedy jeden drugim wyskoczył z piwnicy i zaczął w miejscu publicznym strzelać do ludzi, to zjawisko zyskało rozgłos i wypłynęło do opinii publicznej.uglak pisze:lewica zawsze musi wymyslac nowe slowa - co jest zlego w starym, dobrym "stulejarzu"? :)Hatefire pisze:incelopochodny schemat.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Niewątpliwie Wałęsa jest postacią tragiczną, co udowadnia na bieżąco, natomiast bez sensu jest pierdolenie w stylu " ja wiedziałem że tak będzie", bo nie było wzorca wychodzenia z sytuacji w jakiej kraj cebuli znajdował się w końcówce lat osiemdziesiątych. Nie mówiąc już o tym, że mamy rok 2018. I na tym bym poprzestał, zostawiając sprawy historykom. Dla porządku przypomnę, że żyjemy w kraju w którym za pięć stówek kupuje się władzę, wstając z kolan. I lud to bierze. W ciemno. Pięćset złotych racją stanu. Czujesz opary szaleństwa? Może nawet lekkie zadżumienie?Pacjent pisze:Chwilę brakowało mi do uzyskania dowodu osobistego. G... tam wiedziałem, ale wyjście z komuny przy pomocy Wałęsy przypominało gaszenie pożaru benzyną i przyniosło podobne skutki.535 pisze:Ty oczywiście wiedziałeś. Gratuluję. "Polacy byli zadżumieni". Ty w ogóle pamiętasz ten bajzel? Bo mam pewne wątpliwości.
- Medard
Nie było innego kandydata opozycji, który byłby powszechnie znany, również krajem, na którego mogliby zagłosować chłopi, robotnicy i inteligenci. Reszta była powiązana z konkretnymi podglądami, albo zbyt niszowa. Niestety ludzie, nie tylko u nas głosują, bo polityk jest popularny, sympatyczny, albo przystojny.Pacjent pisze:Niski poziom intelektualny i ilość negatywnych cech jaka skumulowała się w tym jednym człowieku są niesamowite. Naprawdę każdy z jego poważnych konkurentów (Tymiński, Mazowiecki, Kwaśniewski) przewyższał go pod niemal każdym względem.
Nikt nie głosuje, bo się na czymś zna,
zresztą skąd mamy wiedzieć, czy się zna.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
taka złota myśl na sobotni wieczór

-
o kurwa, dobre
-
Stoigniew pisze:taka złota myśl na sobotni wieczór
Hahaha, dobre!
- uglak
- uglak
moze juz bylo, ale Grzegorz Kupczyk (CETI, ex-Turbo, ex-McDonalds) zdobywa kolejne szczyty.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Guilty of being right
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Choćby dlatego, że mój post odnosił się do religijnego oszołomstwa, które daje ludziom imiona w rodzaju Autobusem Przez Miasto czy Trójkątyzacja Kota. :) Wydawało mi się, że kontekst jest czytelny.535 pisze:Dlaczego? Przecież każdy poważny wyborca głosowałby na Tymińskiego, Kwaśniewskiego, a jakby się dało to nawet na generała. Myślę, że nomen omen Pacjent bardzo zgrabnie wyjaśni całe zagadnienie.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- TheDude
Nazywać się 'Autobusem przez miasto' to by było niesamowite doświadczenie. Przedstawienie się nowej kobicie albo jakieś prawne kwestie to by była jebana przygoda :)
A tu elo od papieża :
https://www.rp.pl/Spoleczenstwo/1812099 ... wnymi.html
:)
A tu elo od papieża :
https://www.rp.pl/Spoleczenstwo/1812099 ... wnymi.html
:)
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
:DTheDude pisze:Nazywać się 'Autobusem przez miasto' to by było niesamowite doświadczenie. Przedstawienie się nowej kobicie albo jakieś prawne kwestie to by była jebana przygoda :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Triceratops
Glupi to i metalowa kulke zepsuje.yossarian84 pisze:https://victormatara.com/pastor-dies-af ... 7rrsIvyfWQ
ale cienias, mógł przecież poradzić się Tricepsa, to by wytrzymał nawet pół roku
woodpecker from space
-

-
- w mackach Zła
^ przebijamPacjent pisze:

- Plagueis
- rasowy masterfulowicz