Potwierdzam. Tak właśnie jest. Hiszpan zaczyna łapać przewagę.
Przy muzyce o sporcie v.3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Przy muzyce o sporcie v.3
all the monsters will break your heart
-
- w mackach Zła
Niesamowity mecz, przejdzie do historii tego sportu. Fenomenalny wręcz. Mój faworyt poległ ale to zapowiedź kolejnej, wieloletniej rywalizacji.
-
- rasowy masterfulowicz
...takie rzeczy:
Robert Lewandowski zdecydował się zrezygnować z występów reprezentacji Polski do czasu, gdy selekcjonerem kadry będzie Michał Probierz.
"Biorąc pod uwagę okoliczności i utratę zaufania do selekcjonera Reprezentacji Polski postanowiłem do czasu kiedy jest trenerem zrezygnować z gry w Reprezentacji Polski. Mam nadzieję, że będzie dane mi jeszcze zagrać dla najlepszych kibiców na świecie" - napisał na Instagramie Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski zdecydował się zrezygnować z występów reprezentacji Polski do czasu, gdy selekcjonerem kadry będzie Michał Probierz.
"Biorąc pod uwagę okoliczności i utratę zaufania do selekcjonera Reprezentacji Polski postanowiłem do czasu kiedy jest trenerem zrezygnować z gry w Reprezentacji Polski. Mam nadzieję, że będzie dane mi jeszcze zagrać dla najlepszych kibiców na świecie" - napisał na Instagramie Robert Lewandowski.
- Żułek
reszta powinna pójść za przykładem kapitanaszczylun pisze: ↑08-06-2025, 22:54...takie rzeczy:

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- Triceratops
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
Niemcy - Francja 0:2
Portugalia - Hiszpania 2:2 k. 5:3
Garrosiki oba były spoko

Portugalia - Hiszpania 2:2 k. 5:3
Garrosiki oba były spoko

Michał Probierz zadzwonił do Roberta Lewandowskiego, przekazał decyzję o odebraniu opaski i… NATYCHMIAST SIĘ ROZŁĄCZYŁ! Chwilę później pojawił się oficjalny komunikat.
Sposób, w jaki selekcjoner przekazał tę decyzję, miał kluczowy wpływ na późniejsze zawieszenie kariery reprezentacyjnej przez Lewandowskiego.
Tomasz Włodarczyk [Meczyki]

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- nicram
Wstaję sobie dzisiaj rano, czytam serwisy i nie wierzę. Na pierwszych stronach lament i czerwoność, bo jakiś kopaczo-biegacz się obraził. Komedia. Myślę, że są ważniejsze rzeczy w tym kraju niż takie coś. 

all the monsters will break your heart
- ggfh
- w mackach Zła
ciekawe czy plemiel tusk sie wscieknie...
-
- w mackach Zła
Pelna zgoda, to byl nie prawdopodobny marathon i rollercoaster z mmostwem zwrotow ( Carlos wybronil 3 meczbole w 4 secie).
5,5h, chlopcy pisza nowa historie.
No i moj faworyt wygral - ale obaj zasluzyli na to trofeum tym I poprzednimi pojedynkami w Paryzu.
- Triceratops
- masterful
- Kontakt:
No Robert już od dawna nie daje jakości – ani w reprezentacji, ani w Barcelonie. Gole jeszcze strzela, ale chyba wiek i młodzież, która biega obok niego, coraz wyraźniej dają znać, że jego czas powoli dobiega końca. Reprezentacja gra w sumie tak samo chujowo z nim i bez niego.
+ Co chwilę nowy trener, jakaś wtopa, "wyciąganie wniosków", czekanie na nowe pokolenie – a ja już tak czekam 25 lat. Tylko Nawałka w 2016 zrobił z naszymi piłkarzami coś naprawdę sensownego.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mozdzonek mądry facet. Co by nie było reprezentacja której był kapitanem sięgała po największe trofea.
Jako prezes naczelnej rady łowieckiej daje rade. Potrafi rozładować napięcia. 40 skończył więc młody facet z ambicjami. Szanuje.
Jako prezes naczelnej rady łowieckiej daje rade. Potrafi rozładować napięcia. 40 skończył więc młody facet z ambicjami. Szanuje.
- Triceratops
Nie wiem czy ogladales wczoraj final Portugalia-Hiszpania, Ronaldo 40 lat skonczyl nna poczatku lutego i koles zapierdalal jak mogl, jest prawdziwym kapitanem druzyny od komenderowania i motywacji a nasza cipa sobie chce wybierac mecze kiedy gra i zwalniac trenerow, ktorzy mu sie nie podobaja. Do wora z nim, to prawda, ze od rana jakis pierdolnik qw mediach jakby cos bardzo waznego sie stalo, wiekszosc ludzi ma to w dupie ale telewizje grzeja temat.masterful pisze: ↑09-06-2025, 10:28No Robert już od dawna nie daje jakości – ani w reprezentacji, ani w Barcelonie. Gole jeszcze strzela, ale chyba wiek i młodzież, która biega obok niego, coraz wyraźniej dają znać, że jego czas powoli dobiega końca. Reprezentacja gra w sumie tak samo chujowo z nim i bez niego.
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Takie tematy sa nosne - ludzi interesuja bzdury i pierdoly z zycia gwiazd, co poczac w dobie youtubea i ilosci kretynizmow, ktore SA tam popularne kogos moze to dziwic?
A w temacie lobelta powiedziano juz wszystko. Won z kadry.
Listkiewicza dzis czytalem trafny komentarz, gdyby - hipotetycznie - RL9 objal kiedys kadre jakby zachowal sie w przypadku podobnego zachowania jednego z podopiecznych.
Tlumaczenia sie zmeczeniem po sezonie FCB w obliczu powolania do kadry? Zenujace, biorac pod uwage w szczegolnosci, ze ostatni miesiac gral niewiele.
A w temacie lobelta powiedziano juz wszystko. Won z kadry.
Listkiewicza dzis czytalem trafny komentarz, gdyby - hipotetycznie - RL9 objal kiedys kadre jakby zachowal sie w przypadku podobnego zachowania jednego z podopiecznych.
Tlumaczenia sie zmeczeniem po sezonie FCB w obliczu powolania do kadry? Zenujace, biorac pod uwage w szczegolnosci, ze ostatni miesiac gral niewiele.
- masterful
- Kontakt:
Ogladalem. Nie bronie Roberta bo uważam ze już od jakiegoś czasu jego czas minął. Jest trochę miękką kaczuszką, nie widać w nim silnej osobowości i chyba kadrowicze to czują. Tam musi być ktoś kto nie tylko ma respekt jeśli chodzi o osiągnięcia, ale ktoś kto umie "dominować". On chyba tego nie ma.Triceratops pisze: ↑09-06-2025, 10:40Nie wiem czy ogladales wczoraj final Portugalia-Hiszpania, Ronaldo 40 lat skonczyl nna poczatku lutego i koles zapierdalal jak mogl, jest prawdziwym kapitanem druzyny od komenderowania i motywacji a nasza cipa sobie chce wybierac mecze kiedy gra i zwalniac trenerow, ktorzy mu sie nie podobaja. Do wora z nim, to prawda, ze od rana jakis pierdolnik qw mediach jakby cos bardzo waznego sie stalo, wiekszosc ludzi ma to w dupie ale telewizje grzeja temat.masterful pisze: ↑09-06-2025, 10:28No Robert już od dawna nie daje jakości – ani w reprezentacji, ani w Barcelonie. Gole jeszcze strzela, ale chyba wiek i młodzież, która biega obok niego, coraz wyraźniej dają znać, że jego czas powoli dobiega końca. Reprezentacja gra w sumie tak samo chujowo z nim i bez niego.
- Triceratops
No wlasnie, zobacz co ten GOAT powiedzial, i jaka to roznica klas i osobowosci
woodpecker from space
-
- zaczyna szaleć
- Żułek